Sizce Kurtlar Vadisi Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O da var değil mi? Türkiye de uydudan izleme %90 larda. Ama çanağını ayarlayamayacak olan kesim daha çok yaşlılardır. O gün TV izleyecekleri büyük ihtimal kanallari ayarlar. Zaten ilk hafta kanal d te geçtiğini ve dizinin başladığını bilmeyebilir insanlar. İlk bölümün günahı olmaz. İkinci bolum asil reytingi verir.

Necati çok asıldı diziye haklisin ama bir de tns var ))) benim tahminin hic bir şeye dayanmıyor saladim sadece)) ben de reytingleri merak ediyorum . bu sonuç tns nin yapısı ile ilgili bilgi verecek. Vadiye göre reyting sistemini anlayacagiz
Bu akşam belli olur hacı Tns'nin yapısı Karadayı ve Reaksiyon )))

Belki son bölümün tekrarını verecektir. Yeni bölüm yayinlayamaya bilir
yok aga bu hafta kesin bölüm var ama yayın akışında 20.00 de özetsiz başlıyo gözüküyo
eğer böyle bişey olursa felaket olur vadi 8 i geçemez o saatten millet daha dışarda işte güçte onu geçtim tam 8 de bjk maçı var
bu kanallardan çektiğimiz nedir ya bi tane doğru düzgün saat ayarlayan çıkmadı
22.00 de güllerin savaşı tekrar varmış yeminle şaka gibi bişey vadiden sonra oynayan diziye bak :(

yok daha neler o kadar da değil özetsiz mi yayınlayacak vadiyi :kiki:
İşte yayın akışını düzeltmeli Kanal D diyorum, kafa karışıklığı yaratıyor. Maç varken bende özetsiz yayınlanacağına inanmıyorum. AMA Türksat geçişinden kurtulmak için, bir yol deniyor olabilirler diyede düşünmüyor değilim.

İşte yayın akışını düzeltmeli Kanal D diyorum, kafa karışıklığı yaratıyor. Maç varken bende özetsiz yayınlanacağına inanmıyorum. AMA Türksat geçişinden kurtulmak için, bir yol deniyor olabilirler diyede düşünmüyor değilim.
yav aga ne alaka türksat geçisi çarşambayı perşembeye bağlayan gece perşembeyi cumaya bağlayan gece değil ki
öyle olsa bizi hiç etkilemez zaten

Vadi 20:00'de başlarsa geçmiş olsun.. reytingler de biteriz.

Tapatalk 2
aga yazık günah ya aylarca bu anı bekledik yine bir kanal yine içine edecek
maç zaten 8 de İnşallah değişir yayın akışı yoksa felaket bi oran alırız

yav aga ne alaka türksat geçisi çarşambayı perşembeye bağlayan gece perşembeyi cumaya bağlayan gece değil ki
öyle olsa bizi hiç etkilemez zaten
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece değil mi.😱 bilmiyordum valla. Neyse şunun şurasında 3 gün kaldı. Şafak sayar gibi.:)

yok aga bu hafta kesin bölüm var ama yayın akışında 20.00 de özetsiz başlıyo gözüküyo
eğer böyle bişey olursa felaket olur vadi 8 i geçemez o saatten millet daha dışarda işte güçte onu geçtim tam 8 de bjk maçı var
bu kanallardan çektiğimiz nedir ya bi tane doğru düzgün saat ayarlayan çıkmadı
22.00 de güllerin savaşı tekrar varmış yeminle şaka gibi bişey vadiden sonra oynayan diziye bak :(
Yok ozetsiz başlamaz ama kanal d için özet de yeni sayılır. Özet kaderini pana vereceği için muhtemelen yeni bolum gibi algılanmıştır. Eğer yeni dizi baslayacaksa ozetli verilir

Yok ozetsiz başlamaz ama kanal d için özet de yeni sayılır. Özet kaderini pana vereceği için muhtemelen yeni bolum gibi algılanmıştır. Eğer yeni dizi baslayacaksa ozetli verilir
aga tamamda 22.00 de güllerin savaşı tekrarı gözüküyor perşembe

özet olmasa bile vadi en erken 22.40 da falan biter bölüm 110 dakika olsa 1 saat de reklam zaten bu zamana anca denk gelir

özet olmasa bile vadi en erken 22.40 da falan biter bölüm 110 dakika olsa 1 saat de reklam zaten bu zamana anca denk gelir
Bitis saati hic önemli degil.. Persembe günü Kanal özet uygulamasi sart.. bizler gec baslar diye ümit ederken kanal özetsiz yayinlamaya kalkiyor.. Kanal D'nin tüm dizileri cöpe gidecek.. Hicran diziside aldi dün nasibini.. Kanal D dört eliyle Vadiye sarilmasi gerekir.. ilk etapta 18 eylül'de ne olursa olsun Vadi start almasi lazim.. 18 Eylül icin o kadar reklam yapildi ki, simdi yapilacak yeni bir erteleme, gelecek diger bölümleride olmusuz sekilde etkileyebilir.. ikinci olarakta kesinlikle "özet" verilmeli.. dizi 20:00'de, bizim avrupanin saati ile 19:00'da baslarsa yerle bir oluruz.. gelecek haftalarda da yeni bölüm saatini iyi ayarlamalari gerekir..