Sizce 'Kara Para Aşk' Hangi Gün Yayınlanır Ve Kaç Reyting Alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Göççük Ağa fırtına koparıyor Salı yalnız. :)
şu an kpa nın zirveyi alabileceği tek bir gün yok panpa o yüzden atv de zireyi düşünerek hareket etmemeli :) bu sene yüksek reyting alabilen işler medcezir sadece ab yi alabiliyor küçük gelin birkaç kez totali aldı :)

Göççük Ağa fırtına koparıyor Salı yalnız. :)
Salı Kıvanc'ın dizisi için Ece Yörenç ilerde tek başina yazıcaği için diziyi burdan götürür, KPA'da da Tuba Engin'e göre sönük kalmiş.Her 2 dizide Güççük Ağan'ın gerisinde kalıp, fark fazla olursa TNS'nin ne oldugu belli olacak:) Bi tarafta kat kat kaliteli dizi diğer tarafta neydü belirsiz dizi.Neyse yayınlansınlar hele bi. En azından benim pt1'i dolduracak diziler geliyor:X Güccük Ağa oldugu halde salılarım boş:X

şu an kpa nın zirveyi alabileceği tek bir gün yok panpa o yüzden atv de zireyi düşünerek hareket etmemeli :) bu sene yüksek reyting alabilen işler medcezir sadece ab yi alabiliyor küçük gelin birkaç kez totali aldı :)
Şu an zirveye oynayacağı ya da rahatça 2. Olabileceği tek gün Çarşamba. Beni Affet TOTAL'de ve AB'de 2. Oluyor Çarşamba düşün boşluğu. :)

kuzeyden daha iddaalı değil en azından kadrosu :) ayrıca kıvanç tatlıtuğun kaç işi ar engin akyürek in bir fgsn si bir tutmak mantıklı değil:)
Kuzey Güney'de Kıvanç'tan başka iddialı kim vardı?KPA'da Engin,Tuba,Nebahat,Erkan Can,Aytaç Arman var.
Engin Akyürek best model seçilmediği için direk başrolden başlamadı ne yazık ki ama her defasında üstüne koyarak buralara kadar geldi.Yine seviyesini arttıracaktır bu diziyle.Fragmanda sen de beğendin hem. 🙂

Salı Kıvanc'ın dizisi için Ece Yörenç ilerde tek başina yazıcaği için diziyi burdan götürür, KPA'da da Tuba Engin'e göre sönük kalmiş.Her 2 dizide Güççük Ağan'ın gerisinde kalıp, fark fazla olursa TNS'nin ne oldugu belli olacak:) Bi tarafta kat kat kaliteli dizi diğer tarafta neydü belirsiz dizi.Neyse yayınlansınlar hele bi. En azından benim pt1'i dolduracak diziler geliyor:X Güccük Ağa oldugu halde salılarım boş:X
O zaman Mart'ı bekliyoruz. :X Ama büyük ihtimal Kara Para Aşk Mart'ta Çarşamba başlar. Diğer Rus dizisi de Salı olur gibi. :)

Ayrıca Küçük Ağa'yı zerre ısınamadım. .ss ..

Kuzey Güney'de Kıvanç'tan başka iddialı kim vardı?KPA'da Engin,Tuba,Nebahat,Erkan Can,Aytaç Arman var.
Engin Akyürek best model seçilmediği için direk başrolden başlamadı ne yazık ki ama her defasında üstüne koyarak buralara kadar geldi.Yine seviyesini arttıracaktır bu diziyle.Fragmanda sen de beğendin hem. 🙂
burada yeteneği değerlendirmyiooruz kadroyu değerlendiriyoruz :) tubanın arkaında fan desteği var yanlızca daha azı olsa da merve boluğurda da o ardı :) ayrıca saydığın isimlerden aytaç arman ve erkan can reytinge etki edecek değiller:)

Ben gece bi tekrarını 10 dk izledim gülecek bi yer bulamadım(b)
Akasya Durağı'na gülüyor muydun? :X
salı günü beni affet ab de 1.oldu ne çabuk unuttun :)
Salı günü şimdi doldu 13, 6, 5, 6, reytinglik yapımlar var artık. :) Şu an en boş gün Çarşamba. Diğer günlere göre zirvedeki yapım en düşük oranı ile zirveyi alıyor. 4 reyting alınca ilk 5'e giriyor dizi. En boş gün yani. :)

Akasya Durağı'na gülüyor muydun? :X

Salı günü şimdi doldu 13, 6, 5, 6, reytinglik yapımlar var artık. :) Şu an en boş gün Çarşamba. Diğer günlere göre zirvedeki yapım en düşük oranı ile zirveyi alıyor. 4 reyting alınca ilk 5'e giriyor dizi. En boş gün yani. :)
2.-3.-4. sıra boşluğu olabilir zirve boşluğu olmadığı açık :) 122 haftadır zirvenin adresi belli
ayrıca küçük ağa daha 2 bölüm oldu bekleyip görmeli ::::::::)

burada yeteneği değerlendirmyiooruz kadroyu değerlendiriyoruz :) tubanın arkaında fan desteği var yanlızca daha azı olsa da merve boluğurda da o ardı :) ayrıca saydığın isimlerden aytaç arman ve erkan can reytinge etki edecek değiller:)
Kıvanç çok etki etti doğrusu. :F

Laa ben oturup Erler film izlemedim :F Arada halkın dizisi As'yi bi göz atmişimdir taaa ilk 3 sezonuna kadar filan. O zamanki yapımcılar bu kadar bu kadar kaliteye gelişmemişti:X
Küçük Ağa şu an D Yapım görünümlü Erler dizisi çok yakında düşer zaten klasik Erler. :F Bakmaya değmez. ( Sonu 23.15 Pazar. :A @xBUGRAx )

Cennet Mahallesi, Yabancı Damat ve Arka Sokaklar ilk 4 sezon iyidi. :( Sonra bozdular Erler'in hazin sonları hep. :(