Sizce Atatürk Öldü mü, Öldürüldü mü?

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Evet sorumuz açık ve net
Sizce Atatürk Öldü mü, Öldürüldü mü?

Türkiye ilk kurulduğunda Batı'nın istediğini yapan Atatürk, Türkiye hafiften güçlenmeye başlayınca onların sözünü dinlememeye başladı. Sonuçta onu öldürüp yerine "İsmet İnönü" diye birini getirdiler. Zaten Adnan Menderes gelene kadar, deyimi yerindeyse Anadolu'da tam bir "Afrika" yaşandı.

Yani Atatürk'ün sirozdan öldüğü bilgisi yalandır bence. Siroz hastalığı vardır illaki ama bence öldürüldü.

Son düzenleme:
benim fikrim öldürüldü yönünde

Hiç kıvırmaya gerek yok, o dönem çankaya köşkünde Atatürk'ün yakınları söylüyorlar. Günde yarım kilo rakı içen bir insanın sirozdan ölmesi pek de ilginç değildir.

bu arada bizzat ismet inönüyle ilgili kitaplara ve kesin kaynaklara sahip hocamızın anlattığına göre ismet inönü defalarca atatürkü öldürmeye çalışmıştır inönü kötü bi liderdi ve türkiye yi kötü yönetmiştir atatürk ten sonra böyle birinin gelmesi talihsizliktir.
atatürkü öldürmeye çalıştığını bizzat kitabında yazmıştır inönü

Ben öldüğünü düşünüyorum. Alkole olan zaafını hepimiz biliyoruz ne yazık ki. Sirozdan ölmüş olması gayet normal gözüküyor. Bir anda ortaya çıkmış bir şey de değil zaten...

Reactions: Gerekli24

İsmet İnönü'nün gelmesi talihsizlik değil. Boştan yere mi geldi o? Getirildi.

Doğrudur.Öldürmeye çalışmıştır.

Bende normal ölüm yani sirozdan öldüğünü düşünüyorum....

"Atatürk devrin en ünlü rakısı Dimitrokolo'dan her gece yarım kilo içerdi. Mezesi de sadece tuzlu leblebiydi..."

Cemal Grande, Atatürk'ün Uşağı İdim kitabından.

İsmet İnönü'nün gelmesi talihsizlik değil. Boştan yere mi geldi o? Getirildi.
Aga Atatürkün bir vasiyeti varmış demişki ben öldükten 50 yıl sonra bu zarfı açın demiş Kenan Evren zarfı açmamış Turgut Özalda Türkiye buna hazır değil demiş.Sence böyle bir vasiyet doğrumu

- - - Ekleme - - -

"Atatürk devrin en ünlü rakısı Dimitrokolo'dan her gece yarım kilo içerdi. Mezesi de sadece tuzlu leblebiydi..."

Cemal Grande, Atatürk'ün Uşağı İdim kitabından.
Atatürk öldürüldü işte yüzde 99

Sanırım kaynaksız saçma sapan bilgilere inananlardansın sen.

Atatürk'ün yanında 12 yıl uşaklık eden bir insan bunu söylüyor.

1 gecede yarım kilo rakı içmek nedir? Tıbbi sonuçlarını araştır inanmıyorsan sen dene... Sirozu araştırmanı öneririm.

Atatürk'ün alkola karşı zaafını nasıl değerlendiriyorsun @takas ?

Tamam içiyordu herkes biliyor ama böyle bir ölüm bu kadar ipucu barındırıyor.Öldürdüler niçin ölmüş içki içiyordu

Biraz anlamsızlık var zaten otopsi fotoğroflarını yayınlamış halbüki sözde otopsi yapılmamıştı