Ben 22 bekliyorum ne yalan söyleyim.reaksiyon 18 le başlayacakmış![]()
Ben 22 bekliyorum ne yalan söyleyim.reaksiyon 18 le başlayacakmış![]()
reklam düzeni iyi ayarlanırsa neden olmasınBen 22 bekliyorum ne yalan söyleyim.![]()
sonuçta gerçekçi olmak lazım bana kalsa 30 yazarım ama yazmakla olmuyo işteTOTAL - 12+
AB - 8+
ABC1 - 11+
Daha yüksek yazardım ama hem maç var hemde bu sene rakipler bir nebze daha zorlu gibi.
Total tabi , ab halkı yazın evde kimse tutamaz)))Hacı ne bu total mi? Ab mi?
Ne yaptın sen 10'dan aşağı düşmez, düşmemeli.Total tabi , ab halkı yazın evde kimse tutamaz)))
Aslında destekli salladım. - Aksiyon dizilerinin reytingi yerlerde. -Zaten Kvp nin son reytingi de düşük. , +kanal d bin tns de +2 reytingi var ATV te gore ,+ andy Garcia- yaz faktörü sonuç 9,5 )))Ne yaptın sen 10'dan aşağı düşmez, düşmemeli.![]()
9.5 mu? de get.Aslında destekli salladım. - Aksiyon dizilerinin reytingi yerlerde. -Zaten Kvp nin son reytingi de düşük. , +kanal d bin tns de +2 reytingi var ATV te gore ,+ andy Garcia- yaz faktörü sonuç 9,5 )))
9,5 dan 10 olsun hadi )))9.5 mu? de get.![]()
3-4 sene öncesine baktım 7 reyting alan dizi yayından kaldırılmış. Gülermisin ağlarmısın.9,5 dan 10 olsun hadi )))
bu tns nin ayarı bozuk ATV ye killik yapıyor diye düşünüyorum bir iki puan aşağı veriyor))) bunlar ama zeki insanlar olduğu için ilk basta düşük başlatıp(ATV oranlarıyla başlatıp tns güvenilir dedirtip) sonra yukarı cekecekler gibi geliyor ))))
Agb de 5-6 reyting tehlike çanıydı . kanal d 20sharin altında dizi yayinlamazdi3-4 sene öncesine baktım 7 reyting alan dizi yayından kaldırılmış. Gülermisin ağlarmısın.![]()
aga vadi bu sene efsane hazırlandı Necati Şaşmaz hırs yaptı satış yapanlara herkesi getirdi set önü arkası bu artıAslında destekli salladım. - Aksiyon dizilerinin reytingi yerlerde. -Zaten Kvp nin son reytingi de düşük. , +kanal d bin tns de +2 reytingi var ATV te gore ,+ andy Garcia- yaz faktörü sonuç 9,5 )))
Şimdi Kanal D'nin yayın akışına baktım da Kurtlar Vadisi 20:00'de başlıyor, 22:00'de bitiyor.aga vadi bu sene efsane hazırlandı Necati Şaşmaz hırs yaptı satış yapanlara herkesi getirdi set önü arkası bu artı
oyuncular artı
kanal artı
tek eksi yaz faktörü değil aslında maçlar ve türksat 4a ya geçiş
sence türksat4a ya geçiş etkiler mi
O da var değil mi? Türkiye de uydudan izleme %90 larda. Ama çanağını ayarlayamayacak olan kesim daha çok yaşlılardır. O gün TV izleyecekleri büyük ihtimal kanallari ayarlar. Zaten ilk hafta kanal d te geçtiğini ve dizinin başladığını bilmeyebilir insanlar. İlk bölümün günahı olmaz. İkinci bolum asil reytingi verir.aga vadi bu sene efsane hazırlandı Necati Şaşmaz hırs yaptı satış yapanlara herkesi getirdi set önü arkası bu artı
oyuncular artı
kanal artı
tek eksi yaz faktörü değil aslında maçlar ve türksat 4a ya geçiş
sence türksat4a ya geçiş etkiler mi
Belki son bölümün tekrarını verecektir. Yeni bölüm yayinlayamaya bilirŞimdi Kanal D'nin yayın akışına baktım da Kurtlar Vadisi 20:00'de başlıyor, 22:00'de bitiyor.
Mesela Çarşamba Benim Adım Gültepe 22:00'de başlıyor, 23:15'de bitiyor ne iş anlamadım?