Evet ama fragmandaki kadar. En fazla kostüm ayarlamiştir gibisindenIronmanın dizide olduğunu biliyorsundur zaten abicim![]()
![]()
![]()
Evet ama fragmandaki kadar. En fazla kostüm ayarlamiştir gibisindenIronmanın dizide olduğunu biliyorsundur zaten abicim![]()
![]()
![]()
hakikaten böyle bi dizi yapsana forumda reyting rekoru kırar, yasak aşk yaşayacağım kişi de kayınbiraderim @mrt-06 olur@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @denizz19 @xBUGRAx @dreamy @Aserat
kız serhat kimseyle yasak aşk yaşayamaz herkesle sırayla birlikte olur dizide
mal senin desterendir.ss
Daha önce yaşadığım için bilirim yasak aşk kanunlarınıkız serhat kimseyle yasak aşk yaşayamaz herkesle sırayla birlikte olur dizideaşk kavramını serhatla kirletemem
evet faruk yokken yazarım serhatla yatak sahnelerine itiraz edemez böylece![]()
Seni JS'nin önune atarım geldiğimdekız serhat kimseyle yasak aşk yaşayamaz herkesle sırayla birlikte olur dizideaşk kavramını serhatla kirletemem
Başrol derken etkisi çok fazla filmdeEvet ama fragmandaki kadar. En fazla kostüm ayarlamiştir gibisindenSen diyorsun ki başrol o 😱 Filmin %80ninde var demek (olmayan %20si örümceğin ısırması filan
)
o ne gııııSeni JS'nin önune atarım geldiğimde![]()
Sus daha spoi verme hiç ettinBaşrol derken etkisi çok fazla filmdeBirde bu senin bildiğin örümcek adam filmi değil yani bu başka birşey abicim
Herşeyiyle değişik bir seri Örümcek Adam hikayesiyle alakası yok
![]()
![]()
![]()
cansisterz ne yaaa CAN diye bişey olsa acaba bırakırmısınBiz cansisterız kaç kere diycem![]()
Aaa evet en iyisi biz bunu durduralım diyecem ama @pompy ın bombasının arkasına saklanmış kanalına sığınıpkız serhat kimseyle yasak aşk yaşayamaz herkesle sırayla birlikte olur dizideaşk kavramını serhatla kirletemem
İkinci film çıkmıs sen ilkinin davasını güdüyorsun abicim o çoktan eskidi bittiSus daha spoi verme hiç ettin
cansisterz ne yaaa CAN diye bişey olsa acaba bırakırmısınelinden geçirirsin
@Çiğdem
Ben izlemediğim için hepsi benim için yeni bir bebekİkinci film çıkmıs sen ilkinin davasını güdüyorsun abicim o çoktan eskidi bitti![]()
![]()
![]()
Seni rtüğe şikayet etcem ki!!!! Görüceksin sen oğlum!!!kız başrolsün tabi her bölümde varsın
pompy hepinizi bombalar dur 13 bölümlük peşin anlaşırsak reyizle olur bu iş @Aserat da ses etmedi![]()