Sizce Muhteşem Yüzyıl Efsane Oldu Mu ?

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
2011 Ocak ayında ilk show Tv de yayın hayatına başlayan daha sonra Star tv ekranlarında boy gösteren dizi, Hürrem ve Süleymanın ihtiraslı aşk'ı, harem, şehzade kavgalarını ve başarı dolu savaşları işledi. Şüphesiz öne çıkan en büyük isim; Meryem Uzerli idi.

Sizce Muhteşem Yüzyıl efsaneler aradında yerini aldı mı?

@xemrexxx @Bully @mrt-06 @destere @RevaN @denizz19 @Fks14 @sokak sanati @*Dream* @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @ABAY_06 @takas @polatşaşmaz [USER=84062]@Yasin93 @beyazsoy @*YıldırıM*
@muffin
@ehsan7000
@yatutarsa @HachiKo @hayret bi şey @Arslan Bey @legolas9900
@batuhankaralar
@kvp-medya
@halukerogluFOX @otomatikportakal @eros @cookies[/USER]

Son düzenleme:
etiketlediğin isimleri inceleyince tam konusunu bulmuşsun ::::
neyse cevap belli zaten hem reytingte hem medyada hem ödül almada hem yurtdışında hem sosyal medyada lider olabilen başka bir dizi daha görülemediğine göre my efsane olmamıştır. çünkü bbu denli güçlü bir diziye sadece efsane denemez daha üst düzzey bir kelime gerekir
efsane sıradan şekilde ilgiyle izlenip biten diziler için kullanılır

ELEM KEDER ŞOV OLACAK KONUDA KESİN

Muhteşem Yüzyıl'ı hiç izlemedim, hiç de sevmiyordum açıkçası. Efsane falan da olmadı.

Efsane osmanlı, hürrem ve kanuni muhteşem bu efsaninin çöpü sadece ))))

etiketlediğin isimleri inceleyince tam konusunu bulmuşsun ::::
neyse cevap belli zaten hem reytingte hem medyada hem ödül almada hem yurtdışında hem sosyal medyada lider olabilen başka bir dizi daha gçrülemediğine göre my efsane olmamıştır. çünkü bbu denli güçlü bir diziye sadece efsane denemez daha üst düzzey bir kelime gerekir
efsane sıradan şekilde ilgiyle izlenip biten diziler için kullanılır​
Bu bir manifesto olmalı 😱

gerçek bu panpa

@xemrexxx bu arada tüm forum odaklı sordum ve en doğrusu da bu. Sadece my izleyenlere sorsam ne anlamı kalacak ki?
Bak mesela ben izlemedim my'yi ama efsane olduğunu kabul ediyorum.

Tabikide oldu
Meryemimmmmmmmmmm

@xemrexxx bu arada tüm forum odaklı sordum ve en doğrusu da bu. Sadece my izleyenlere sorsam ne anlamı kalacak ki?
Bak mesela ben izlemedim my'yi ama efsane olduğunu kabul ediyorum.
yok valla etiketlediğin isimlere bakıncak onu hakkında çok bilgilsiz kişi var ayrıca bir elem keder durumu da var
misal ay yapım 2 iddaalı dizisiyle my nin yarısı ka reyting alabildi büyük elem kedere neden oluyor bu
bir diğeri my bir sürü yalanı ortaya çıakrdı örnek vadinin çinde yayınlandığı ve 100 milyon izlyicisi olduğu olduğu söylendi durdu ancak my nin çinde yayınlanması ortayaçıakrdı ki vadi sadece çinin 1 bölgesinde yayınlanmış oranın da nüfusu 25 milyon
)) bir de kanal d ciler için de elem dolu my 10 dizilerini harcadı çarşamba akşamı
neyse liste uzar da gider konuda ne söyleneceği önemsizdir zaten

aynen panpa 38 yıllık aşk dile kolay
11 yıl seferde geçiren kanuni 8 yıl hürremsiz yaşamış kaldı 27 yıl doya doya aşk yaşamışlar
uykuları da hesap et 20 yıl. 20 yıl da gençlik dönemi toplam 48 yıl)) efsane boşa olmuyor

Bir Karadayı olamaz ama efsane oldu tabi hakkını yemiyelim

bkz: Güneş sıcak mıdır? Cevabı en az bunun kadar kesin bir soru olmuş.

Tabii ki de efsane oldu.

valla kimse bi şey demeden sen elemlendin birden
Kanal d dizilerini harcadıysa(merhamet hariç) o zaman bu duruma kanald ciler üzülsün

kvp'nın atıp tutmalarını gün yüzüne çıkarması çok güzel bi gelimşe bence, en büyük efsane olma sebebi bu yalan yanlış durumu gün yüzüne çıkarması

bkz: Güneş sıcak mıdır? Cevabı en az bunun kadar kesin bir soru olmuş.

Tabii ki de efsane oldu.

fan odaklı bir cevap daha

bence ilk elem keder sendne geldi konuyu açmakla
konuya gelecek yorumlarla my nin tartışılmaz zirve mevkisini sallıyacağını düşündün bence

bence ilk elem keder sendne geldi konuyu açmakla
konuya gelecek yorumlarla my nin tartışılmaz zirve mevkisini sallıyacağını düşündün bence
öyle bir düşünce içinde olmadım.
forumun her renginden bi demet yapıp konuda bütünleştirelim dedim, kötü mü ettim ?