Sincaplar

Aa peki diger insanlar nasıl Sincaplari kovuyor (b)

Sincaplar ceviz sevmezmiydi ya badem aşkıda nerden çıktı oldu olacak bademli magnum yesinler :(
Bademli magnum iyiymiş :D bizim köyde ceviz ağacı çok az olanlar da sincaplara yetmiyor olmalı ki bademlere de akın ediyorlar :( Aga köylü pes etmiş durumda :) köyün tek inatçısı ben olmalıyım. Gerçi cdler iş görüyordu ama kargalar ipleri kesince cdlerden de umudumu kestim :(

Çiğdem için emirgan korusunda çektim dün :A @Çiğdem-

Ekli dosyalar

• 11778009_10205833507531201_127204341_n.jpg
    11778009_10205833507531201_127204341_n.jpg
    192.8 KB · Hit: 530
Ataları, Çiğdem türünden gelmektedir :F
@Çiğdem-

Şaka bir yana çok sevimli hayvanlar , ama işte çok hızlılar çok zor yakalamak. :(

@Çiğdem- lerin bahcesinde 40-50 tane olabilmesi muhtemel hayvan türüdür :)

Konuyu hayvanlar bölümüne taşıyım dedim bulamadım @denizz19 öyle bir bölüm yok muydu sen sanki konu açıyordun. (b)

Çok tatlı hayvanlar tavşanlardan sonra 2. favorim. :D
Babam hep anlatır, küçükken o sincapları ağaçlarda yakalarmış, şimdi gözü kesmiyor tabi. :D

Tatlı hayvanlar ama kaçmasalar daha tatlı olacaklar. :D
Allah birgün bana besleme şansı verir inş gerçi bizim köylerde yakalyabilirim çocukken sevmişliğimde vardı bahçelerde ormanlarda :Z:Z:Z

ağzıyla nasılda stok yapıyor fıstıkları fıstkçı dükkanı gibiler maşşllah bir bakarmısınız
:A :A :A

@sokak sanati @Doğu @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @XanTier @S.G.A.T. @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06

Allah birgün bana besleme şansı verir inş gerçi bizim köylerde yakalyabilirim çocukken sevmişliğimde vardı bahçelerde ormanlarda :Z:Z:Z

ağzıyla nasılda stok yapıyor fıstıkları fıstkçı dükkanı gibiler maşşllah bir bakarmısınız
:A :A :A

@sokak sanati @Doğu @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @XanTier @S.G.A.T. @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06
Psikopata bak yaa. Bu hayvanlar değişik hayvanlar, tavşanlar da böyle ne bulsalar yiyorlar. :A

Bu seni de yer valla. :F

4.olabilir kedileri de çok severim. :A

Sonra da ölüyorlar ishal olup, tavşanlar. :(
Psikopata bak yaa. Bu hayvanlar değişik hayvanlar, tavşanlar da böyle ne bulsalar yiyorlar. :A
hhahah ne güzel ebnide taşırlar beleş araba :A :A :A

Her bakımdan çok faydalı hayvanlar taaa çocukuktan var bende sincap aşkı ormanda sincap kovalar yakalarmısım :A :A :A

Bu seni de yer valla. :F

4.olabilir kedileri de çok severim. :A

Sonra da ölüyorlar ishal olup, tavşanlar. :(
köyde babaannemle kalırken beyaz bir kedim vardı. Tam ankara kedisi, göz renkleri farklı. Dedemlerin koyunlarıda vardı, onlar süt sağarken ben saklanırdım çünkü saldırgan bir koçları vardı,bana saldırmıştı :A bacağımda izi kaldı :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato