Sincaplar

Allah birgün bana besleme şansı verir inş gerçi bizim köylerde yakalyabilirim çocukken sevmişliğimde vardı bahçelerde ormanlarda :Z:Z:Z

ağzıyla nasılda stok yapıyor fıstıkları fıstkçı dükkanı gibiler maşşllah bir bakarmısınız
:A :A :A

@sokak sanati @Doğu @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @XanTier @S.G.A.T. @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06
Bi yakınım sincap beslemişti. Bir gün kafesten kaçmış eve bi gelmişler perdenin yarısı yok. Mobilyaları kemirirken yakalamışlar bunu :F :A

Allah birgün bana besleme şansı verir inş gerçi bizim köylerde yakalyabilirim çocukken sevmişliğimde vardı bahçelerde ormanlarda :Z:Z:Z

ağzıyla nasılda stok yapıyor fıstıkları fıstkçı dükkanı gibiler maşşllah bir bakarmısınız
:A :A :A
çok tatlı ya :bhr: içim gitti

@sokak sanati @Doğu @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @XanTier @S.G.A.T. @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06

@xemrexxx benle uğraşmak için yaratılmış sankı :A 1:40 dan videoyu açın va 30 saniyecik gerçeği görün ayoll yine canımı zor kutarıyorum 😕😕😕

1:40
Yatmadan bana bunu niye izlettin. .ss

Agaçkakan gibi bir vahşi yaratık ne istiyor bu masum sincaptan? :(
Bunu diyen kişi kelebek öldürüyor. :(

Yatmadan bana bunu niye izlettin. .ss

Bunu diyen kişi kelebek öldürüyor. :(
hhaha emreyle beni düşününce okadarda kötü değil cnm forumdakı halimiz :F

bu ağaç kakanlar paramutmu ne biriktiryormus ağaç kovuğununa bir sincapta akıllı çıkmış yemeye başlamış ama millet yemeğini yediriyormu gelip sopayı atıyor :A :A :A

hadi ben yatıyorum sohbetinize doyum olmaz @XanTier @mrt-06 cicili bicili rüyalar :bhr:

hhaha emreyle beni düşününce okadarda kötü değil cnm forumdakı halimiz :F

bu ağaç kakanlar paramutmu ne biriktiryormus ağaç kovuğununa bir sincapta akıllı çıkmış yemeye başlamış ama millet yemeğini yediriyormu gelip sopayı atıyor :A :A :A

hadi ben yatıyorum sohbetinize doyum olmaz @XanTier @mrt-06 cicili bicili rüyalar :bhr:
İyi geceler ablacım. :bhr:

Haa, sincap suçlu o zaman haketmiş yani. Onda kendi mi gördün? :A:A:A

Kelebek masum değil. Sincap da değilmiş ona da üzülmeyi kestim şimdi :A:A
Yarın kelebek sevdalılarını evinin önüne topluyorum eylem yapacağız. :A