Önemli benim için, bunlardan birine geçicem çünkü.Bunu bırak sonuçlar ne zaman![]()
Dijitürk bence kullanmadım ama daha iyidirÖnemli benim için, bunlardan birine geçicem çünkü.
22.00'da.![]()
Hemen açık kanalları gördün ya 180 derece döndün.D Smartı her zaman yeğlemişimdir![]()
İnternet varken niye TV'den izler ki insanHemen açık kanalları gördün ya 180 derece döndün.![]()
Allah belanı vermesin.İnternet varken niye TV'den izler ki insan![]()
La bunun İçin evlenmeye gerek Yok kiAllah belanı vermesin.Biri Deniz'i evlendirsin.
![]()
O da doğru haklısın.La bunun İçin evlenmeye gerek Yok ki![]()
Neden beni sapık göstermeye uğraşıyorsunO da doğru haklısın.![]()
2012 de digitürk olmasına rağmen d-smrtta almıstık çünkü 65 tlye internet ödeyeceksiniz cihz bedava demişlerdi tüm kanllarıda açık net ile birlikte 65 e kullnıyoruz hla
O zaman D Smart'ı öneriyorsun.2012 de digitürk olmasına rağmen d-smrtta almıstık çünkü 65 tlye internet ödeyeceksiniz cihz bedava demişlerdi tüm kanllarıda açık net ile birlikte 65 e kullnıyoruz hla
digitürk baya zarara uğratıyor ayoll film izleyecen ayrı paket dizi izleyecen ayrı belgeseli ayrı maçı ayrı çocuk kanaalı ayrı eğer maç izlemeyi sevmiyorsan bulaşama derim ayoll![]()
Çünkü sana hastayım.Neden beni sapık göstermeye uğraşıyorsun![]()
digitürk maç dısında boş bence cnm babam hfta sonu kullanır digitürk hafta içi d-smrt açaarO zaman D Smart'ı öneriyorsun.Digitürk gerçekten zengin işi birde FX de çıkmış, D-Smart'ta var, hemde tüm kanalların HD'si açık. Şunu düşünüyorum;
Mega HD+ hemde geri alma kaydetme falan var.
25 Mbps'e kadar limitsiz fiber (75 GB AKN)83
83
88
88![]()
Çünkü sana hastayım.![]()
Doğru bak ben maç olayını unuttum ama o sorun olmaz, zaten önemli maç olunca apartmanın hemen altında kahve var oraya gidiyoruz abimle.digitürk maç dısında boş bence cnm babam hfta sonu kullanır digitürk hafta içi d-smrt açaarmaç izlemem diyorsan d-smart öneriyorum evet :birde d-smrt internet ttnetten çok dh kliteli
![]()
![]()
![]()
okadrını bilmiyorum cnmdaa bakar öğürenirsiniz kısaca maç izlemek istiyorsan digitürk al izlemezsem birşey olmaz dersen d-smart daha hesplıDoğru bak ben maç olayını unuttum ama o sorun olmaz, zaten önemli maç olunca apartmanın hemen altında kahve var oraya gidiyoruz abimle.Daha zevkli oluyor.
Acaba Fiber hattımız var hat olmayınca olmuyormuş.![]()
Ben de istemeye istemeye Digitürk dedim ama D-Smart daha ucuz ve daha hızlı