Bademli magnum iyiymişAa peki diger insanlar nasıl Sincaplari kovuyor
Sincaplar ceviz sevmezmiydi ya badem aşkıda nerden çıktı oldu olacak bademli magnum yesinler![]()
Bademli magnum iyiymişAa peki diger insanlar nasıl Sincaplari kovuyor
Sincaplar ceviz sevmezmiydi ya badem aşkıda nerden çıktı oldu olacak bademli magnum yesinler![]()
Aga bende aradım ama yoktuKonuyu hayvanlar bölümüne taşıyım dedim bulamadım @denizz19 öyle bir bölüm yok muydu sen sanki konu açıyordun.
Çok tatlı hayvanlar tavşanlardan sonra 2. favorim.![]()
Beğenmedin mihaaahahha ayy bune beee![]()
yok güzel cnm düşünüp çektiğin için tşşk bizim burdada olsa böyle heykeller parkta falanBeğenmedin miaaa nankötlük etme senin için çektim
![]()
Müracat etyok güzel cnm düşünüp çektiğin için tşşk bizim burdada olsa böyle heykeller parkta falan![]()
aaaa dikerlermi acaba gerçekten söylesemMüracat etbelki belediye diker sizin orayada
![]()
Belli olmazaaaa dikerlermi acaba gerçekten söylesem![]()
Ataları, Çiğdem türünden gelmektedir
@Çiğdem-
Şaka bir yana çok sevimli hayvanlar , ama işte çok hızlılar çok zor yakalamak.![]()
@Çiğdem- lerin bahcesinde 40-50 tane olabilmesi muhtemel hayvan türüdür![]()
Konuyu hayvanlar bölümüne taşıyım dedim bulamadım @denizz19 öyle bir bölüm yok muydu sen sanki konu açıyordun.
Çok tatlı hayvanlar tavşanlardan sonra 2. favorim.![]()
Allah birgün bana besleme şansı verir inş gerçi bizim köylerde yakalyabilirim çocukken sevmişliğimde vardı bahçelerde ormanlardaBabam hep anlatır, küçükken o sincapları ağaçlarda yakalarmış, şimdi gözü kesmiyor tabi.
Tatlı hayvanlar ama kaçmasalar daha tatlı olacaklar.![]()
Video kapağından çok korkunç gözüküyor yalnız.Allah birgün bana besleme şansı verir inş gerçi bizim köylerde yakalyabilirim çocukken sevmişliğimde vardı bahçelerde ormanlarda
ağzıyla nasılda stok yapıyor fıstıkları fıstkçı dükkanı gibiler maşşllah bir bakarmısınız
![]()
![]()
@sokak sanati @Doğu @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @XanTier @S.G.A.T. @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06
3 tane fıstığı ağzına sokuyor çuval gibi ayollVideo kapağından çok korkunç gözüküyor yalnız.![]()
Psikopata bak yaa. Bu hayvanlar değişik hayvanlar, tavşanlar da böyle ne bulsalar yiyorlar.Allah birgün bana besleme şansı verir inş gerçi bizim köylerde yakalyabilirim çocukken sevmişliğimde vardı bahçelerde ormanlarda
ağzıyla nasılda stok yapıyor fıstıkları fıstkçı dükkanı gibiler maşşllah bir bakarmısınız
![]()
![]()
@sokak sanati @Doğu @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @XanTier @S.G.A.T. @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06
Bu seni de yer valla.3 tane fıstığı ağzına sokuyor çuval gibi ayoll![]()
![]()
![]()
4.olabilir kedileri de çok severim.
Sonra da ölüyorlar ishal olup, tavşanlar.Psikopata bak yaa. Bu hayvanlar değişik hayvanlar, tavşanlar da böyle ne bulsalar yiyorlar.![]()
Bu seni de yer valla.
Sonra da ölüyorlar ishal olup, tavşanlar.![]()
hhahah ne güzel ebnide taşırlar beleş arabaPsikopata bak yaa. Bu hayvanlar değişik hayvanlar, tavşanlar da böyle ne bulsalar yiyorlar.![]()
En sonunda annene dersin ben bir sincapla evlenecem diye.hhahah ne güzel ebnide taşırlar beleş araba![]()
![]()
Her bakımdan çok faydalı hayvanlar taaa çocukuktan var bende sincap aşkı ormanda sincap kovalar yakalarmısım![]()
![]()
![]()
köyde babaannemle kalırken beyaz bir kedim vardı. Tam ankara kedisi, göz renkleri farklı. Dedemlerin koyunlarıda vardı, onlar süt sağarken ben saklanırdım çünkü saldırgan bir koçları vardı,bana saldırmıştıBu seni de yer valla.
Sonra da ölüyorlar ishal olup, tavşanlar.![]()
hahahahEn sonunda annene dersin ben bir sincapla evlenecem diye.![]()