Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yarışmacının başlamaya niyeti yok.Eee napıyoruz.@12.Adam
Yarışmacının başlamaya niyeti yok.Eee napıyoruz.@12.Adam
Numara söyleyeceğim herhaldeEee napıyoruz.@12.Adam
Ha dur etap jeneriğimiz gelsin hazırsan canım, hiçbir şey boşa gitmesinNumara söyleyeceğim herhalde
Hazırım da formata karşı fransızımHa dur etap jeneriğimiz gelsin hazırsan canım, hiçbir şey boşa gitmesin![]()
Aman her soru başında açıklama yapıyorum zaten, her şey hallolacağına varır neyse jeneriği gönderiyore.Hazırım da formata karşı fransızım![]()
Bekliyorum.Aman her soru başında açıklama yapıyorum zaten, her şey hallolacağına varır neyse jeneriği gönderiyore.
------
@Mircan Saye hepsini kendi elleriyle hazırladı, o zaman jenerik, 2 dakikaya falan da sorumuz gelir artıkın.
Başlıyor, ilk soruyu yazakoyayımBaşladı mı![]()
Cevap vereyim mi?Başlıyor, ilk soruyu yazakoyayım![]()
Sen ver canım ben anket halledicemCevap vereyim mi?![]()
Ben tek tek gitmek istiyorum 1.Etapta 4 çekerim.A bak burada ne afiş var ne de kalın kafalı ben anket açmışım, neyse yarım saatlik bir şey hallediveriyim artıkBu etapta soru basit.
2, 3, 4, 5 ve 6. etaplardan toplam kaç tanesinde doğru cevabı bulursun?
------
Sen ver canım ben anket halledicem![]()
Hayır bu da puanına yansıyacak.Ben tek tek gitmek istiyorum 1.Etapta 4 çekerim.![]()
Verdim verdim gülom Babo sende güloyu verdin mi ?Hayır bu da puanına yansıyacak.Ne gelirse içinden söyle.
ANKETE DE CEVAP VEREBİLİRSİNİZ! gerçi kaç kişi verecekse.![]()
Bende verdim o zaman onu cevap olarak kabul edip işliypreeeee.Verdim verdim gülom Bab-ı,sende güloyu verdin mi ?![]()
@Emre Ozansoy , bu gidişle yarışmaya geç kalacak. Ben oyunu çözene kadarBende verdim o zaman onu cevap olarak kabul edip işliypreeeee.
Siz o sırada buna bakıkoyun.
Onların yarışma bazen 4 saat bile sürüyor ve bu bölüm part şeklinde de gitmiyor.@Emre Ozansoy , bu gidişle yarışmaya geç kalacak. Ben oyunu çözene kadar![]()
Soru nedir?Onların yarışma bazen 4 saat bile sürüyor ve bu bölüm part şeklinde de gitmiyor.Yine de isterse her soruda tek etiket atalım fikrini belirtip kaçsın.
@Emre Ozansoy
------
@12.Adam reaksiyon geliyor ama cevap yok, söz sende artık.![]()