1. Kanal D
2. Star
3. Show / atv
4. atv / Show
5. FOX
6. TRT 1
Beni çekemediğinden ve bana nispet yaptığından. Hiçbir zaman objektiv olmadı @Fks14.star niye 2. diyorsun açıklayabilir misin? ben show un kolay kolay 2.liği bırakcağına inanmıyorum
Beni çekemediğinden ve bana nispet yaptığından. Hiçbir zaman objektiv olmadı @Fks14.
Aslında bana da kalsa Show Tv`nin yeri üçüncü sıra. Çünki, Acunla 3 günü zirvede bitiriyor. Eski çzigisinden çok uzakta. Keşke bir az farklı dizi ve programlar yapsa
Aynı şekilde bende çok rahatsız oluyorum. Sen AFK izlemiyor musun? İzliyorsun. Fakat grubu sırf ben açtığım için Üye olsammı acaba diyerekten bana nispet yapmışsın. Peki bu kişiselleştirmeye girmiyor mu @Fks14?
La havle vela kuvvet.. Seninle ne alakasi var?
Star Tv'nin gelecek sezon için yaklasik 10 yeni dizi projesi var.. Vampir dizisi, Çiplak Gerçek, Dila Hanim ve dizilerin süreleri artik 1 saat olack ve bu çok iyi olacaktir Star için. Show tabii yine bu sezondan daha basarili olur fakat yine de bilemeyiz.
Ayrica dizi kolik, her yazdigim yorumu kisisellestirmesen daha iyi olacaktir, artik çok rahatsiz oluyorum bu durumdan.
- - - Ekleme - - -
Aynen. Her sezon Acun, her sezon Acun.
Star Tv de o zaman haftanin 3 günü yayinlatsin Beyaz'i, Cem Yilmaz'i vesaire. Olur mu böyle sey![]()
star güzel işler yapsa bile 1e1k veya acayip hikayeler gibi türk izleyicisne konu olarak uzak diziler yaparsa yeri en iyi 4.lüktür fox a bile geçilebilir
geçen sene ajda pekkanlı sertab erenerli jürisi olan yarışma tutmadı yarışma tutturmak zor iş
Cuma Feriha bitiyor. Ayrıca bu yıl kanallar Acundan yeterince çekti. Bir az farklılık. Her sene Acun haftanın 4 gününü kaplıyor. Gelecek sene Show düşebilirBen gelecek seneyi banko Show da goruyorum herhangi bir kanalla alakam veya hayranligim yok ama benim muhakemem budur zaten su anda 4 gunun birincisi cuma cts pazar ve pazartesi ben buna gelecek sene persembenin de eklenebilecegini dusunuyorum yaprak dokumu bittigi haftada show kurt gibi atlayip muhtesem yuzyil ile supheyi yemisti. Muhtemelen fatmagulun bitmesine de cok buyuk bir proje ile hazirlaniyorlardir cunku kanal d vedayi gosterecek persembeleri,ona gun birinciligini kaptirmak istemezler. Mahsunun iki dizisinden birinin atvde oldugu teyit edildi bu arada,sadece kara yazi, babalar ve ogullari muhtemelen baska kanalda.Atv de olsaydi Yuksel Aytug onu da yuz kere yazar sisirirdi. Sadede gelirsek show,kanald,atv,star,fox diyorum star olse dordunculukten cikamaz bence cunku seyirci sevmiyor kanali,onu anlamak lazim.
Aynı şekilde bende çok rahatsız oluyorum. Sen AFK izlemiyor musun? İzliyorsun. Fakat grubu sırf ben açtığım için Üye olsammı acaba diyerekten bana nispet yapmışsın. Peki bu kişiselleştirmeye girmiyor mu @Fks14?
O yüzden ikinci olmasını istiyorum ama dizi süreleri nasıl etkileyecek merak ediyorum. Ayrıca bu yıl kanallar Acundan çok çekti. Umarım birlik olup devirirler şu adamı da o da programını haftada 1 gün yayınlar
Bence Star Tv Türkiye'nin yeni döneminde artik bir ilki gerçeklestiriyor.. Günde 2 dizi yayinlatacaklar neredeyse ve bölüm süreleri yaklasik 1 saat..
Bence Star Tv Türkiye'nin yeni döneminde artik bir ilki gerçeklestiriyor.. Günde 2 dizi yayinlatacaklar neredeyse ve bölüm süreleri yaklasik 1 saat..
Ya tamam ya ben sana laf anlatmaktan bıktım sen de bana. İkimizde birbirimizi anlayamayız şu konumda.Onun için bu konuşmayı burda kesiyorum her ikimizinde iyiliği için. Bu arada @xemrexxx in sorusunun cevabını vermeyi unuttun.
Onunla ne alakasi var ki? Gördügün gibi hiç bir dizinin/ünlü birinin grup üyesi degilim. Onun için öyle dedim, seninle bir alakasi yok. Biraz ön yargili davraniyorsun bence.
Ben gelecek seneyi banko Show da goruyorum herhangi bir kanalla alakam veya hayranligim yok ama benim muhakemem budur zaten su anda 4 gunun birincisi cuma cts pazar ve pazartesi ben buna gelecek sene persembenin de eklenebilecegini dusunuyorum yaprak dokumu bittigi haftada show kurt gibi atlayip muhtesem yuzyil ile supheyi yemisti. Muhtemelen fatmagulun bitmesine de cok buyuk bir proje ile hazirlaniyorlardir cunku kanal d vedayi gosterecek persembeleri,ona gun birinciligini kaptirmak istemezler. Mahsunun iki dizisinden birinin atvde oldugu teyit edildi bu arada,sadece kara yazi, babalar ve ogullari muhtemelen baska kanalda.Atv de olsaydi Yuksel Aytug onu da yuz kere yazar sisirirdi. Sadede gelirsek show,kanald,atv,star,fox diyorum star olse dordunculukten cikamaz bence cunku seyirci sevmiyor kanali,onu anlamak lazim.
Kanal D ve Stardan güzel bir gençlik dizisi bekliyorum tıpkı Küçük Sırlar gibi![]()
Arkadaş Türkiyeyi sanırım her istediği olan bi yer sanıyor. Küçük Sırlar gibi bir dizi gelmez zaten bi daha. O ratinglerle ona ancak Star dayanabilirdi, dayandıda...aşk üçgenleri-dörtgenleri olursa gene tutmaz fox 2 dizi kaldırdı![]()