1 Muhteşem Yüzyıl 2 Macun. Artık şu ikisinden hayır gelmez.
1 Muhteşem Yüzyıl 2 Macun. Artık şu ikisinden hayır gelmez.
nurbişli bir diziyi macunla aynı kategoriye koyduysan seninle ben uğraşmam @destere ye havale ederim1 Muhteşem Yüzyıl 2 Macun. Artık şu ikisinden hayır gelmez.![]()
Neticede ikiside umutsuz vaka.nurbişli bir diziyi macunla aynı kategoriye koyduysan seninle ben uğraşmam @destere ye havale ederim![]()
macunu bilememm ama my nin üstüne en az 10 yıl bir dizi gelemezNeticede ikiside umutsuz vaka.![]()
+1905 😱Bence Çarşamba olacak o kesin reytingi de 4-5 civarı olur![]()
Çok cimrisin Deniz. 4 Reyting az.Bence Çarşamba olacak o kesin reytingi de 4-5 civarı olur![]()
Valla ben pek bir şey beklemiyorum bu diziden ama göreceğiz umarım yanılırım. Bitmesini istemem.Çok cimrisin Deniz. 4 Reyting az.![]()
Uzun zamandır üzerinde çalışılıyor dizinin en az 7 almalıki o haberlerin hakkını versin.Valla ben pek bir şey beklemiyorum bu diziden ama göreceğiz umarım yanılırım. Bitmesini istemem.
Ne haberler okuduk bu zamana kadarUzun zamandır üzerinde çalışılıyor dizinin en az 7 almalıki o haberlerin hakkını versin.Tüm yaz Kara Para Aşk haberi okuduk for çıkmasın.
![]()
başlamadan bu ka gündem olan bir fatih dizisi ardı onun da sonu malumUzun zamandır üzerinde çalışılıyor dizinin en az 7 almalıki o haberlerin hakkını versin.Tüm yaz Kara Para Aşk haberi okuduk fos çıkmasın.
![]()
Bence Çarşamba olacak o kesin reytingi de 4-5 civarı olur![]()
Aslında güzel örnek. Mesela ÖBGZ ya da Muhteşem Yüzyıl iki dizide başlarken haberleri çıkmadı böyle ama damga vurdular. Bazen ters tepebiliyor.başlamadan bu ka gündem olan bir fatih dizisi ardı onun da sonu malum![]()
Fatih ile bu diziyi bir tutmayalım şimdi onun fiyaskosu kilometreden belli oluyordubaşlamadan bu ka gündem olan bir fatih dizisi ardı onun da sonu malum![]()
Kurt Seyit ve Şura Kara Para Aşk'a nazaran kat kat daha fazla reklamıyapıldı gündeme geldi.Sonu Fatih'e benzemesinbaşlamadan bu ka gündem olan bir fatih dizisi ardı onun da sonu malum![]()
Abi şöyle imalı şeyler yapma ne yapayım yani Tuba çok güzel kadın ama bir Sıla değil
Fatih ile bu diziyi bir tutmayalım şimdi onun fiyaskosu kilometreden belli oluyorduD
onda abartı bir şey yoktu yok şu beğendi bu beğenmedi haberi falan hazırlanamadıKurt Seyit ve Şura Kara Para Aşk'a nazaran kat kat daha fazla reklamıyapıldı gündeme geldi.Sonu Fatih'e benzemesin
Ya arkadasim +1 yaziyorum yaranilmiyor 10 reyting yazsam MY konusu aciliyor. Oyuncak ettiniz adami
Benim sahsi düsüncem bir Total kafa ile bir olmus napalim yani suc mu15 reyting yazsam tarafli dersiniz zaten
![]()