Sizce Atatürk Öldü mü, Öldürüldü mü?

Atatürk'ün öldüğünü kim nereden çıkardı. Atatürk kalplerde ve akıllarda daima yaşayan bir lider. O yüzden cevabım hiçbiri.

Böyle bir cevabı daha erken bekliyodum

Atatürk'ün öldüğünü kim nereden çıkardı. Atatürk kalplerde ve akıllarda daima yaşayan bir lider. O yüzden cevabım hiçbiri.

Şu tür yorumlar yapmayın ya.
Manevi olarak ölmemiş olabilir ama maddi olarak öldü.Biz maneviyatla ilgilenmiyoruz şu an.

Böyle bir konuyu açmaya da gerek yoktu bence agam. @takas

Hastalığın çıkışı normal günde 0.5 lt ile 1 lt arasında içki içen bir liderdi.
Bir o kadar da sigarası var tabi.Ama işin ilginç yanı hastalığın 1 sene geç bulunmasıdır bunda bişeyler var.Ama bende nedense doğal bir ölüm olmadığını düşünüyorum.

Ve Atatürk ölürken İnönüyle arası çok açıktı.İnönüyü bende sevmem açıkcası.Atatürk öldükten sonra kendisini milli şef filan seçtirmeler doğru hareket değildir.İnönü soyu ermenilere dayanıyor.Sonuçta bana göre Atatürkü kıskanan kötü bir liderdir.

ben de öldüğünü düşünüyorum

Atatürk'ün öldüğünü düşünüyorum, öldürüldüğünü değil.

Ayrıca ağzına hiçbir içki dahi sürmeyen Mehmet Akif Ersoy'un da siroz hastalığı sebebiyle öldüğünü belirtmek isterim.

Yalnız öldü diye cevap vermek çok mantıksızca. Öldürülmüşs ede ölmüş oluyor aslında.

Bence ölmüştür Ata'mız.

Ben bu ülkede Atatürk düşmanlığı yapan adamlarla yaşamaktan nefret ediyorum elimden gelse hepsini temizlerim !!!!!