Nasıl iyi olabilir yaSana en iyi bireysel film Kaptan Amerika 2 diyorum, sen hala onu izlemeyeceğim diyorsun ya![]()
Nasıl iyi olabilir yaSana en iyi bireysel film Kaptan Amerika 2 diyorum, sen hala onu izlemeyeceğim diyorsun ya![]()
Ooo sende nasıl CW cisin abicim @MasacRE senden daha fazla superkahraman filmi izlemiştir 😱 😱 😱Ben de net hepsini izlemedim. Hepsi totalde 22 film filanmişKaptan amerika ve İronman haric hepsini baştan izlerim
![]()
Alakası yok harika bir film, çok ciddiyimNasıl iyi olabilir yaSonda uyanmıştı. Neler oldugunu araştirmiş 2'de
![]()
O ne be ne adası ne siyah saçıOoo sende nasıl CW cisin abicim @MasacRE senden daha fazla superkahraman filmi izlemiştir 😱 😱 😱
Buna gıcığım benDiğerini seviyorum ama adı neydi şuan aklıma gelmiyor
Siyah saçlı olan bir adada falan yaşıyordu
![]()
Fragmana bakıcam sarmazsa hiç indirmicemAlakası yok harika bir film, çok ciddiyim![]()
WonderWoman mı bacım? @ÇiğdemO ne be ne adası ne siyah saçı![]()
Aaa o evet o filmi seviyorum geçen starda izle demiştim sanaO ne be ne adası ne siyah saçı![]()
Kendin kaybedersin
O Marvel'in değil, ben MCU filmlerinin tamamını izledim de DC'ye bulaşmadım henüzAaa o evet o filmi seviyorum geçen starda izle demiştim sana![]()
![]()
Bu arada kaptan america en soğuk duranlarından yenilmezlerin yine gitmiş kütük birini bulmus![]()
Sen o adamı seviyorsun amaAaa o evet o filmi seviyorum geçen starda izle demiştim sana![]()
![]()
Bu arada kaptan america en soğuk duranlarından yenilmezlerin yine gitmiş kütük birini bulmus![]()
10 vermiş 😱
Aaa çok sıcak bir aile filmiydi gerçektenKüçük kızda Kaptan America da çok iyi oynamışlar filmde bir sıcaklık var bitene kadar
10 veriyorum çünkü şuan açılan filmlerden en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum
Küçük kızın öğretmeni ile olan laf dalaşı çok komikti tüm matamatik sorularını bildi ben hesağ makinasıyla bile zor hesaplardım kız aklıyla hesaplıyorKüçük kızın otobüste bir çocuğa saldırmasıda güzeldi
Kaptan Americanın tek gözlü kediyi gidip kurtarmasına çok sevindim ayrıca küçük kızı bırakıp gittiği veda sahnesi ve sonra kavuştukları sahneler iki sahnede de çok duygulandım![]()
![]()
10 vermiş 😱
Kaptan americayı sevmiyorum adamı değil
Veletlerin olduğu filmler çok iyiydi 1 tanede başka çocuklu bir film vardı oda güzeldiOhaa
Ben 6 vermişim iyi![]()
Bu yılkine katılmadın doğru düzgün, o kadar izle dedik sanaOscar ne zaman acaba canım cekti@MasacRE
Evet adayları izledim tekBu yılkine katılmadın doğru düzgün, o kadar izle dedik sanaŞubat, mart gibi olur daha çok var
![]()
Oscar ne zaman acaba canım cekti@MasacRE
Şimdi rahatsız olucaksınız ama rahmetli olmadan sarmıyorBu yılkine katılmadın doğru düzgün, o kadar izle dedik sanaŞubat, mart gibi olur daha çok var
![]()
İte kaka yürüttük amaŞimdi rahatsız olucaksınız ama rahmetli olmadan sarmıyor![]()
![]()
![]()