Sizce Önümüzdeki Sezon Kanal Sıralaması Nasıl Olur?

Arkadaş Türkiyeyi sanırım her istediği olan bi yer sanıyor. Küçük Sırlar gibi bir dizi gelmez zaten bi daha. O ratinglerle ona ancak Star dayanabilirdi, dayandıda...
Küçük Sırların reytingini mi beğenmiyorsun. 20ci bölümden sonra 3-4 reytinge düştü ki, senin şu an Çatıya Dikilen Paratoner dizin daha 7ci bölümde 3ü gördü. Feriha arkasında izlenmesi kolay tabii. Gelsin PT1e bakalım 2 reyting alıyor mu?

Küçük Sırların reytingini mi beğenmiyorsun. 20ci bölümden sonra 3-4 reytinge düştü ki, senin şu an Çatıya Dikilen Paratoner dizin daha 7ci bölümde 3ü gördü. Feriha arkasında izlenmesi kolay tabii. Gelsin PT1e bakalım 2 reyting alıyor mu?
Küçük Sırlar mı 3-4 alıyordu. Starda ben 1-2 aldığını gördüm haftalarca. Dönüp eski ratinglere bakmayalım.

Ya tamam ya ben sana laf anlatmaktan bıktım sen de bana. İkimizde birbirimizi anlayamayız şu konumda.Onun için bu konuşmayı burda kesiyorum her ikimizinde iyiliği için. Bu arada @xemrexxx in sorusunun cevabını vermeyi unuttun.

Ben xemrexxx'in sorusuna cevabimi verdim zaten. :)

Küçük Sırlar mı 3-4 alıyordu. Starda ben 1-2 aldığını gördüm haftalarca. Dönüp eski ratinglere bakmayalım.
Lütfen yalana baş burmayalım. Küçük Sırlar hiç bir zaman 1 reyting almadı. En az 2.50 falan aldı ama ortalaması 3tü. En azından yazın o reytingleri alıyordu

Lütfen yalana baş burmayalım. Küçük Sırlar hiç bir zaman 1 reyting almadı. En az 2.50 falan aldı ama ortalaması 3tü. En azından yazın o reytingleri alıyordu
Beni yalancı durumuna düşürme. Ben dün gibi hatırlıyorum Küçük Sırların 1 civarı aldığı ratingleri. Ha ben izlemiyor muydum. Stara geçince izlemeyi bıraktım fakat şu bi gerçekki Küçük Sırların ratinglerini takip etmektende vazgeçmedim.

Beni yalancı durumuna düşürme. Ben dün gibi hatırlıyorum Küçük Sırların 1 civarı aldığı ratingleri. Ha ben izlemiyor muydum. Stara geçince izlemeyi bıraktım fakat şu bi gerçekki Küçük Sırların ratinglerini takip etmektende vazgeçmedim.
O zaman 1 reyting aldığı reytingleri koy da inanalım

Tartisma yapmaniza gerek yok RevaN ve dizi kolik. Dizi zaten bitti.

Kanal D yine zirvede olur.

Star TV yeni ve farklı projeleriyle 2. kanal olma yolunda.

Show TV Acun'un yapımlarıyla yine iyi oranlar alır. Yeni başlayacak dizilerinden bazıları tutar gibi.

ATV'nin yeni projelere ihtiyacı var. Bu sezon kötü bir sezon geçirdiler.

FOX 2-3 dışında yine iyi gider gibi.

Samanyolu TV'nin hafta içine sağlam projeler yapması gerek.

:)

Ben 5 reyting aldığını isbat ettim. Genellikle Starda bile ABde ilk 10daydı. Geçen sezon 5 reytinge yaklaşan dizi 18.ci sıradaydı şu an 4 reyting alan dizi ilk 10da oluyor. İşte 31 Ocak Pazartesi reytingleri. Pazartesi en zorlu günde bile 5 reyting aldı. Arka Sokaklar, Ezel, Survivor+ Karadağlar, Yer Gök Aşk

Total

[TD="class: XL65"] 18 [/td][TD="class: XL65"] KUCUK SIRLAR [/td][TD="class: XL65"] STAR [/td][TD="class: XL72"] 20:02:18 [/td][TD="class: XL73"] 1:48:14 [/td][TD="class: XL75"] 4,67% [/td][TD="class: XL76"] 10,52% [/td]

AB

[TD="class: XL65"] 9 [/td][TD="class: XL65"] KUCUK SIRLAR [/td][TD="class: XL65"] STAR [/td][TD="class: XL72"] 20:02:18 [/td][TD="class: XL73"] 1:48:14 [/td][TD="class: XL75"] 5,37% [/td][TD="class: XL76"] 13,52% [/td]

- - - Ekleme - - -

1 reyting aldığının isbatını istiyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben 5 reyting aldığını isbat ettim. Genellikle Starda bile ABde ilk 10daydı. Geçen sezon 5 reytinge yaklaşan dizi 18.ci sıradaydı şu an 4 reyting alan dizi ilk 10da oluyor. İşte 31 Ocak Pazartesi reytingleri. Pazartesi en zorlu günde bile 5 reyting aldı. Arka Sokaklar, Ezel, Survivor+ Karadağlar, Yer Gök Aşk

Total

[TD="class: XL65"] 18 [/td][TD="class: XL65"] KUCUK SIRLAR [/td][TD="class: XL65"] STAR [/td][TD="class: XL72"] 20:02:18 [/td][TD="class: XL73"] 1:48:14 [/td][TD="class: XL75"] 4,67% [/td][TD="class: XL76"] 10,52% [/td]

AB

[TD="class: XL65"] 9 [/td][TD="class: XL65"] KUCUK SIRLAR [/td][TD="class: XL65"] STAR [/td][TD="class: XL72"] 20:02:18 [/td][TD="class: XL73"] 1:48:14 [/td][TD="class: XL75"] 5,37% [/td][TD="class: XL76"] 13,52% [/td]

- - - Ekleme - - -

1 reyting aldığının isbatını istiyorum

Onu henüz araştırıyorum fakat bulduğum şubat ayından beri aldığı ratingler 2-3 civarı. Şu an bulduğum düşük ratinglerden birisi bu. 1 rating aldığı tarihide araştırmam devam ediyor.

https://fav10.net/f498/23-mayis-2011-pazartesi-reyting-sonuclari-65709/

Moderatörün son düzenlenenleri:

Evet Yaz döneminde düştü buna sözüm yok
Şubat yaz mı oluyor?

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:59:09[/TD]
[TD]1:49:21[/TD]
[TD]1,66%[/TD]