Seni bu yarışmanın sınırları içerisine almam eğer gösterirsen bana.VMYM'de bana kırmızı aç, o zaman gösteririm ben sana diyor ve gidiyorum.
Seni bu yarışmanın sınırları içerisine almam eğer gösterirsen bana.VMYM'de bana kırmızı aç, o zaman gösteririm ben sana diyor ve gidiyorum.
Kaynak: Burada yazamıyorumYarışmacı stüdyoya gelmek istemiyormuş duyduğum kadarıyla. 😱
Kaynağım sağlam diyeceğim, ama yarışmacımız geldi.Kaynak: Burada yazamıyorum![]()
Geciktiğim için özür dilerim.Saate bakar bakmaz aklıma geldi.
Güzel oldu bu sana.Kaynağım sağlam diyeceğim, ama yarışmacımız geldi.![]()
@slhttnmtl'yu biraz daha bekletsen güzel olacaktı ama neyse.Geciktiğim için özür dilerim.Saate bakar bakmaz aklıma geldi.
Gün içinde yorum yazacaktın kardeşimVMYM'de bana kırmızı aç, o zaman gösteririm ben sana diyor ve gidiyorum.
Hiçbir şey olmayacaktı, yarışma iptal olurdu en fazla neyse ne zaman başlamak istiyorsan söyle ilk etap jeneriğimiz gelecek ona göre.
Kaynak: Kahretsin yine RTÜK@12.Adam kendini hazır hissetmiyormuş şu an.Biraz bekleyelim diyor..
Hazır hissetse mesaj yazardı.Kaynak: Kahretsin yine RTÜK![]()
Yazacak şimdi altıncı hislerim kuvvetli.Hazır hissetse mesaj yazardı.![]()
![]()
Yazar yazar, bekle.Yazacak şimdi altıncı hislerim kuvvetli.![]()
Burada ya önemli olan o.Yazar yazar, bekle.
![]()
Bende başlayınca söyleyecektim ama önden çok iyi oldu, thanksBaşlık işlemi tamam![]()
Bu arada gerçi birkaç dakikamız var ama @12.Adam istediğin zaman söyle, ilk başlarda ısınıp sonra da başlayalım.![]()
STÜDYODA ŞOK EDEN ANLAR, YARIŞMANIN BAŞLAMASININ ÜSTÜNDEN 2 DAKİKA GEÇTİ AMA YARIŞMACI STÜDYODA DEĞİL! @12.Adam
AhahahahŞaşırtmadı aslında.Bekletmeyi sever kendisi.
![]()
Aldın mı cevabı nıYarışmamız ertelenmesin de, gerçi o da sıkıntı etmez.Alışığız.
![]()
İyi fikir 😂
VMYM'de bana kırmızı aç, o zaman gösteririm ben sana diyor ve gidiyorum.