Buyurun tarafsız yorum yapmak çokta zor değilÇarşamba olur.çünkü Pazartesi - Salı - Perşembe - Cumartesi iyi giden diziler var.Doksanlar Pazara gitti zaten Kara Para Aşk gibi bir dizi bence pazar olmazdı.Cuma belki olabilirdi ama Medcezir de Ay yapım yani cuma da olmaz.Dizi için en uygun gün Çarşamba
Total 7-8
A\B 9+ reytingle başlar ve zamanla daha yükselir
Kurt Seyit salı gününe geliyormuş.Ay Yapım dizileri çakışamayacağı için Kara Para Aşk'ta çarşamba başlayacak
Kurt Seyit'in salı olacağı en başından beri söyleniyor.Aramızda Kalsın'ı oynatmaz Kurt Seyit salıya gelir Kara Para Aşk zaten çarşamba olacak kesinleşti gibishura nın günü açıklanmadı ama perşembe gününe gelecektir o açıdan kpa salı olur
Kurt Seyit'in salı olacağı en başından beri söyleniyor.Aramızda Kalsın'ı oynatmaz Kurt Seyit salıya gelir Kara Para Aşk zaten çarşamba olacak kesinleşti gibi
maşallah panpaçarşamba olur.
5-8 arası bi rakam alır.
KPA ile KG'yi ne bakimdan karsilastiriyorsun?Bence 8 ,9 diyenler baya abartıyor. Kuzey Güney bile o kadar almadı🙄
Kuzey Güney de başta Kıvanç Tatlıtuğ vardı.KPA ile KG'yi ne bakimdan karsilastiriyorsun?
Kara Para Ask'ta da basta Engin Akyürek var. 🙂Kuzey Güney de başta Kıvanç Tatlıtuğ vardı.
Ben Kara Para Aşk a bir şey demiyorum
Muhteşem Yüzyıl u çabucak unutuyorsunuz.Kaç diziyi bitirdi ve hala bitirecek gücü var.
Atv televizyon kanalı daha çok erkek kitlesiyle tanınır bu da diziye bir engel
Zeytin Tepesi de var o yeni başladı ama ikinci bölüm çok önemli
Ben Kara Para Aşk dan taş çatlasa 8 reyting bekliyorum
Bunuda düşünmenizi istemem,Kara Para Aşk ı netten takip edeceğim
Merakla Çarşamba gününü bekliyeceğimKara Para Ask'ta da basta Engin Akyürek var. 🙂
Muhteşem Yüzyıl'ın bu sezonki reytingleri eskisi gibi değil ve Kara Para Aşk maksimum 15 bölüm yarışacak zaten.
Karadayı da Atv'de ama iyi reytingler alıyor.Kara Para Aşk'ta hem erkekleri çekecek aksiyon sahneleri hem de aşk sahneleri var.İsminden de belli zaten.
Zeytin Tepesi ilk bölümden hiç parlak gözükmedi.O dizinin tutacağını sanmıyorum Aslıhan'ı sevsem de.
Neyse bekleyelim görelim ama Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına çıkacak şimdiye kadarki en iddialı dizi olacak bence KPA
kuzeyden daha iddaalı değil en azından kadrosuKara Para Ask'ta da basta Engin Akyürek var. 🙂
Muhteşem Yüzyıl'ın bu sezonki reytingleri eskisi gibi değil ve Kara Para Aşk maksimum 15 bölüm yarışacak zaten.
Karadayı da Atv'de ama iyi reytingler alıyor.Kara Para Aşk'ta hem erkekleri çekecek aksiyon sahneleri hem de aşk sahneleri var.İsminden de belli zaten.
Zeytin Tepesi ilk bölümden hiç parlak gözükmedi.O dizinin tutacağını sanmıyorum Aslıhan'ı sevsem de.
Neyse bekleyelim görelim ama Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına çıkacak şimdiye kadarki en iddialı dizi olacak bence KPA
recep ivedik ve şirinlerin gelmesiyle toz olan muhteşem mi dizi bitirecekKuzey Güney de başta Kıvanç Tatlıtuğ vardı.
Ben Kara Para Aşk a bir şey demiyorum
Muhteşem Yüzyıl u çabucak unutuyorsunuz.Kaç diziyi bitirdi ve hala bitirecek gücü var.
Atv televizyon kanalı daha çok erkek kitlesiyle tanınır bu da diziye bir engel
Zeytin Tepesi de var o yeni başladı ama ikinci bölüm çok önemli
Ben Kara Para Aşk dan taş çatlasa 8 reyting bekliyorum
Bunuda düşünmenizi istemem,Kara Para Aşk ı netten takip edeceğim
inşallah bir gün my yi biri geçecek de bu boş gün safsatasına bir kanıt çıkacakrecep ivedik ve şirinlerin gelmesiyle toz olan muhteşem mi dizi bitirecekgüzel espri
8 reyting zor alıyor bitmiş okeye dönüyor bomboş bi gün
recep ve şirinlerin my yi rahat geçtiği ve my nin yeni bölümünün anlıkta 6 zor aldığı özetinin listeye giremediği gün benim bu görüşüm kanıtlanmıştır istediğini söyle çarşamba bomboş bi güninşallah bir gün my yi biri geçecek de bu boş gün safsatasına bir kanıt çıkacak
onlar anlıkalr panparecep ve şirinlerin my yi rahat geçtiği ve my nin yeni bölümünün anlıkta 6 zor aldığı özetinin listeye giremediği gün benim bu görüşüm kanıtlanmıştır istediğini söyle çarşamba bomboş bi gün
Göççük Ağa fırtına koparıyor Salı yalnız.Ben hala diyorum Salı günü ay yapım Tuba için ayırmıştırKaçak çarşambaya geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?