Sizce En İyi 'Dijital Platform' Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi 'Dijital Platform' Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    7
D Smart NET

D Smart full hd + geri al kaydet durdur + internet

Hiçbirine değişmem. Hele bi interneti var pcde 4 dizim açıp hepsini beraber izliyodum zamanında :A

D Smart NET

D Smart full hd + geri al kaydet durdur + internet

Hiçbirine değişmem. Hele bi interneti var pcde 4 dizim açıp hepsini beraber izliyodum zamanında :A
Aynı paketi düşünüyordum ben de şimdi bu yorumunla kesin karar verdim. :D

Ben de istemeye istemeye Digitürk dedim ama D-Smart daha ucuz ve daha hızlı :A
Aga D Smart'ta karar kıldım ama son onay abimden çıkıyor maalesef. :A

Bence D smart maalesef bende yok ama çoğu eski diziyi yayınlıyor diye biliyorum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda sadece bir platform iyi deyip tercih yapmak yanlış aslında,spor isteyen bir kullanıcı için digitürk,sinema için D smart,ayrıca tivibuda tercih olabilir..digitürk fiyatları abartılı şekilde pahalı öbür platformlara oranla,bu açıdan D smart yada tivibu tercih olabilir aslında..işin özü şu:
Platform tercihi olarak;
D smart: sinema,belgesel yayınları çok iyi,spor olarak epl,bundesliga bulunuyor
Digitürk: spor içeriği çok fazla,epl,la Liga,lig 1,bundesliga,serie a..
Tivibu: spor içeriği bulunuyor,ayrıca sinema Tv kanalları artık bu platformdada yayınlanıyor..alternatif olarak tercih olabilir.

4 yıldır Digitürk'deyim çok da memnunum. İyi ki var. :kissing::kissing:

Bu konuda sadece bir platform iyi deyip tercih yapmak yanlış aslında,spor isteyen bir kullanıcı için digitürk,sinema için D smart,ayrıca tivibuda tercih olabilir..digitürk fiyatları abartılı şekilde pahalı öbür platformlara oranla,bu açıdan D smart yada tivibu tercih olabilir aslında..işin özü şu:
Platform tercihi olarak;
D smart: sinema,belgesel yayınları çok iyi,spor olarak epl,bundesliga bulunuyor
Digitürk: spor içeriği çok fazla,epl,la Liga,lig 1,bundesliga,serie a..
Tivibu: spor içeriği bulunuyor,ayrıca sinema Tv kanalları artık bu platformdada yayınlanıyor..alternatif olarak tercih olabilir.
Tivibu hepsinden kötü. Aldığımdan beri internet en küçük şeyle kopmaya başladı tivibuda internet üzerinden olduğu için hiç çekilmiyor çok eksik kanallar var geri vermesi de 500 tl. Alınıp para tuzağına düşülmesin

Tivibu hepsinden kötü. Aldığımdan beri internet en küçük şeyle kopmaya başladı tivibuda internet üzerinden olduğu için hiç çekilmiyor çok eksik kanallar var geri vermesi de 500 tl. Alınıp para tuzağına düşülmesin
Aslında haklısın tivibuda olanlar şikayet ediyorlar bu konuda bu arada tivibunun internet dışında uydu yayınıda bulunuyor ama sanırım uydu yayını da çok farklı değil tivibu kullanıcıları açısından