Sizce Önümüzdeki Sezon Kanal Sıralaması Nasıl Olur?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,191
Puanı
1,061
yeni sezonun yani dizi ve programların başlayacağı eylül ayından itibaren sıralama nasıl olur?ilk 5 sıra nasıl olur?
show ve kanal d gene ilk 2 sırayı alır mı?
star-fox ve atv arasındaki yarışta kim önde olur?
stv ya da trt 1 sürpriz yapabilir mi?

bence mahsun un yeni dizleri ve kvp yi transfer etmesiyle atv show'un önüne geçebilir
kanal d gene zirvede olur star daha muhteşem in sözleşmesini yenilemedi işleri zor fox deniz yıldızı gibi bir günlük dizi tutturursa öne geçebilir

kanal d
atv
show
star-fox:D

Sen de atv`yi yazmışsın ama projelerinin adını çok da duymadık. Bu sezon bütün ilginç projeler Starda. Kesinlikle 2ci Star olur

sanmam yarışma programları totalde izlenmez daha önce benzerleri denendi:)
mahsun un yeni 2 dizisi hde kadar izlense yeter ki en az 15-20 arası share alırlar uygun oyuncularla
kvp de geçiyor ki8-9 reytingi garanti bir dizi final sezonu olacağından heyecanı artırabilirler beren saat de olmayacağına göre bu sene liderler perşembe

sanmam yarışma programları totalde izlenmez daha önce benzerleri denendi:)
mahsun un yeni 2 dizisi hde kadar izlense yeter ki en az 15-20 arası share alırlar uygun oyuncularla
kvp de geçiyor ki8-9 reytingi garanti bir dizi final sezonu olacağından heyecanı artırabilirler beren saat de olmayacağına göre bu sene liderler perşembe
Bak buraya yazıyorum Kanal D Perşembeyi bıarkmayacak. Ayrıca dikkat edersen yeni sezon başlarken Kanal D neredeyse her gün birinci oluyor sonra Acun falan başlayınca hafta sonu gidiyor. Starın dizileri ilgimi çekti. Umarım hepsi tutar

Kanal D birinci olur fakat bu sezona oranla rating ortalamasında düşme olacak.
Show TV ikinci olur fakat Kanal D ile arasındaki oran farkı azalacaktır.
Star TV üçüncü olur fakat rating ortalmasındaki artış dikkatleri üstüne çekebilir ve Star farkını koyabilir.
Atv dizi kanalı olduğu için pek renkli bir kanal değil. İzleyenlerde zamanla uzaklaştı atvden.
FOX yaratıcılığını geliştiremediği için beşinci olur fakat oranlarında bir düşüş olacağını sanmıyorum.

1.kanal D

2.star

3.atv

4.fox

5.tv8

6.show tv

sıralama bu şekilde olacaktır ...

Bak buraya yazıyorum Kanal D Perşembeyi bıarkmayacak. Ayrıca dikkat edersen yeni sezon başlarken Kanal D neredeyse her gün birinci oluyor sonra Acun falan başlayınca hafta sonu gidiyor. Starın dizileri ilgimi çekti. Umarım hepsi tutar

bırakmasa bile berensiz 2 grupta da lider olmaz:D
şu an kanal d salı ve perşembe lider oluyor cuma afk cumartesi-pazar-pazartesi acun çarşamba muhteşem lider:D

- - - Ekleme - - -

Star TV üçüncü olur fakat rating ortalmasındaki artış dikkatleri üstüne çekebilir ve Star farkını koyabilir.
Atv dizi kanalı olduğu için pek renkli bir kanal değil. İzleyenlerde zamanla uzaklaştı atvden.
FOX yaratıcılığını geliştiremediği için beşinci olur fakat oranlarında bir düşüş olacağını sanmıyorum.
show dışında her kanal direkt dizi kanalı şu an :D
ilgi çekici dizi yayınlayan herkes öne geçebilir

- - - Ekleme - - -

1.kanal D

2.star

3.atv

4.fox

5.tv8

6.show tv

sıralama bu şekilde olacaktır ...

tv 8 mi:d

Bence bütün kanalların reytingleri yükselecektir. Dikkat edersen bir sezon kanallar yeni projeler üretiyor diğer sene o projelerle geçiniyor. Ve bu seon yeni proje üretme zamanı :)

şu an kanal d salı ve perşembe lider oluyor cuma afk cumartesi-pazar-pazartesi acun çarşamba muhteşem lider:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

tnt yi cnbce yi unutmuşum bunlardan sonra show geliyor.. yani sekizinci sırada :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Cuma Kanal D ile Show aynı konumda. Yalan Dünya da zirvede

1. Kanal D
2. Star
3. Show / atv
4. atv / Show
5. FOX
6. TRT 1

Bence bütün kanalların reytingleri yükselecektir. Dikkat edersen bir sezon kanallar yeni projeler üretiyor diğer sene o projelerle geçiniyor. Ve bu seon yeni proje üretme zamanı :)
Bu sezon başlayıp ve biten o kadar çok dizi var ki. Tabii başlayıp tutanları saymıyorum bile. Biraz daha objektiv düşünmelisin. Yeni sezonda yapımcılar bu sezona oranla daha az dizi yapacaklar. Bir tek bunu söyleyebilirim.

Ben gelecek seneyi banko Show da goruyorum herhangi bir kanalla alakam veya hayranligim yok ama benim muhakemem budur zaten su anda 4 gunun birincisi cuma cts pazar ve pazartesi ben buna gelecek sene persembenin de eklenebilecegini dusunuyorum yaprak dokumu bittigi haftada show kurt gibi atlayip muhtesem yuzyil ile supheyi yemisti. Muhtemelen fatmagulun bitmesine de cok buyuk bir proje ile hazirlaniyorlardir cunku kanal d vedayi gosterecek persembeleri,ona gun birinciligini kaptirmak istemezler. Mahsunun iki dizisinden birinin atvde oldugu teyit edildi bu arada,sadece kara yazi, babalar ve ogullari muhtemelen baska kanalda.Atv de olsaydi Yuksel Aytug onu da yuz kere yazar sisirirdi. Sadede gelirsek show,kanald,atv,star,fox diyorum star olse dordunculukten cikamaz bence cunku seyirci sevmiyor kanali,onu anlamak lazim.