bu arada bizzat ismet inönüyle ilgili kitaplara ve kesin kaynaklara sahip hocamızın anlattığına göre ismet inönü defalarca atatürkü öldürmeye çalışmıştır inönü kötü bi liderdi ve türkiye yi kötü yönetmiştir atatürk ten sonra böyle birinin gelmesi talihsizliktir.
atatürkü öldürmeye çalıştığını bizzat kitabında yazmıştır inönü
bu arada bizzat ismet inönüyle ilgili kitaplara ve kesin kaynaklara sahip hocamızın anlattığına göre ismet inönü defalarca atatürkü öldürmeye çalışmıştır inönü kötü bi liderdi ve türkiye yi kötü yönetmiştir atatürk ten sonra böyle birinin gelmesi talihsizliktir.
atatürkü öldürmeye çalıştığını bizzat kitabında yazmıştır inönü
Aga Atatürkün bir vasiyeti varmış demişki ben öldükten 50 yıl sonra bu zarfı açın demiş Kenan Evren zarfı açmamış Turgut Özalda Türkiye buna hazır değil demiş.Sence böyle bir vasiyet doğrumu
İsmet İnönü'nün gelmesi talihsizlik değil. Boştan yere mi geldi o? Getirildi.
Atatürk öldürüldü işte yüzde 99"Atatürk devrin en ünlü rakısı Dimitrokolo'dan her gece yarım kilo içerdi. Mezesi de sadece tuzlu leblebiydi..."
Cemal Grande, Atatürk'ün Uşağı İdim kitabından.
Aga Atatürkün bir vasiyeti varmış demişki ben öldükten 50 yıl sonra bu zarfı açın demiş Kenan Evren zarfı açmamış Turgut Özalda Türkiye buna hazır değil demiş.Sence böyle bir vasiyet doğrumu
- - - Ekleme - - -
Atatürk öldürüldü işte yüzde 99
İsmet İnönü'nün gelmesi talihsizlik değil. Boştan yere mi geldi o? Getirildi.
Tamam içiyordu herkes biliyor ama böyle bir ölüm bu kadar ipucu barındırıyor.Öldürdüler niçin ölmüş içki içiyorduSanırım kaynaksız saçma sapan bilgilere inananlardansın sen.
Atatürk'ün yanında 12 yıl uşaklık eden bir insan bunu söylüyor.
1 gecede yarım kilo rakı içmek nedir? Tıbbi sonuçlarını araştır inanmıyorsan sen dene... Sirozu araştırmanı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?