Son etkinlikte kaç film izledin? Bilim-kurgu filmlerinide izlemeyi düşünüyormusun?senin açından normaldir, zaten filmlerle aran iyi .. ama ben film izleyicisi değildim etkinlikle birlikte film izleme alışkanlığı kazandım gibi
Son etkinlikte kaç film izledin? Bilim-kurgu filmlerinide izlemeyi düşünüyormusun?senin açından normaldir, zaten filmlerle aran iyi .. ama ben film izleyicisi değildim etkinlikle birlikte film izleme alışkanlığı kazandım gibi
bahsedilen filmlerin bilimkurguyla pek alakası yok gibi bilimkurguda gizem olmalı gizem yoksa, ha bu zamanda geçmiş boş bir aksiyon filmi ha gelecek zamanda geçmiş olsun farketmiyorSon etkinlikte kaç film izledin? Bilim-kurgu filmlerinide izlemeyi düşünüyormusun?
4x3. bölüm
bu bölümde, breaking bad in skyler white ı Anna gunn ı madeline rolüyle görmek harikaydı... özlemişim skyler ı
lezosfer ellen de konuktu bu bölüm başkada anlatacak pek birşey bulamıyorum son sahnedeki tüm eşyaları ateşe atma kısmı ilginçti gerisi bildiğimiz sahnelertabi anna nın keyfini nate çıkardı bize yine hüsran bize yine hasret var bize yine anna sız günler düştü@Forumdash anna yı nasıl sarışın kadın diye geçiştirirsin sen breaking bad izlememişmiydin ?
4x4. bölüm
claire 40 kişiyle çıktı hala orgazm yaşamamış yazık kıza
brenda ve joe fantaziye devam ediyor ,
nate in köpeği takip ettiği sahne en hoşuma giden sahneydi
george ve ruth a kutularla fok yollayan vatandaş arthur değil george un oğluymuş , arthur boşuna suçlanmış oldu ,
keith in korumasını yaptığı celeste kimdir ünlü birimi güzel kadındı ama ben tanımadım ?
S04B05 izledim
Güzel bölümdü "ulan ulan" demekten kendimi alamadım. Neden öyle diyip durdum;
Ben M.C.Hall'ı hala Dexter olarak öldürememişim içimdeo rolle kazındı beynime resmenAdam işkence gördükçe "ulan Dexter'sın sen yapsana 3-5 bişeyler" gibi saçma sapan cumleler kurdurttu
hız limitinin 35 km oldugu bi yerde insan neden otostop çeker??? Adam koşssa zaten arabadan hızlı gider
İnsanın başina ne gelirse "ya meraktan ya y***tan" ben bu bölümden onu anladım(ağır olmamiştir umarım) Otostop macerasının nasıl bişey oldugunu keşfetmek isteyen David gördü sonuçlarini
Neyse Claire'in kendini çektiği "boş" resimleri bence güzeldi yaaRussel'ın oldugu sahneler artık çeilmiyor.Hem Claire'in hocasının Ray Donavan'daki hemşire olması da + cabası
sinir oldugum için 8/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?