Siyasi Konular Yasaklansın mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siyasi konular hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    60

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,328
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar özellikle son dönemde benim düşündüğüm ve yönetimde de tartışılmaya başlanan bir konu ve bu konuda sizlerin görüşlerini de merak ettim.

Forumda özellikle Güncel Haberler bölümünde "LDP'li bilmem kim şöyle dedi", "Millet Partili belediye şunu yaptı", "Süleyman Demirel muhteşem lider" gibisinden pek çok konu açılıyor ve bu konular %99 taraflı ve tartışma yaratıcı cinsten oluyor.

Sizce forumda siyaset olmalı mı, ne kadar olmalı?

Tarafsız açılıp tartışılsa yasaklanmasın ama buda mümkün değil kapatılmalı bence bazen çok can sıkıcı bi hal alıyor.

Tarafsız açılıp tartışılsa yasaklanmasın ama buda mümkün değil kapatılmalı bence bazen çok can sıkıcı bi hal alıyor.
ben sihirli annemi yazarken çektim öyle konuları açanlar yüzünden dizimi terörist ilan ettiler
ne yapıyım Sihirli annemin devamı öyle olucaktı yayından kaldırılmasa fetonun eşi diceklerdi pakize için star izin vermedi @Tolstoyevski @Billy Kane

Taraflı konular engellensin, taraflı konular açanların yetkisi alınsın.

Yönetim eğer yapabilirse 2. seçenek en mantıklı olanı ama başka bir seçenek daha aklıma geldi. Bir ara NTV gibi bir haber sitesinden otomatik link ile konular açılıyordu. O sisteme geri dönsek yeterli bence.:)

İnsanlar günlük hayatında ne konuşuyorsa forumda da onu konuşmak, tartışmak istiyor. Yasaklanması saçma olur.

İnsanların düşüncelerinin engellenmesi yanlış ama açılan başlıklar rahatsız edici. Taraflı başlıklar son bulursa seviyeli bir ortam yaratılmış olur.

Bence yasaklansın ( Herkesi siyasi görüşü vardır ve burada polemik yaratmak gerekmiyor )
NOT : Siyasi görüşürümüz yoktur

Yasaklansın muhalefet partileri çok belatına indiler . Onların lafları burada okumak milletin ahlakını bozabilir )))

Son düzenleme:

Şimdi @Maskeli Fedai düşünsün :A