şu an kpa nın zirveyi alabileceği tek bir gün yok panpa o yüzden atv de zireyi düşünerek hareket etmemeliGöççük Ağa fırtına koparıyor Salı yalnız.![]()
şu an kpa nın zirveyi alabileceği tek bir gün yok panpa o yüzden atv de zireyi düşünerek hareket etmemeliGöççük Ağa fırtına koparıyor Salı yalnız.![]()
Salı Kıvanc'ın dizisi için Ece Yörenç ilerde tek başina yazıcaği için diziyi burdan götürür, KPA'da da Tuba Engin'e göre sönük kalmiş.Her 2 dizide Güççük Ağan'ın gerisinde kalıp, fark fazla olursa TNS'nin ne oldugu belli olacakGöççük Ağa fırtına koparıyor Salı yalnız.![]()
Şu an zirveye oynayacağı ya da rahatça 2. Olabileceği tek gün Çarşamba. Beni Affet TOTAL'de ve AB'de 2. Oluyor Çarşamba düşün boşluğu.şu an kpa nın zirveyi alabileceği tek bir gün yok panpa o yüzden atv de zireyi düşünerek hareket etmemelibu sene yüksek reyting alabilen işler medcezir sadece ab yi alabiliyor küçük gelin birkaç kez totali aldı
![]()
Kuzey Güney'de Kıvanç'tan başka iddialı kim vardı?KPA'da Engin,Tuba,Nebahat,Erkan Can,Aytaç Arman var.kuzeyden daha iddaalı değil en azından kadrosuayrıca kıvanç tatlıtuğun kaç işi ar engin akyürek in bir fgsn si bir tutmak mantıklı değil
![]()
O zaman Mart'ı bekliyoruz.Salı Kıvanc'ın dizisi için Ece Yörenç ilerde tek başina yazıcaği için diziyi burdan götürür, KPA'da da Tuba Engin'e göre sönük kalmiş.Her 2 dizide Güççük Ağan'ın gerisinde kalıp, fark fazla olursa TNS'nin ne oldugu belli olacakBi tarafta kat kat kaliteli dizi diğer tarafta neydü belirsiz dizi.Neyse yayınlansınlar hele bi. En azından benim pt1'i dolduracak diziler geliyor
Güccük Ağa oldugu halde salılarım boş
![]()
Salı'ya Ay Yapım'ın diğer işi Kurt Seyit gelecekBen hala diyorum Salı günü ay yapım Tuba için ayırmıştırKaçak çarşambaya geçer.
Günü belliyse neden konu açılmış @mrt-06Salı'ya Ay Yapım'ın diğer işi Kurt Seyit gelecek
Kara Para çarşamba olacak ve 13.bölümde sezon finali yapacakmış
salı günü beni affet ab de 1.oldu ne çabuk unuttunŞu an zirveye oynayacağı ya da rahatça 2. Olabileceği tek gün Çarşamba. Beni Affet TOTAL'de ve AB'de 2. Oluyor Çarşamba düşün boşluğu.![]()
Ben gece bi tekrarını 10 dk izledim gülecek bi yer bulamadımO zaman Mart'ı bekliyoruz.Ama büyük ihtimal Kara Para Aşk Mart'ta Çarşamba başlar. Diğer Rus dizisi de Salı olur gibi.
Ayrıca Küçük Ağa'yı zerre ısınamadım. .ss ..
Açtım açtıktan 5 DK sonra konu açıldı. Ama anketimde çift soru var.Günü belliyse neden konu açılmış @mrt-06![]()
burada yeteneği değerlendirmyiooruz kadroyu değerlendiriyoruzKuzey Güney'de Kıvanç'tan başka iddialı kim vardı?KPA'da Engin,Tuba,Nebahat,Erkan Can,Aytaç Arman var.
Engin Akyürek best model seçilmediği için direk başrolden başlamadı ne yazık ki ama her defasında üstüne koyarak buralara kadar geldi.Yine seviyesini arttıracaktır bu diziyle.Fragmanda sen de beğendin hem. 🙂
Akasya Durağı'na gülüyor muydun?Ben gece bi tekrarını 10 dk izledim gülecek bi yer bulamadım![]()
Salı günü şimdi doldu 13, 6, 5, 6, reytinglik yapımlar var artık.salı günü beni affet ab de 1.oldu ne çabuk unuttun![]()
2.-3.-4. sıra boşluğu olabilir zirve boşluğu olmadığı açıkAkasya Durağı'na gülüyor muydun?
Salı günü şimdi doldu 13, 6, 5, 6, reytinglik yapımlar var artık.Şu an en boş gün Çarşamba. Diğer günlere göre zirvedeki yapım en düşük oranı ile zirveyi alıyor. 4 reyting alınca ilk 5'e giriyor dizi. En boş gün yani.
![]()
Mustafa gidince 1'de boşalır.2.-3.-4. sıra boşluğu olabilir zirve boşluğu olmadığı açık122 haftadır zirvenin adresi belli
ayrıca küçük ağa daha 2 bölüm oldu bekleyip görmeli :::::::![]()
Laa ben oturup Erler film izlemedimAkasya Durağı'na gülüyor muydun?![]()
Kıvanç çok etki etti doğrusu.burada yeteneği değerlendirmyiooruz kadroyu değerlendiriyoruztubanın arkaında fan desteği var yanlızca daha azı olsa da merve boluğurda da o ardı
ayrıca saydığın isimlerden aytaç arman ve erkan can reytinge etki edecek değiller
![]()
Küçük Ağa şu an D Yapım görünümlü Erler dizisi çok yakında düşer zaten klasik Erler.Laa ben oturup Erler film izlemedimArada halkın dizisi As'yi bi göz atmişimdir taaa ilk 3 sezonuna kadar filan. O zamanki yapımcılar bu kadar bu kadar kaliteye gelişmemişti
![]()
çok beklersinMustafa gidince 1'de boşalır.![]()
en azından dizisi bitirilmediKıvanç çok etki etti doğrusu.![]()
2 hafta sonra olacak şey. Fazla beklememe gerek yok galiba.çok beklersin
en azından dizisi bitirilmedi![]()
inşallah be panpa2 hafta sonra olacak şey. Fazla beklememe gerek yok galiba.![]()