Yeme-İçme Soğuk Baklava

Reactions: MEnes and Sherlock
Seni hain seni... Tadına dahi bakmadan bir şeyi beğenmiyorsam o benim gözlerimin dahi ne denli usta bir seçiciliğe sahip olduğunu ve gerçekten büyük bir gurme olduğumu gösterir... Sen ne anlarsın...
------

Sen kesin San Sebastian Cheesecake gibi muhteşem bir tatlıya da balon diyorsundur...
@Sherlock

Yemediği halde balon dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
@MEnes
Ooo bu destansı esere balon diyemem... Öyle bir şey kabul edilemez... 'O' kadar da değil... Cheesecake'in her türlüsü benim kabulümdür...

Reactions: phoebebuffay
İyi bari, bu konuda anlaştık. Ben de cheesecake'in her bir çeşidini çok severim.

Reactions: MEnes
Tadı mükemmel, normal baklavadan daha hafif bence en son ramazanda yedim. Dünden beri konuyu görüyorum dün de baklavacı önünden geçtim aklıma getirmesen iyiydi ya.
@phoebebuffay

@MEnes Denemeni şiddetle tavsiye ederim, denemeyen çok şey kaybeder yersen de kazandığın çoooook şey olur...

Bence abartılıyor, damak tadıma hiç uygun değil. Normal baklava candır, her çeşidiyle.

Reactions: MEnes

Pho şer ittifakına hak ettiği dilden konuşmuş
Bomba momba yiyeceğime Nutelle ekmek yerim daha şerefi var
@Sherlock

İyi bari, bu konuda anlaştık. Ben de cheesecake'in her bir çeşidini çok severim.
Evet en azından bir konuda anlaşmamız güzel bir şey diyebiliriz...
Cheesecake'in her çeşidini ben de severim gibi (sevmediğim meyveler ile yapılanı hariç tabii...
)
Bu deneyip de beğenmediğim tatlılardan diyebilirim...
Denemeden beğenmediğim yiyecekler başka şimdi onlara girmeyelim...

Pho şer ittifakına hak ettiği dilden konuşmuş
Bomba momba yiyeceğime Nutelle ekmek yerim daha şerefi var
@Sherlock
Hayır mı şer mi bilinmez ama senin büyük bir kansız olduğun biliniyor canım yoldaşım benim...
@Sherlock @MasacRE