Siyasi Konular Yasaklansın mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siyasi konular hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    60
taraflı olmadan tartışma konusu acılırsa tamam yoksa yasaklansın daha iyi

Direk olarak yasaklanacagina. yavas yavas yasaklansin.
"Taraflı konular engellensin, taraflı konular açanların yetkisi alınsın."

Tamamen yasaklansın dedim ama çok önemli gelişmeler tarafsız şekilde açılacaksa kısmen serbest olsun çünkü; AKP şunu yaptı, CHP şunu yaptı, o buna şunu dedi vs. konuları açmanın bir anlamı yok. Karşılıklı kavga çıkarmaktan, kışkırtıcı mesajlar yazılmasından başka bir şey getirmiyor. Bu tarz haberler forumumuzun ne içeriğine uyuyor ne de konuda yapılan kavgalar forumumuza yakışmıyor. Eğer siyasi içerikli tartışmak isteyenler varsa şimdi gazetelerin forum bölümleri var her habere görüş bildirebiliyorsunuz Tapatalk'tan da mümkün.

Gezi zamanında da yine siyasi içerikli haberler forumumuzda yasaklanmıştı, gayet iyi olmuştu temennim yine aynı sakinliğin oluşması. :)

(Taraflı konular engellensin, taraflı konular açanların yetkisi alınsın) Tamamen yasaklamak veya izin vermek daha kötü.

Tamamen yasaklansın. Yetki alınacaksa da benden başlayın şu konuları görünce dayanamıyorum arkadaş :F

ben tamamen yasaklansın diyorum çünkü siyaset kavga çıkarmaktan başka bir işe yarmıyor burada yüz yüze bakan üyeler hergün gülerek sohbet eden üyeler birbirlerine öyle hakaretler ediyorlarki insan 10 dakıka önce güle eğlene sohbet ettiği arkdasına siyaset yüzünden ağıza almayacak sözler söylermi forumda siyaset sadece bu işe yarıyor oyüzden siyaset konuları yasaklansın siyaset güncellemesi yapanlarında güncellemeleri ana sayfaya gelmesin :F

ben tamamen yasaklansın diyorum çünkü siyaset kavga çıkarmaktan başka bir işe yarmıyor burada yüz yüze bakan üyeler hergün gülerek sohbet eden üyeler birbirlerine öyle hakaretler ediyorlarki insan 10 dakıka önce güle eğlene sohbet ettiği arkdasına siyaset yüzünden ağıza almayacak sözler söylermi forumda siyaset sadece bu işe yarıyor oyüzden siyaset konuları yasaklansın siyaset güncellemesi yapanlarında güncellemeleri ana sayfaya gelmesin :F
gezi zamanında ortalık daha kötüydü forumda sihirli annemi terörist dizi ilan ettiler ben bazen eleştirel anlayışla yazıyorum bazen Egemende anlayışıyla yazıyorum

Oy verdiğim seçeneğe benim haricimde bir kişi oy vermiş sadece. Yine azınlık kaldık. :D

Aslında şikayetlerin en çok siyaset konularından geldiğini düşünürsek tamamen yasaklansın demek doğru olurdu ama fikir özgürlüğünü engellememek için forumda siyasetin tarafsızca yapılması taraftarıyım. Bazı açılan başlıklar ve içerikleri gerçekten taraflı olabiliyor.

herkesin birbirine salladığı ülkede siyaseti kapatmamız zor ama biz reformcu bir forumuz umarım kapatılır ve cezalarda son bulur.

Aslında şikayetlerin en çok siyaset konularından geldiğini düşünürsek tamamen yasaklansın demek doğru olurdu ama fikir özgürlüğünü engellememek için forumda siyasetin tarafsızca yapılması taraftarıyım. Bazı açılan başlıklar ve içerikleri gerçekten taraflı olabiliyor.
özgür düşünceye karşı olanlar var örneğin öztürkler 2016 dedim kaçakçılık şubeyi geri çeken ardından kırım limanı bombalandı Türkiyeye savaş açtı 2023 e kadar sürdü savaş 3.dünya savaşı

herkesin birbirine salladığı ülkede siyaseti kapatmamız zor ama biz reformcu bir forumuz umarım kapatılır ve cezalarda son bulur.
eleştiriye saygıda olmalı

özgür düşünceye karşı olanlar var örneğin öztürkler 2016 dedim kaçakçılık şubeyi geri çeken ardından kırım limanı bombalandı Türkiyeye savaş açtı 2023 e kadar sürdü savaş 3.dünya savaşı

eleştiriye saygıda olmalı

hangi eleştiri Allah için birbirimizi yermekten başka ne yapıyoruz :F

Bence tamamen yasaklansın. Siyaset yeterince hayatımızda. Forumda eksik kalsın. Millet deşarj olmak istiyorsa gitsin başka yerde olsun.

İkinci şık mantıklı ama o zaman da hangi konu kime göre neye göre taraflı tartışması çıkar. Yönetimi gereksiz yere meşgul etmeye gerek yok. Onlarda insan sonuç olarak.

Ek olarak durum güncellemelerinde siyaseti tamamen yasaklansın. Her türlü içerik dahil.