Sizce Atatürk Öldü mü, Öldürüldü mü?

Konuyu bastan sona okudum da öyle yorumlar varki forum kurallarindaki 'Atatürke Hakaret' niteliginde.. neyse..

Öldürüldü diye duydum bende ama net bilgim yok.:(

Masonlar işin içindeymiş.:)

Bu konuda bir çok şey söyleniyor ve insanın kafası karışıyor haliyle.Hastalıktan da ölmüş olabilir,fakat esas ölüm nedenini ört pas etmek için böyle bir nedende sunulmuş olabilir.Bana da öldürüldü gibi geliyor :(

bu iddiayı atanlar İnönü'nün Batılıların cizgisinde olan biri olarak lanse ediyorlar.. Türkiye ne zaman batıdan bağımsız hareket etse devletin başındaki O lider bi şekilde öldürülüyor yada ölüyor! Atatürk, Fatih, Menderes ve Özal nedense hep başarılı liderler görevlerinde ölüyor bu ilginç bir tesadüf mu sizce.. Ki Erdoğan'a da defalarca suikast planları düzenlendiği biliyoruz. en ilginci Eski Genel Kurmay başkanlardan Hilmi ozkok Zehirlenmemek için eşinin hazırladığı sefer tasini genelkurmaya taşıyordu. ergenekon iddianamesinde Ecevit'in doktorunca öldürülmesi çalışıldığı iddiası vardı. O doktor suan chp milletvekili.. EN SON olarak beni Türk hekimlerine emanet edin diyen Atatürkün ölürken ki doktorunun yabaci olmasına kaç puan