Yeme-İçme Soğuk Baklava

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Kesinlikle katılıyorum. :A Tatlı bile diyemeyiz o şeye. Yazın yemeye kalksan ağır, hemen bayıyor. Kışın yemeye kalksan çok daha iyi alternatifleri var. Bomboş bir şey işte. :A Diğerindeki malzemelerin kalitesi bir yana, aynı zamanda belli bir ustalık isteyen bir şey, kıyas kabul etmez... @Maskeli Fedai

Tadına dahi bakmadığı bir şeyden nefret eden insan gurme falan değildir, iyi miyi bilmem...
Seni hain seni... Tadına dahi bakmadan bir şeyi beğenmiyorsam o benim gözlerimin dahi ne denli usta bir seçiciliğe sahip olduğunu ve gerçekten büyük bir gurme olduğumu gösterir... Sen ne anlarsın...
------

Sen kesin San Sebastian Cheesecake gibi muhteşem bir tatlıya da balon diyorsundur... :A @Sherlock

Yemediği halde balon dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. :A @MEnes
Ooo bu destansı esere balon diyemem... Öyle bir şey kabul edilemez... 'O' kadar da değil... Cheesecake'in her türlüsü benim kabulümdür... :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Seni hain seni... Tadına dahi bakmadan bir şeyi beğenmiyorsam o benim gözlerimin dahi ne denli usta bir seçiciliğe sahip olduğunu ve gerçekten büyük bir gurme olduğumu gösterir... Sen ne anlarsın...
------

Ooo bu destansı esere balon diyemem... Öyle bir şey kabul edilemez... 'O' kadar da değil... Cheesecake'in her türlüsü benim kabulümdür... :A
İyi bari, bu konuda anlaştık. Ben de cheesecake'in her bir çeşidini çok severim. :A

• Harika
Reactions: MEnes
Tadı mükemmel, normal baklavadan daha hafif bence en son ramazanda yedim. Dünden beri konuyu görüyorum dün de baklavacı önünden geçtim aklıma getirmesen iyiydi ya. :A @phoebebuffay

@MEnes Denemeni şiddetle tavsiye ederim, denemeyen çok şey kaybeder yersen de kazandığın çoooook şey olur... :A

Bence abartılıyor, damak tadıma hiç uygun değil. Normal baklava candır, her çeşidiyle.

• Beğendim
Reactions: MEnes
BOMBA'mızın bünye üzerinde yarattığı fizyolojik etki bile tek başına yeter sütlü huriyeyi tokatlamasına. Güne bir tane BOMBA ile başlarsan o günün bomba gibi geçer. Sütlü huriyenin ne faydası var peki. Sıcak yaz günlerinde ferahlatıyormuş... Hadi oradan. Ferahlamak istesem 1 bardak soğuk su içerim. Hem daha çok ferahlarım hem de param cebimde kalır...

Kesinlikle öyle gurme yoldaşım benim... Böyle 🎈 bir tatlıyı da bu kadar övmezsiniz be... @Sherlock @Maskeli Fedai @phoebebuffay
------

Her seferinde ispatlıyorlar zaten bu durumu canım yoldaşım... Bu iki leş bunu yapmayı alışkanlık haline getirdi...

%90'ı nutelladan ibaret, yumurta kırmayı bilmeyen birinin bile 1 dakikalık tarif videosunu izleyerek kolayca yapabileceği, Eti Tutkudan hallice bir atıştırmalığı -tatlı demem bu şeye :A- savunmak için fazla kasmışsın gibi. :A Soğuk baklava süt, fıstık ve kakaonun muhteşem kombinasyonuyla oluşan bir sanat eseridir, gurmelerin ağzına layıktır. Tatlı sevmem diyen birine bile yarım kilo yedirtebilecek bir lezzete sahip muhteşem bir icattır. :A @Maskeli Fedai @Sherlock
------

Damak zevki olanlar över... Sen çikolatalı tatlı sevmiyorum diyerek direkt kategori dışı kaldın. :A
Pho şer ittifakına hak ettiği dilden konuşmuş :A Bomba momba yiyeceğime Nutelle ekmek yerim daha şerefi var :A @Sherlock

İyi bari, bu konuda anlaştık. Ben de cheesecake'in her bir çeşidini çok severim. :A
Evet en azından bir konuda anlaşmamız güzel bir şey diyebiliriz... :A Cheesecake'in her çeşidini ben de severim gibi (sevmediğim meyveler ile yapılanı hariç tabii... :A )
Tadı mükemmel, normal baklavadan daha hafif bence en son ramazanda yedim. Dünden beri konuyu görüyorum dün de baklavacı önünden geçtim aklıma getirmesen iyiydi ya. :A @phoebebuffay

@MEnes Denemeni şiddetle tavsiye ederim, denemeyen çok şey kaybeder yersen de kazandığın çoooook şey olur... :A
Bu deneyip de beğenmediğim tatlılardan diyebilirim... :A Denemeden beğenmediğim yiyecekler başka şimdi onlara girmeyelim... :A
Pho şer ittifakına hak ettiği dilden konuşmuş :A Bomba momba yiyeceğime Nutelle ekmek yerim daha şerefi var :A @Sherlock
Hayır mı şer mi bilinmez ama senin büyük bir kansız olduğun biliniyor canım yoldaşım benim... :A @Sherlock @MasacRE