Sizce En İyi 'Dijital Platform' Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi 'Dijital Platform' Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    7

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,994
Puanı
1,061

Digitürk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV, Teledünya gibi birçok dijital platform ülkemizde milyonlarca abonesi bulunmaktadır, peki sizce en iyi 'Dijital Platform' hangisi?

2012 de digitürk olmasına rağmen d-smrtta almıstık çünkü 65 tlye internet ödeyeceksiniz cihz bedava demişlerdi tüm kanllarıda açık net ile birlikte 65 e kullnıyoruz hla

digitürk baya zarara uğratıyor ayoll film izleyecen ayrı paket dizi izleyecen ayrı belgeseli ayrı maçı ayrı çocuk kanaalı ayrı eğer maç izlemeyi sevmiyorsan bulaşama derim ayoll

O zaman D Smart'ı öneriyorsun.
Digitürk gerçekten zengin işi birde FX de çıkmış, D-Smart'ta var, hemde tüm kanalların HD'si açık. Şunu düşünüyorum;

Mega HD+ hemde geri alma kaydetme falan var.

25 Mbps'e kadar limitsiz fiber (75 GB AKN)
83
83
88
88

Neden beni sapık göstermeye uğraşıyorsun
Çünkü sana hastayım.

digitürk maç dısında boş bence cnm babam hfta sonu kullanır digitürk hafta içi d-smrt açaar
maç izlemem diyorsan d-smart öneriyorum evet :birde d-smrt internet ttnetten çok dh kliteli

digitürk maç dısında boş bence cnm babam hfta sonu kullanır digitürk hafta içi d-smrt açaar
maç izlemem diyorsan d-smart öneriyorum evet :birde d-smrt internet ttnetten çok dh kliteli
Doğru bak ben maç olayını unuttum ama o sorun olmaz, zaten önemli maç olunca apartmanın hemen altında kahve var oraya gidiyoruz abimle.
Daha zevkli oluyor.

Acaba Fiber hattımız var hat olmayınca olmuyormuş.

Doğru bak ben maç olayını unuttum ama o sorun olmaz, zaten önemli maç olunca apartmanın hemen altında kahve var oraya gidiyoruz abimle.
Daha zevkli oluyor.

Acaba Fiber hattımız var hat olmayınca olmuyormuş.
okadrını bilmiyorum cnmdaa bakar öğürenirsiniz kısaca maç izlemek istiyorsan digitürk al izlemezsem birşey olmaz dersen d-smart daha hesplı

ama kararı abin sna bırkırmı bilmiyorum o maç diye tutturbiklir

Ben de istemeye istemeye Digitürk dedim ama D-Smart daha ucuz ve daha hızlı