Beni yakışıklı bulduğunu bilmiyordum
Fena değilsin ama biraz daha kas yapBeni yakışıklı bulduğunu bilmiyordum
Demek beni çekici buluyorsunFena değilsin ama biraz daha kas yap
Islanır o şimdihiç gerek yok
@gözlemci'nin Instasına baktım grup fotolarınız var maşallah defileden çıkmış gibisiniz hepiniz ben yanınızda ezik kalırım.Buluştuğumuzda yırtık kotla gelmem kuvvetle muhtemel hazırlıklı ol
İşte giyinmeye çalışıyoruz ablam ama renk severim evet.Sen giyme zaten sana senin tarzına uymuyor senin tarzın daha güzel valla özellikle tişört sana çok yakışıyor maşallah renkleride güzel seçiyon
İki övdük diye hemen fantezi mi kurdunDemek beni çekici buluyorsun
Vücudumu gerçekten diri mi buluyorsunİki övdük diye hemen fantezi mi kurdun
Ahhh teşekkürler şekerim.
Ben gömlek giyerim aslında okul zamanı neredeyse her gün gömlek giyorum. Arkadaşlar memur Can diyorlardı artık.Sen çok güzel giyiniyosun ben beğeniyorum senin tarzını ya sen hep tişört pantolon tarzında giyin ama gömlekte yakışıyor sen @denizz19 gibi yaka bağır açma sende güzel durmaz
Ben gömlek giyerim aslında okul zamanı neredeyse her gün gömlek giyorum. Arkadaşlar memur Can diyorlardı artık.Yazın tişört tercih ederim ve dediğin gibi.
Yaka bağır açık olacak delikanlı adam tespih çekerSen çok güzel giyiniyosun ben beğeniyorum senin tarzını ya sen hep tişört pantolon tarzında giyin ama gömlekte yakışıyor sen @denizz19 gibi yaka bağır açma sende güzel durmaz
Yaka bağır açık olacak delikanlı adam tespih çeker
Valla ona zayıflık denmez fitlik denir canımo açık mavi gömleklemi şıktın acabaa @MEnes eşofmanla daha şık duruyordu valla zaten zayıfsın birde gömlek giyince iyice bir deri bir kemik görünüyon yaa
O kadar değilOldu bide altın kolye taksınn ayy niye nuri alço geldi aklımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?