YS Sihirli Yeni Çağ 5.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,632
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Yeni Çağ - 5. Bölüm

Sahne 1: Betüş ve Eda’nın Araştırması
(Betüş ve Eda, Sadık’ın gerçekten Başak’ı aldattığını anlamaya çalışırlar.)

Eda: Sadık normalde aldatmaz. Bence bu işin arkasında anneniz var. Benim de anneannem oluyor gelecekte. Çünkü hem görünmezleri hem geleceği görebiliyorum

Betüş: Eda Peri haklı olabilir.

Sahne 2: Merzuka Peri’nin İkinci Aldatılması (Gogo ve Orman Cadısı arasındaki gizli plan ortaya çıkmaya başlar.)

Betüş: Orman Cadısı Gogo'yu eğitmiş.

Eda: O zaman Gogo yarı cadı yarı peri olabilir!

Sahne 3: Karanlık Gelecek ve Gogo’nun Planları (Dünyanın geleceği tehlikeye girer.)

Betüş: Karanlık güçler dünyayı ele geçirmek üzere. Savaşlar, suçluların serbest kalması...

Eda: Adalet yoksa bu dünyada yerleri olmamalı!

Sahne 4: Periliçe’nin Planı (Periliçe, karanlık güçlere karşı önlem alır.)

Periliçe: İstanbul'u buzullar kaplayacak!

Eda: Gerçekten İrlanda ile Türkiye'nin yerini değiştiriyor musun?

Periliçe: Fikrim var ama bu büyüyü bozmak kolay olmayacak!

Sahne 5: Gogo ve Orman Cadısının Oyunu (Pakize ve Livia, Gogo ve Orman Cadısı’nın oyunlarını ortaya çıkarır.)

Pakize: Dudu'yla uğraşırken zaman değişimi oldu.

Eda: Başak'a peri olduğumuzu anlatamayız, yasak!

Sahne 6: Betüş ve Eda’nın Planı (Başak'la Sadık'ın ayrılmasını engellemek için harekete geçilir.)

Eda: Eğer Başak’ı durdurmazsak, benim gelecekteki kızım Toprak doğmayacak. Senin kızın da doğmayacak.

Betüş: O zaman hemen bir plan yapmalıyız!

Sahne 7: Eda ve Betüş’ün Planı (Dudu’nun geldiği gezegeninin bulunması gerekmektedir.)

Eda: Bütün renklerin olduğu gezegeni bulmalıyız.

Betüş: Ama zaman daralıyor. Hemen harekete geçmeliyiz!

Sahne 8: Başak ve Sadık’ın Geleceği (Boşanma durdurulmazsa bütün gelecek değişecek.)

Eda: Eğer boşanma davası durmazsa, her şey mahvolacak!

Betüş: İşimiz çok zor, ama başaracağız!

Livia: Her şey daha yeni başlıyor siz bir birlerinizle uğraşırken bende hamlemi yapacağım çok yakında

(Bölüm, büyük bir felaketin eşiğinde sona erer.)
@12.Adam @xdragxx @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Bully @serhatt @12.Adam @Gerekli24 @The_Erinch

@Dosi sen iftardan sonra bak burası sıkıntılı erken yayınladım çünkü sürekli fav10 da gidiyor

Son düzenleme:
Son düzenleme:
  • İlginç
  • Üzücü
Reactions: xemrexxx and Dosi
Burda feci internet gidiyor yavaşlıyor sürekli özellikle burasıda etkileniyor @Dosi
------

@Bully aslında dün yayınlayacaktım internet gitti forumda çöktü @xemrexxx
Emeğine , eline sağlık. kardeşim :)

Evet dün akşam bende giremedim siteye eror veriyordu dedim sitenin adımı değişti acaba deyip arama Google ve yandex yaptım :F

• Harika
Reactions: HollyDemon ☾☆
@dosü çökertmiş reyiz forumu yanlış kabloyu kesmiş :A
Son sahne nasıl olmuş bayram arasından sonra bomba gibi bölüm gelecek Bu geleceği değiştirmeği kim yaptı belirsiz o Ortaya çıkıyor Tahminin Gogo Livia Genç dudu Çocuk dudu mu Çocuk dudu ise sebebi ne acaba @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Bully
------

@Angelica adaşın Periliçenin başı büyük dertte
------

@Dosi 6.bölümde ortalık çok karışacak
------

@Dosi 6.bölümde ortalık çok karışacak

Son düzenleme: