PT2'ye dizi koymasınlar da, yok ya o zaman bölüm başı 2 milyon lirayı çıkartamaz.Belki son bölümün tekrarını verecektir. Yeni bölüm yayinlayamaya bilir
PT2'ye dizi koymasınlar da, yok ya o zaman bölüm başı 2 milyon lirayı çıkartamaz.Belki son bölümün tekrarını verecektir. Yeni bölüm yayinlayamaya bilir
Bu akşam belli olur hacı Tns'nin yapısı Karadayı ve Reaksiyon )))O da var değil mi? Türkiye de uydudan izleme %90 larda. Ama çanağını ayarlayamayacak olan kesim daha çok yaşlılardır. O gün TV izleyecekleri büyük ihtimal kanallari ayarlar. Zaten ilk hafta kanal d te geçtiğini ve dizinin başladığını bilmeyebilir insanlar. İlk bölümün günahı olmaz. İkinci bolum asil reytingi verir.
Necati çok asıldı diziye haklisin ama bir de tns var ))) benim tahminin hic bir şeye dayanmıyor saladim sadece)) ben de reytingleri merak ediyorum . bu sonuç tns nin yapısı ile ilgili bilgi verecek. Vadiye göre reyting sistemini anlayacagiz
Belli olmaz. Reaksiyon düşük reyting alması karadayi yüzden olabilir. Bir de yeni diziler tns de biraz düşük alıyorBu akşam belli olur hacı Tns'nin yapısı Karadayı ve Reaksiyon )))
yok aga bu hafta kesin bölüm var ama yayın akışında 20.00 de özetsiz başlıyo gözüküyoBelki son bölümün tekrarını verecektir. Yeni bölüm yayinlayamaya bilir
Hangi dizi yükske aldık ki Tns'de bu arada denekler değişmişmidir acaba merak ediyorumBelli olmaz. Reaksiyon düşük reyting alması karadayi yüzden olabilir. Bir de yeni diziler tns de biraz düşük alıyor
yok daha neler o kadar da değil özetsiz mi yayınlayacak vadiyiPT2'ye dizi koymasınlar da, yok ya o zaman bölüm başı 2 milyon lirayı çıkartamaz.
İşte yayın akışını düzeltmeli Kanal D diyorum, kafa karışıklığı yaratıyor. Maç varken bende özetsiz yayınlanacağına inanmıyorum. AMA Türksat geçişinden kurtulmak için, bir yol deniyor olabilirler diyede düşünmüyor değilim.yok daha neler o kadar da değil özetsiz mi yayınlayacak vadiyi![]()
yav aga ne alaka türksat geçisi çarşambayı perşembeye bağlayan gece perşembeyi cumaya bağlayan gece değil kiİşte yayın akışını düzeltmeli Kanal D diyorum, kafa karışıklığı yaratıyor. Maç varken bende özetsiz yayınlanacağına inanmıyorum. AMA Türksat geçişinden kurtulmak için, bir yol deniyor olabilirler diyede düşünmüyor değilim.
aga yazık günah ya aylarca bu anı bekledik yine bir kanal yine içine edecekVadi 20:00'de başlarsa geçmiş olsun.. reytingler de biteriz.
Tapatalk 2
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece değil mi.😱 bilmiyordum valla. Neyse şunun şurasında 3 gün kaldı. Şafak sayar gibi.yav aga ne alaka türksat geçisi çarşambayı perşembeye bağlayan gece perşembeyi cumaya bağlayan gece değil ki
öyle olsa bizi hiç etkilemez zaten
öyle olsa niye konuya katalım ki cuma günkü diziler düşünsün derizPerşembeyi Cumaya bağlayan gece değil mi.😱 bilmiyordum valla. Neyse şunun şurasında 3 gün kaldı. Şafak sayar gibi.![]()
Böylede kötü oldu tam da bizim diziye denk geldi, sen şimdi karmaşayı seyret. Memleketin 3'de 2'si makinayı ayarlayamaz.öyle olsa niye konuya katalım ki cuma günkü diziler düşünsün deriz![]()
Bu soruların hepsi perşembe kurtlar vadisi verecek. Reyting sistemi gecen yila gore değiştiği açık. Artik köylü dizileri o kadar tutmuyor gözüküyorHangi dizi yükske aldık ki Tns'de bu arada denekler değişmişmidir acaba merak ediyorum![]()
Yok ozetsiz başlamaz ama kanal d için özet de yeni sayılır. Özet kaderini pana vereceği için muhtemelen yeni bolum gibi algılanmıştır. Eğer yeni dizi baslayacaksa ozetli veriliryok aga bu hafta kesin bölüm var ama yayın akışında 20.00 de özetsiz başlıyo gözüküyo
eğer böyle bişey olursa felaket olur vadi 8 i geçemez o saatten millet daha dışarda işte güçte onu geçtim tam 8 de bjk maçı var
bu kanallardan çektiğimiz nedir ya bi tane doğru düzgün saat ayarlayan çıkmadı
22.00 de güllerin savaşı tekrar varmış yeminle şaka gibi bişey vadiden sonra oynayan diziye bak![]()
aga tamamda 22.00 de güllerin savaşı tekrarı gözüküyor perşembeYok ozetsiz başlamaz ama kanal d için özet de yeni sayılır. Özet kaderini pana vereceği için muhtemelen yeni bolum gibi algılanmıştır. Eğer yeni dizi baslayacaksa ozetli verilir
23 den sonraya alırlar . yada ozetsiz vereceklerse üst üste verirleraga tamamda 22.00 de güllerin savaşı tekrarı gözüküyor perşembe
İnşallah aga ya yoksa beklenenden çok düşük bi oran alırız23 den sonraya alırlar . yada ozetsiz vereceklerse üst üste verirler
Bitis saati hic önemli degil.. Persembe günü Kanal özet uygulamasi sart.. bizler gec baslar diye ümit ederken kanal özetsiz yayinlamaya kalkiyor.. Kanal D'nin tüm dizileri cöpe gidecek.. Hicran diziside aldi dün nasibini.. Kanal D dört eliyle Vadiye sarilmasi gerekir.. ilk etapta 18 eylül'de ne olursa olsun Vadi start almasi lazim.. 18 Eylül icin o kadar reklam yapildi ki, simdi yapilacak yeni bir erteleme, gelecek diger bölümleride olmusuz sekilde etkileyebilir.. ikinci olarakta kesinlikle "özet" verilmeli.. dizi 20:00'de, bizim avrupanin saati ile 19:00'da baslarsa yerle bir oluruz.. gelecek haftalarda da yeni bölüm saatini iyi ayarlamalari gerekir..özet olmasa bile vadi en erken 22.40 da falan biter bölüm 110 dakika olsa 1 saat de reklam zaten bu zamana anca denk gelir