Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

2x6

İlk yarısı baya sıkıcıydı. Diziyi zamanında bırakmamın haklı olduğunu gördüm açıkçası. Fakat ikinci yarısı biraz daha iyiydi.

En çok Claire'ı özlemişim tabii ki.

Ruth da çok iyiydi. Ruth ve Claire için spin-off yapılsaymış keşke erkek kardeşlerin sıkıcı ilişkilerini izlememiz gerekmezdi.

Ruth'un kardeşi de bölüme renk kattı.

Brenda'ya söylenmeden yorum yapmış olmayalım. İğrençsin Brenda.

7/10

daha ikinci sezonda olmana rağmen hala umudum var ? bir gün bu diziyi bitireceksin
artık üç yıl mı olur 5 yıl mı orasını tahmin edemiyorum

daha ikinci sezonda olmana rağmen hala umudum var ? bir gün bu diziyi bitireceksin
artık üç yıl mı olur 5 yıl mı orasını tahmin edemiyorum
Şimdilik ikinci sezonu bitirme hedefi var ama 5 sezon biter mi emin değilim. Zaten 3 ve 4'ü de zar zor bitirsem 5 hızlı gider herhalde.

2x7

Fena bölüm değildi. Elbette ilk sezondaki adrenalin yok ama yine de dolu dolu bir bölümdü.

Önemli bir trajik gerçeğe değildi bu bölümde. 1 yıl önce ve 1 yıl sonraki hayatımız. Kim bilir neydik ne olacağız. ..

Umarım ilerleyen bölümlerde ilk sezonun tadını alırız.

ilk defa flashback kullanıldığını gördüm dizide

7.3/10

2x9

Uzun bir aradan sonra yeniden başladım. İlk sezondaki kalitesinden arta kalan tek özellik efsanevi jeneriği ve jenerik müziği.

Onun dışında oldukça durgun bir bölümdü. Hiçbir önemli olay, heyecan yoktu. Sanki geçiştirmek için yazılmış bir bölüm gibi geldi. Hatta izlediğim en sıkıcı bölüm diyebilirim.

Umarım ilerleyen bölümlerde ilk sezonki gibi kaliteyi üst düzey tutarlar.

6.7/10

2x8

Her zamanki gibi yine harika, müthiş bir bölümdü. Şaka şaka yine aşırı durağan, alabildiğince depresif vasat bir bölümdü.

İlk sezonu harika olan bir dizinin ikinci sezonu nasıl bu kadar kötü olabilir anlamak zor. Bir de bu bölüm 9.0 puan alıp şu ana kadar izlediğim bölümlerden en çok sevilen olmuş ki inanılır gibi değil.

Brenda'dan nefret ettiğimi 456. kez belirtip yorumu noktalayım.

6/10

İyice yerin dibine soktun güzelim diziyi.ss

Ya bırak Friends gibi, Breaking Bad gibi gelmiş geçmiş en büyük efsaneleri gömmüş insansın sen.
Aa bak orda dur ben o iki diziyi de gömmedim sadece izlemeden önce çokça övüldüğü için aradığımı bulamadım dedim
Hem Firends'te belki erken pes etmiş olabilirim ama BB'yi 5. sezonun yarısına kadar izledim daha bu Emre ne yapsın

2x9

Yine vasat bir bölümdü. Bu ara kendime işkence çektirme pahasına da olsa sezonu tamamlayıp listeden çıkaracağım diziyi.

Bahsetmeye değer bir şey yoktu bölümde...

Yalnız dizinin jenerik müziği cidden harika, o konuda bir kez daha hakkını vermek lazım.

6/10

2x10

Zayıf bir bölümdü yine. Pek bir şey olduğu söylenemez ama bir önceki bölüme göre birazcık daha iyiydi.

Nikolai amcanın Ruth'u terslemesine şaşırdım doğrusu.

6+ /10

2x11

Bir günde izlediğim üçüncü bölüm, kendime inanamıyorum.

Yine aynı tempoda bir bölümdü, değişen bir şey yok...

Ruth her ne kadar her zamanki gibi iyi niyetli olsa da büyük salaklık yaptı parayı vererek. Gerçi bizim Nate ve David de parayı boşa kullanacaklarmış.

Brenda bir hatta iki kez daha nefret ettirdi. Sözde bölümün sonunda da Nate'i affederek kahraman oldu?

6/10

@OzaN üç bölüm izlemişsin bir günde, bence kendini kandırıyorsun sevmiyorum diye
"kendini şartladın mı" ne