En son bunu demişsin ben ötekini beni düzelttin sandım.Hiçbir şey hissetmiyorum yarışma çorbaya döndü.![]()
------
@12.Adam saatler oldu hala 2'de takılı kaldık.
En son bunu demişsin ben ötekini beni düzelttin sandım.Hiçbir şey hissetmiyorum yarışma çorbaya döndü.![]()
KırmızıEn son bunu demişsin ben ötekini beni düzelttin sandım.Neyse içinden geçeni bir daha söyler misin.
------
@12.Adam saatler oldu hala 2'de takılı kaldık.Kırmızı mı mavi mi.
![]()
HazırımO zaman ben bunu atıp tabloya koşayım, yeni soru yolda.
@Mircan Saye sen nerelerdesin?
------
@12.Adam hazır olunca haber et.![]()
Bakır Anahtar diyorum.Ekli dosyayı görüntüle 107380
Burası çok basit, 3 anahtarımız var ve birisi kapıyı açıyor sadece. Senden de onu tahmin etmeni istiyoruz.
------
@Emre Ozansoy
Altın anahtarEkli dosyayı görüntüle 107380
Burası çok basit, 3 anahtarımız var ve birisi kapıyı açıyor sadece. Senden de onu tahmin etmeni istiyoruz.
------
@Emre Ozansoy
E o zaman aldık, bu arada pişman olursan söyle zaten cevapları sonda açıklıyoruz.Altın anahtar![]()
Yok olmam @xdragxx a malzeme vermem.E o zaman aldık, bu arada pişman olursan söyle zaten cevapları sonda açıklıyoruz.![]()
Gönder gelsin.
E sen dersin de göndermez miyizGönder gelsin.
Yaz diyorum. 😂E sen dersin de göndermez miyiz
Ekli dosyayı görüntüle 107383
Buradaki mevsimlerimizden birinin de arkasında ünlü bir oyuncumuz var ve o oyuncu acaba hangi mevsimin arkasında? @Emre Ozansoy
Bu arada bende cevaplara yarışma esnasında ve öncesinde bakmıyorum ama tavsiye vermem etik olmaz.![]()
Hadi yaz diyelim ve tabloya gitmeden jeneriğe geçelim.Yaz diyorum. 😂
HazırımHadi yaz diyelim ve tabloya gitmeden jeneriğe geçelim.
------
------
Soruyu hazırladım.Sen söylerin sonra da başlarız.
![]()
Bak bu hafta 781Ens'ten de şanslısın çünkü sana gelen bu şanslı isim benim en favori oyuncum, güzelim HAZAL KAYAHazırım
Bence Maral.Bak bu hafta 781Ens'ten de şanslısın çünkü sana gelen bu şanslı isim benim en favori oyuncum, güzelim HAZAL KAYA
Ekli dosyayı görüntüle 107387
Sorumuz açık.@Emre Ozansoy
Bak bedavaya yanlış cevap verdin ama neyse.Soru çok zormuş.
Kırgın Çiçekler
AhahahahahaahhaBak bedavaya yanlış cevap verdin ama neyse.![]()