gezi zamanında ortalık daha kötüydü forumda sihirli annemi terörist dizi ilan ettiler ben bazen eleştirel anlayışla yazıyorum bazen Egemende anlayışıyla yazıyorumben tamamen yasaklansın diyorum çünkü siyaset kavga çıkarmaktan başka bir işe yarmıyor burada yüz yüze bakan üyeler hergün gülerek sohbet eden üyeler birbirlerine öyle hakaretler ediyorlarki insan 10 dakıka önce güle eğlene sohbet ettiği arkdasına siyaset yüzünden ağıza almayacak sözler söylermi forumda siyaset sadece bu işe yarıyor oyüzden siyaset konuları yasaklansın siyaset güncellemesi yapanlarında güncellemeleri ana sayfaya gelmesin
aman hiç bulaşma sen cnmgezi zamanında ortalık daha kötüydü forumda sihirli annemi terörist dizi ilan ettiler ben bazen eleştirel anlayışla yazıyorum bazen Egemende anlayışıyla yazıyorum
zaten bulaşmıyorum artık 15 temmuz konusundaN GİDİYORUMaman hiç bulaşma sen cnm
özgür düşünceye karşı olanlar var örneğin öztürkler 2016 dedim kaçakçılık şubeyi geri çeken ardından kırım limanı bombalandı Türkiyeye savaş açtı 2023 e kadar sürdü savaş 3.dünya savaşıAslında şikayetlerin en çok siyaset konularından geldiğini düşünürsek tamamen yasaklansın demek doğru olurdu ama fikir özgürlüğünü engellememek için forumda siyasetin tarafsızca yapılması taraftarıyım. Bazı açılan başlıklar ve içerikleri gerçekten taraflı olabiliyor.
eleştiriye saygıda olmalıherkesin birbirine salladığı ülkede siyaseti kapatmamız zor ama biz reformcu bir forumuz umarım kapatılır ve cezalarda son bulur.
özgür düşünceye karşı olanlar var örneğin öztürkler 2016 dedim kaçakçılık şubeyi geri çeken ardından kırım limanı bombalandı Türkiyeye savaş açtı 2023 e kadar sürdü savaş 3.dünya savaşı
eleştiriye saygıda olmalı