Sizce Önümüzdeki Sezon Kanal Sıralaması Nasıl Olur?

Şubat yaz mı oluyor?

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:59:09[/TD]
[TD]1:49:21[/TD]
[TD]1,66%[/TD]
[TD]6,80%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:59:09[/TD]
[TD]1:49:21[/TD]
[TD]2,39%[/TD]
[TD]10,55%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu da kanıt. :smile:
Zamanını yaz da bakayım. Ayrıca Mayıs yaz şubat değil

Zamanını yaz da bakayım. Ayrıca Mayıs yaz şubat değil
Dizi şubat ayından itibaren çökmüş hep 2-3 civarı. Bana inanmadığın içinde ayrıyetten kınıyorum ama 15 Temmuz 2011 Cumaya yinede bak sen bi.:smile:

- - - Ekleme - - -

Merak ettim bende baktım 1,66 oran almış Küçük Sırlar;
https://fav10.net/f498/15-temmuz-2011-cuma-reyting-sonuclari-71365/
Bende yalan yok. Ben ne dersem bilerek söylerim. Arkadaş KS fanı olduğu halde bilmiyor kaç ratinglerde gezdiğini. Ben ona 5 ratingin üstüne çıktı ya da çıkmadı demedim. Ama kendisi bi önceki sayfalarda neyin ispatını yaptıysa anlamadım ama yinede en yüksek ratingini gördük dizinin. :d

Evet baktım ama sen de hak verirsin ki Kandil nedeniyle düşmüş. Sadece 1 hafta 1 grupta o reytingi aldı ondan sonraki haftaki reytinglere bak. Demekki 1 hafta kandil yüzünden öyle olmuş.
22 Temmuz Cuma reytingleri
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:53:35[/TD]
[TD]2:01:10[/TD]
[TD]3,04%[/TD]
[TD]14,16%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]2,96%[/TD]
[TD]14,61%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Evet baktım ama sen de hak verirsin ki Kandil nedeniyle düşmüş. Sadece 1 hafta 1 grupta o reytingi aldı ondan sonraki haftaki reytinglere bak. Demekki 1 hafta kandil yüzünden öyle olmuş.
22 Temmuz Cuma reytingleri
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]3,04%[/TD]
[TD]14,16%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]2,96%[/TD]
[TD]14,61%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Demekki bilip bilmeden konuşmayacakmışız. Ayrıca beni yalancı durumuna düşürdün bu sayfada. Ama sana hiçbirşey demiyorum. Sadece ilahi adalate bırakıyorum. Umarım aynı duruma birgün sende düşersin.

Arkadaslar bu reyting isi biraz marka isi. Bir dizi bittiginde ya da bos bir zaman dilimine birkac kanal bir yapimi ayni anda koydugunda marka devreye giriyor. Bana gore Kanal D gercekten en kalitesiz yapimlarin kanali ancak halk onu seviyor yapacak birsey yok. Bu nedenle ornegin persembe gunu bosaldiginda Kanal D ne koyarsa koysun isterse senelerdir ikinci sirada olan kurtlari alsin en fazla reyting alma sansi Kanal D de. Bu sene Star kaliteli isler yarismalar diziler koydu bir suru ama sonuc hep husran. Allahaskina bir Sultan dizisi Bir Omur Yetmezden,Koyu Kirmizidan vb.cok mu muthis bir yapim ama koyuldugu gun mali goturdu. Star Tv yi halk tutmuyor zorla tutturmaya calisirsan da gecen seneki atvnin durumuna dusersin. Bu sefer de insanlarin kafasi karisiyor hergun bir suru yeni yapim...Ben onun icin Starin yine guzel isler cikarsada reyting alamayacagini dusunuyorum su anadaki durumu Kanal D aleyhine ancak Show bozabilir markasi ile ya da sittin sene Kanal D isi goturur,sahsen ben Kanal Dyi sevmeyen bir izleyiciyim onun icin Show atak yapsin istiyorum ve gelen haberlerden de bunu yapabilecegine inaniyorum.

Arkadaslar bu reyting isi biraz marka isi. Bir dizi bittiginde ya da bos bir zaman dilimine birkac kanal bir yapimi ayni anda koydugunda marka devreye giriyor. Bana gore Kanal D gercekten en kalitesiz yapimlarin kanali ancak halk onu seviyor yapacak birsey yok. Bu nedenle ornegin persembe gunu bosaldiginda Kanal D ne koyarsa koysun isterse senelerdir ikinci sirada olan kurtlari alsin en fazla reyting alma sansi Kanal D de. Bu sene Star kaliteli isler yarismalar diziler koydu bir suru ama sonuc hep husran. Allahaskina bir Sultan dizisi Bir Omur Yetmezden,Koyu Kirmizidan vb.cok mu muthis bir yapim ama koyuldugu gun mali goturdu. Star Tv yi halk tutmuyor zorla tutturmaya calisirsan da gecen seneki atvnin durumuna dusersin. Bu sefer de insanlarin kafasi karisiyor hergun bir suru yeni yapim...Ben onun icin Starin yine guzel isler cikarsada reyting alamayacagini dusunuyorum su anadaki durumu Kanal D aleyhine ancak Show bozabilir markasi ile ya da sittin sene Kanal D isi goturur,sahsen ben Kanal Dyi sevmeyen bir izleyiciyim onun icin Show atak yapsin istiyorum ve gelen haberlerden de bunu yapabilecegine inaniyorum.
Bir FSN ile İFFET şahsen benim için aynı kefede. İkisini izlerkende sıkılıyorum fakat arada rating farkı var.

Son düzenleme:
1.kanal d olur dizileri çok kalitesiz olsada
2.show olur
3.atv olur
4.star olur
5.fox olur

eğer vadi atv ye geçerse atv nin 2.olma şansı var eğer stara geçerse star 3.lüğü garantiler 2.bile olabilir

1.kanal d olur dizileri çok kalitesiz olsada
2.show olur
3.atv olur
4.star olur
5.fox olur

eğer vadi atv ye geçerse atv nin 2.olma şansı var eğer stara geçerse star 3.lüğü garantiler 2.bile olabilir
En kaliteli diziler Kanal D`de senin haberin yok. Diğer dizilerin hangisi kaliteli Kanal D`den? Pis Yedili mi? Araf Zamanı mı? Firar mı? Son mu? Al Yazmalım mı?

ayrıca kanal d nin kaliteli dizilerini say bakalım akarya durağı mı fatmagül mü say hangisi :D

Ayrıca takas ne Vadiymiş ya duyanda 30 reyting alıyor sancak.Geçtiği kanal Zirveyi zorluyo tabi bu senin uydurman.

Ayrıca takas ne Vadiymiş ya duyanda 30 reyting alıyor sancak.Geçtiği kanal Zirveyi zorluyo tabi bu senin uydurman.

piyasada yüksek reyting alan dizi kalmadı vadi büyük kanala geçerse final sezonunda şov yapar 15 i falan geçer :D yani geçeceği kanalı çok etkiler starda muhteşem harici diğer dizilerin reytingini toplasan 15 etmez :d

piyasada yüksek reyting alan dizi kalmadı vadi büyük kanala geçerse final sezonunda şov yapar 15 i falan geçer :D yani geçeceği kanalı çok etkiler starda muhteşem harici diğer dizilerin reytingini toplasan 15 etmez :d

Piyasada derken?
Vadi ATV veya STAR'da rüyasında görür 15 reytingi.

sakin ol şampiyon küçük sırlar 1 reyting görmüş var mı ötesi biz 20 leride görmüş diziyiz tekrarlarımız 15 i geçmiş dizi küçük sırlar 15 görmedi 1 gördü vadinin tekrarı 15 i geçti vadi farkı :d :d :d

- - - Ekleme - - -

Piyasada derken?
Vadi ATV veya STAR'da rüyasında görür 15 reytingi.

istiyosan star ve atv reytinglerine bak çok uzak değil 1-2 sezon önce ikisinde de çoğu defa 15 i geçti 17 i de geçmişliği var bu kanallarda :d üstelik star doğru düzgün oynatmıyodu vadiyi uefa maçları yüzünden :d

sakin ol şampiyon küçük sırlar 1 reyting görmüş var mı ötesi biz 20 leride görmüş diziyiz tekrarlarımız 15 i geçmiş dizi küçük sırlar 15 görmedi 1 gördü vadinin tekrarı 15 i geçti vadi farkı :d :d :d
Bana göre Vadi reytingi bile haketmiyor. Her kesin ne izlediği umrumda değil. Sonuçta Küçük Sırlar benim için tadında bitti. Polatın aşk hayatı Kavak Yellerinden bile karışık. sonra da milletin ahlak değerlerini bozmuyor diyorsunuz. Vadi gibi diziler olduğu sürece sen ve senin gibiler kendini Polat sanacak. Ayrıca sakinim ve haklısın şampionum :T:

- - - Ekleme - - -

istiyosan star ve atv reytinglerine bak çok uzak değil 1-2 sezon önce ikisinde de çoğu defa 15 i geçti 17 i de geçmişliği var bu kanallarda :d üstelik star doğru düzgün oynatmıyodu vadiyi uefa maçları yüzünden :d

:)
İşte o 1-2 Sezon önceki TNS reytingleri.SBT'de unutsun o reytingi.Anca Polatı vurmaları lazım her bölümde buda çok baydı iyice.

piyasada derken?
Vadi atv veya star'da rüyasında görür 15 reytingi.

[table="class: Cms_table_rating"]
[tr]
[td="class: Cms_table_xl71, width: 24"]1[/td]
[td="class: Cms_table_xl71, width: 296"]kurtlar vadisi pusu
[/td]
[td="class: Cms_table_xl71, width: 64"]star[/td]
[td="class: Cms_table_xl72, width: 64"]01:21[/td]
[td="class: Cms_table_xl70, width: 64"]18,36%[/td]
[td="class: Cms_table_xl70, width: 64"]40,89%

[/td]
[/tr]
[/table]
[table="class: Cms_table_rating"]
[tr]
[td="class: Cms_table_xl65"]1
[/td]
[td="class: Cms_table_xl65"]kurtlar vadisi pusu[/td]
[td="class: Cms_table_xl65"]atv[/td]
[td="class: Cms_table_xl67"]21:00:34[/td]
[td="class: Cms_table_xl68"]1:34:38[/td]
[td="class: Cms_table_xl70"]17,86%[/td]
[td="class: Cms_table_xl71"]39,70%[/td]
[/tr]
[/table]

- - - Ekleme - - -

Bana göre Vadi reytingi bile haketmiyor. Her kesin ne izlediği umrumda değil. Sonuçta Küçük Sırlar benim için tadında bitti. Polatın aşk hayatı Kavak Yellerinden bile karışık. sonra da milletin ahlak değerlerini bozmuyor diyorsunuz. Vadi gibi diziler olduğu sürece sen ve senin gibiler kendini Polat sanacak. Ayrıca sakinim ve haklısın şampionum :T:

şampiyonmusun nerde :d

[TABLE="class: Cms_table_rating"]
[TR]
[TD="class: Cms_table_xl71"]1[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl71, width: 296"]kurtlar vadisi pusu[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl71, width: 64"]star[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl72, width: 64"]01:21[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl70, width: 64"]18,36%[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl70, width: 64"]40,89%

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: Cms_table_xl65"]1[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl65"]kurtlar vadisi pusu[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl65"]atv[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl67"]21:00:34[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl68"]1:34:38[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl70"]17,86%[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl71"]39,70%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

şampiyonmusun nerde :d
Sana cevap vermek, saygılı olmak daha bir çok konuda. Gidip Vadinin kazayla en yüksek reyting aldığı tarihi kopyalamışsın gelip gidene onu gösteriyorsun. Ben Vadinin atvde 8 reyting aldığını da gördüm :F

[TR]
[TD="class: Cms_table_xl71"]1[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl71, width: 296"]kurtlar vadisi pusu[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl71, width: 64"]star[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl72, width: 64"]01:21[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl70, width: 64"]18,36%[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl70, width: 64"]40,89%

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: Cms_table_xl65"]1[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl65"]kurtlar vadisi pusu[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl65"]atv[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl67"]21:00:34[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl68"]1:34:38[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl70"]17,86%[/TD]
[TD="class: Cms_table_xl71"]39,70%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

İyide güzel kardeşim bunlar TNS reytingleri.Ben TNS'de Vadi 15 reytingi geçemez demiyorumki.TNS'de Vadi 15 reyting yapıyorsa Fatmagül 30 reytin yapıyor demektir.SBT'de Vadi STAR veya ATV'ye geçerse 11-12 reyting arası dolaşır.