transfer nerde
transfer nerde
hakikaten böyle bi dizi yapsana forumda reyting rekoru kırar, yasak aşk yaşayacağım kişi de kayınbiraderim @mrt-06 olur@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @denizz19 @xBUGRAx @dreamy @Aserat
Bu en hafifi olacak @xemrexxx neler yapıyordu nelerhakikaten böyle bi dizi yapsana forumda reyting rekoru kırar, yasak aşk yaşayacağım kişi de kayınbiraderim @mrt-06 olur@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @denizz19 @xBUGRAx @dreamy @Aserat
Noldu be seni boynuzlamamdan mı hoşlanmadınD
E
F
O
L
D
E
R
H
A
L
Okumuyon mu cinsiyet değiştircekmişintransfer nerde![]()
Aaa yapsın bak neler oluyor ayol tüm yapımcılar peşimizden koşarBu en hafifi olacak @xemrexxx neler yapıyordu neler![]()
![]()
@Forumdash
@pompy ı arkasına almış yayından kaldırmayalım diye kurnaz![]()
İlkini senle yorumluyorduk diye hatırlıyorum abicimBen daha ilk seriyi izlemedim ama bu cocuk çoook iyiHem gerçek akrobisi hareketleri yapıyor. Yani senin ilk örümcek adamından bin kat daha iyi
![]()
Hep geridesin hep geri kalacaksınNoldu be seni boynuzlamamdan mı hoşlanmadın![]()
Aaa değiştirmem ben böyle iyiyim gerek yokOkumuyon mu cinsiyet değiştircekmişin![]()
Ne manadaHep geridesin hep geri kalacaksın![]()
Hayır ben ilkini izlicem demiştim. Çocugu sevdiğimi filan söylemişimdirİlkini senle yorumluyorduk diye hatırlıyorum abicim![]()
![]()
Beni rahatsız eden şey Ironman kostumu Örümcek adamın o kostumu rahatsız etmişti beni![]()
O zaman ayrılAaa değiştirmem ben böyle iyiyim gerek yok![]()
Aaa yapsın bak neler oluyor ayol tüm yapımcılar peşimizden koşar![]()
Konuda @Forumdash ile evlenecen diyor @serhattOkumuyon mu cinsiyet değiştircekmişin![]()
Nerden ayrılayım 😱O zaman ayrıl![]()
kendinle karıştırma beni alzammer bozuntusuSana mana gerekmiyorDümdüz oku işte
![]()
Şuan yanımda olsan keşkeNerden ayrılayım 😱
Aklı karışmış onun iyice