Fragman çıktı zaten.Çarşamba olur. Tutup tutmayacağını söylemek için öncelikle bir fragman görmek lazım. Dizi iyiyse tutmaması için sebep yok.![]()
https://fav10.net/index.php?threads/212011/
Fragman çıktı zaten.Çarşamba olur. Tutup tutmayacağını söylemek için öncelikle bir fragman görmek lazım. Dizi iyiyse tutmaması için sebep yok.![]()
tövbe bismillah 😱Çarşamba olur. Tutup tutmayacağını söylemek için öncelikle bir fragman görmek lazım. Dizi iyiyse tutmaması için sebep yok.![]()
Ne bekliyorsun bu güne kadar![]()
my zireden bakar işteSöylemiştim ya geçenlerde Çarşamba olacak diyehatta @xemrexxx'e de dün demiştim Kara Para Aşk Çarşamba olunca MY ne olur diye
![]()
Söylemiştim ya geçenlerde Çarşamba olacak diyehatta @xemrexxx'e de dün demiştim Kara Para Aşk Çarşamba olunca MY ne olur diye
![]()
herkes diziye ab olacak gözüyle bakiyiÇarşamba olur büyük ihtimal
Total 5
AB 6-6.5 falan alır.
Çok az vermişsin. Ne kadar cimrisin.Çarşamba olur büyük ihtimal
Total 5
AB 6-6.5 falan alır.
@destere perşembe Vadi var![]()
Pardon yanlış anladımvadinir starla alakası yok
starın perşembeleri doğru dürüst dizisi ypok o açıdan kurt seyit salı olur ?
atv de çarşamba komedi ağırlıklı diziler koyar uzun yıllardır bu böyle o açıdan kara para cillop kız salı gününe gelecek
üzgünüm sizin kaçak gidici gibi)
Doksanlar pazara geçti bile Kara Para Aşk başlayana kadar atv film ve türkiye kupası maçlarını verecekmişvadinir starla alakası yok
starın perşembeleri doğru dürüst dizisi yok o açıdan kurt seyit perşembe olur ?
atv de çarşamba komedi ağırlıklı diziler koyar uzun yıllardır bu böyle o açıdan kara para cillop kız salı gününe gelecek
üzgünüm sizin kaçak gidici gibi)
Doksanlar pazara geçti bile Kara Para Aşk başlayana kadar atv film ve türkiye kupası maçlarını verecekmiş
Aylardır haberleri açılıyor. Ister istemez beklenti büyük diziden.çok bile)
Kurt Seyit salı gününe geliyormuş.Ay Yapım dizileri çakışamayacağı için Kara Para Aşk'ta çarşamba başlayacakacaba kpa içinmi boşalttı çarşambayı ? belki başka bir komedi türü düşünüyordur o güne ..yada o günü joker olarak kullanacak filmler vesaire için ?