Sizce En İyi 'Dijital Platform' Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi 'Dijital Platform' Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    7

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,994
Puanı
1,061
Turkiyenin-tv-platformlari.jpg

Digitürk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV, Teledünya gibi birçok dijital platform ülkemizde milyonlarca abonesi bulunmaktadır, peki sizce en iyi 'Dijital Platform' hangisi?

Dijitürk bence kullanmadım ama daha iyidir :D
Bende öyle düşünüyordum ama Digitürk'te istediğim paketler artı internet 160 lirayı buluyor, D-Smart'ta (senin seveceğin kanallar da açık. :A) tüm paketler artı internet (daha hızlısı) 88 lira oluyor. (b)

@OzaN @Doğu @Çiğdem- bu fiyat farkı niye? (b)

Bende öyle düşünüyordum ama Digitürk'te istediğim paketler artı internet 160 lirayı buluyor, D-Smart'ta (senin seveceğin kanallar da açık. :A) tüm paketler artı internet (daha hızlısı) 88 lira oluyor. (b)

2012 de digitürk olmasına rağmen d-smrtta almıstık çünkü 65 tlye internet ödeyeceksiniz cihz bedava demişlerdi tüm kanllarıda açık net ile birlikte 65 e kullnıyoruz hla :F

digitürk baya zarara uğratıyor ayoll film izleyecen ayrı paket dizi izleyecen ayrı belgeseli ayrı maçı ayrı çocuk kanaalı ayrı eğer maç izlemeyi sevmiyorsan bulaşama derim ayoll :A

2012 de digitürk olmasına rağmen d-smrtta almıstık çünkü 65 tlye internet ödeyeceksiniz cihz bedava demişlerdi tüm kanllarıda açık net ile birlikte 65 e kullnıyoruz hla :F

digitürk baya zarara uğratıyor ayoll film izleyecen ayrı paket dizi izleyecen ayrı belgeseli ayrı maçı ayrı çocuk kanaalı ayrı eğer maç izlemeyi sevmiyorsan bulaşama derim ayoll :A
O zaman D Smart'ı öneriyorsun. :D Digitürk gerçekten zengin işi birde FX de çıkmış, D-Smart'ta var, hemde tüm kanalların HD'si açık. Şunu düşünüyorum;

Mega HD+ hemde geri alma kaydetme falan var. :D

25 Mbps'e kadar limitsiz fiber (75 GB AKN)
tlIconNew.png
83
tlIconNew.png
83
tlIconNew.png
88
tlIconNew.png
88

Neden beni sapık göstermeye uğraşıyorsun :A
Çünkü sana hastayım. :A

O zaman D Smart'ı öneriyorsun. :D Digitürk gerçekten zengin işi birde FX de çıkmış, D-Smart'ta var, hemde tüm kanalların HD'si açık. Şunu düşünüyorum;

Mega HD+ hemde geri alma kaydetme falan var. :D

25 Mbps'e kadar limitsiz fiber (75 GB AKN)
tlIconNew.png
83
tlIconNew.png
83
tlIconNew.png
88
tlIconNew.png
88

Çünkü sana hastayım. :A
digitürk maç dısında boş bence cnm babam hfta sonu kullanır digitürk hafta içi d-smrt açaar :F maç izlemem diyorsan d-smart öneriyorum evet :birde d-smrt internet ttnetten çok dh kliteli :A :A :A

digitürk maç dısında boş bence cnm babam hfta sonu kullanır digitürk hafta içi d-smrt açaar :F maç izlemem diyorsan d-smart öneriyorum evet :birde d-smrt internet ttnetten çok dh kliteli :A :A :A
Doğru bak ben maç olayını unuttum ama o sorun olmaz, zaten önemli maç olunca apartmanın hemen altında kahve var oraya gidiyoruz abimle. :F Daha zevkli oluyor. :D

Acaba Fiber hattımız var hat olmayınca olmuyormuş. (b)

Doğru bak ben maç olayını unuttum ama o sorun olmaz, zaten önemli maç olunca apartmanın hemen altında kahve var oraya gidiyoruz abimle. :F Daha zevkli oluyor. :D

Acaba Fiber hattımız var hat olmayınca olmuyormuş. (b)
okadrını bilmiyorum cnmdaa bakar öğürenirsiniz kısaca maç izlemek istiyorsan digitürk al izlemezsem birşey olmaz dersen d-smart daha hesplı :F

ama kararı abin sna bırkırmı bilmiyorum o maç diye tutturbiklir :A

Ben de istemeye istemeye Digitürk dedim ama D-Smart daha ucuz ve daha hızlı :A