Sizce Atatürk Öldü mü, Öldürüldü mü?

İçki içiyor olması onun sirozu olmadığı anlamına gelmez. Bence öldürüldü. Ha, öldürülmeseydi birkaç yıl sonra sirozdan ölürdü belki de.

İlk cümleni anlayamadım? Tıbbi olarak 8-9 yıl her akşam yarım kilo rakı içen bir insanın bir süre sonra hastalanması ve sonra da vefat etmesi pek mantıksız değil...

yav biz kafamızdan uydurmuyoruz bu konu bizim dalımıza girer tarihe girer ve bununla ilgili tek belgede hocamızdadır inönünün yazdığı kitap elinde inönü bizzat yazdı bunları başka da hiçbi yerde yok devlette de bu bilgi yoktur muhtemelen
Atatürk onun yerine geçmesini istemiyordu Atatürk Fevzi Çakmak`ı istiyordu yerine geçmesini bunu herkes bilir

bence de öldürüldü bakın bu ülke ne zaman gelişmeye başlasa dış güçler anında müdahale eder kimsenin bilmediği bişeyi söylim tayyip erdoğan bikaç ay önce hastanede hasta diye yattı hatırlarsanız sebebini kimse söylemedi işte o zaman erdoğana lazerli suikast girişimi yapılmıştır ne yazık ki defalarca suikast girişimi yapıldı erdoğana adamı rahat bırakmıyolar neden çünkü türkiye çok güçlendi öyle böyle değil aynen ÖZAL a yaptıkları gibi :( :(

İlk cümleni anlayamadım? Tıbbi olarak 8-9 yıl her akşam yarım kilo rakı içen bir insanın bir süre sonra hastalanması ve sonra da vefat etmesi pek mantıksız değil...
Anlaşılmadığı için düzeltmiştim ama erken davranmışsın :X

İçki içiyor olması onun sirozu olmadığı anlamına gelmez zaten. Sirozu vardır büyük ihtimalle. Ama ölüm sebebi o mu? Bence öldürüldü. Ha, öldürülmeseydi birkaç yıl sonra sirozdan ölürdü belki de.

Atatürk onun yerine geçmesini istemiyordu Atatürk Fevzi Çakmak`ı istiyordu yerine geçmesini bunu herkes bilir

Bu doğrudur ama bunun sebebi yönetimsel olarak değil Atatürk ile İsmet İnönü'nün Atatürk'ün ölümünden 1-2 yıl öncesine kadar küs olmalarıdır... Yani kişisel bir meseledir.

bence de öldürüldü bakın bu ülke ne zaman gelişmeye başlasa dış güçler anında müdahale eder kimsenin bilmediği bişeyi söylim tayyip erdoğan bikaç ay önce hastanede hasta diye yattı hatırlarsanız sebebini kimse söylemedi işte o zaman erdoğana lazerli suikast girişimi yapılmıştır ne yazık ki defalarca suikast girişimi yapıldı erdoğana adamı rahat bırakmıyolar neden çünkü türkiye çok güçlendi öyle böyle değil aynen ÖZAL a yaptıkları gibi :( :(
Atatürk öldürüldü.
İsmet İnönü geçirildi, "maşalık" görevini başarıyla yerine getirdi. Sonra tek partili dönemin bitirilimesi yani sözüm ona "demokrasi"nin gelemsi için öylesine bir parti kuruldu. Başına da Adnan Menderes geçti. İlk seçimde Adnan Menderes geçti. 1960'a kadar ülke için çok çok güzel çalıştı. Sonrası darbe zaten. :(

Biliyoruz zaten ama bu bilgiyi bilmiyordum kim sana söyledi

Sözde EN YAKIN DAVA ARKADAŞI öldükten sonra 1 yıl bile geçmeden paralara kendi resmini bastıran bir insanı nasıl savunabiliyorsunuz? Anlamıyorum.

Bu doğrudur ama bunun sebebi yönetimsel olarak değil Atatürk ile İsmet İnönü'nün Atatürk'ün ölümünden 1-2 yıl öncesine kadar küs olmalarıdır... Yani kişisel bir meseledir.
İsmet İnönü bazı şeyleri gizlemiştir

- - - Ekleme - - -
@takas bu bilgiyi nerden öğrendin

Biliyoruz zaten ama bu bilgiyi bilmiyordum kim sana söyledi

aga devletin bile bilmediği devlette bile olmayan belgelere sahip bi hocamız var o söyledi ve her türlü belge elinde mevcuttur

- - - Ekleme - - -

şuan içerde yatmakta olan hilmioğlunu tanırsınız onu içeri attıran da bahsettiğim proftur :D

Konu çok alakasız bir yere gidiyor ama konu buraya geldiyse paylaşalım, Recep Tayyip Erdoğan muhtemelen bir saldırı sonucu şu an kanserdir, ama bu gizlenmektedir...

Biraz mantıklı düşünün öldürülse zehirlenerek Özal gibi aniden falan ölür, niye 2-3 yıl hastalık çeksin, sirozdan ölmüştür. Hem öyle olmasa bile sirozdan 2-3 yıla kalmaz ölürdü büyük ihtimal.

Aga onların hepsi devlette de vardır, emin ol. Devlette neler neler var, ama gören yok maalesef.

yok aga yok emin ol yok adamı tanımıyosun sana anlatırım :d burda söyleyemeeceğim bilgiler var :D

- - - Ekleme - - -

Peki Atatürkün vasiyeti varmış bunuda sor hocandan

3 ay sonra artık okul bitti aga :kiki:

- - - Ekleme - - -

Konu çok alakasız bir yere gidiyor ama konu buraya geldiyse paylaşalım, Recep Tayyip Erdoğan muhtemelen bir saldırı sonucu şu an kanserdir, ama bu gizlenmektedir...

:( :( :( düşünmek bile istemiyorum kanser değildir

Biraz mantıklı düşünün öldürülse zehirlenerek Özal gibi aniden falan ölür, niye 2-3 yıl hastalık çeksin, sirozdan ölmüştür. Hem öyle olmasa bile sirozdan 2-3 yıla kalmaz ölürdü büyük ihtimal.

Hastalık çekerken öldürülmüştür belki.
Direteceğim :D

Hastalık çekerken öldürülmüştür belki.
Direteceğim :D

Valla mantıklı düşününce öldürülmediği çok net. En fazla 1 yıl hastalık çeker ölürdü hadi, bence 1-2 ay içinde bir zehirle öldürüldürdü öyle bir şey olsa da...

Niye 3-4 yıl hastalık çekti? Sirozdan öldüğü çok net :)

Valla mantıklı düşününce öldürülmediği çok net. En fazla 1 yıl hastalık çeker ölürdü hadi, bence 1-2 ay içinde bir zehirle öldürüldürdü öyle bir şey olsa da...

Niye 3-4 yıl hastalık çekti? Sirozdan öldüğü çok net :)

Aklıma yatmadı değil dediğin ama bence öldürüldü. Neyse :X