Sizce Kurtlar Vadisi Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Total iyi gider ama AB emin değilim. Total 10, AB 7 olabilir. Maçlar da var..

TOTAL - 12+
AB - 8+
ABC1 - 11+

Daha yüksek yazardım ama hem maç var hemde bu sene rakipler bir nebze daha zorlu gibi.

vadi en kötü hallerinde bile 11 reyting altına totelde düşmüyor🙂🙂
ben 12 reyting alıcağımızı düşünüyorum ayrıca kanal d kanalında o korkunc ab oranlarını almcıaz bence 11de ab gurubunda bekliyorum
totel 12 ab 11 🙂🙂

9,5 dan 10 olsun hadi )))

bu tns nin ayarı bozuk ATV ye killik yapıyor diye düşünüyorum bir iki puan aşağı veriyor))) bunlar ama zeki insanlar olduğu için ilk basta düşük başlatıp(ATV oranlarıyla başlatıp tns güvenilir dedirtip) sonra yukarı cekecekler gibi geliyor ))))

9,5 dan 10 olsun hadi )))

bu tns nin ayarı bozuk ATV ye killik yapıyor diye düşünüyorum bir iki puan aşağı veriyor))) bunlar ama zeki insanlar olduğu için ilk basta düşük başlatıp(ATV oranlarıyla başlatıp tns güvenilir dedirtip) sonra yukarı cekecekler gibi geliyor ))))
3-4 sene öncesine baktım 7 reyting alan dizi yayından kaldırılmış. Gülermisin ağlarmısın.:)

Aslında destekli salladım. - Aksiyon dizilerinin reytingi yerlerde. -Zaten Kvp nin son reytingi de düşük. , +kanal d bin tns de +2 reytingi var ATV te gore ,+ andy Garcia- yaz faktörü sonuç 9,5 )))
aga vadi bu sene efsane hazırlandı Necati Şaşmaz hırs yaptı satış yapanlara herkesi getirdi set önü arkası bu artı
oyuncular artı
kanal artı
tek eksi yaz faktörü değil aslında maçlar ve türksat 4a ya geçiş
sence türksat4a ya geçiş etkiler mi

aga vadi bu sene efsane hazırlandı Necati Şaşmaz hırs yaptı satış yapanlara herkesi getirdi set önü arkası bu artı
oyuncular artı
kanal artı
Şimdi Kanal D'nin yayın akışına baktım da Kurtlar Vadisi 20:00'de başlıyor, 22:00'de bitiyor.

Mesela Çarşamba Benim Adım Gültepe 20:00'de başlıyor, 23:15'de bitiyor ne iş anlamadım?

Son düzenleme:
oyuncular artı
kanal artı
O da var değil mi? Türkiye de uydudan izleme %90 larda. Ama çanağını ayarlayamayacak olan kesim daha çok yaşlılardır. O gün TV izleyecekleri büyük ihtimal kanallari ayarlar. Zaten ilk hafta kanal d te geçtiğini ve dizinin başladığını bilmeyebilir insanlar. İlk bölümün günahı olmaz. İkinci bolum asil reytingi verir.

Necati çok asıldı diziye haklisin ama bir de tns var ))) benim tahminin hic bir şeye dayanmıyor saladim sadece)) ben de reytingleri merak ediyorum . bu sonuç tns nin yapısı ile ilgili bilgi verecek. Vadiye göre reyting sistemini anlayacagiz

Şimdi Kanal D'nin yayın akışına baktım da Kurtlar Vadisi 20:00'de başlıyor, 22:00'de bitiyor.

Mesela Çarşamba Benim Adım Gültepe 22:00'de başlıyor, 23:15'de bitiyor ne iş anlamadım?
Belki son bölümün tekrarını verecektir. Yeni bölüm yayinlayamaya bilir