Ona bakarsan Selahaddin Eyyubi 3 haftadır AB'de rezalet reytingler alıyor, bu hafta 2.18 almış 10 Mart akşamı da 2.19 almış. 10 Mart akşamı 2.19 alması rahatsız etmedi ama bu Pazartesi sadece 0.47 kaybetti diye çemkiriyorsun. Ne olmasını bekliyorsun 1 reyting kaybı yaşayıp 1 reyting almasını mı ?Daha önce ifade etmeye çalıştığımda ilginç bir tepki gördüm ama son birkaç günün sonuçlarına bakılınca AB ve ABC1 grubunu hedefleyen dizilerin bu süreçte daha çarpıcı düşüşler yaşadığını, TRT dizilerinin de yükseldiğini veya daha az reyting kaybettiğini görüyoruz. Ben hiçbir şey demiyorum yorum sizin.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TRT'nin avukatı mısın ne bu sinir? Forumda izleyen izlesin benim yorumum sadece evinde reyting cihazı olan kitleyi bağlıyor. Bahar'ın senaryosu eski tadında olmayabilir ama yıllardır reyting takip eden biri olarak söylüyorum ki geçen hafta 7 reyting alan dizinin bu hafta çat diye 4 bandına düşmesi olağan bir reyting kaybı değil. Hadi onların senaryosu kötü gittiği için düştü ama senin ballandıra ballandıra övdüğün Uzak Şehir bile Total'de daha baskın bir dizi olmasına rağmen bu hafta AB ve ABC'de 1 küsür düşmüş. Selahaddin Eyyubi'nin 0.47'lik kaybı onların yanında çok daha az kalmakla beraber ABC'de benzer oranda artışa geçmiş. Komplo teorisi kasmaya çalışmıyorum, birilerini suçlama niyetinde de değilim sadece nesnel bir şekilde resmi reyting ölçüm kurumundan ortaya çıkan sonuçları karşılaştırıyorum. İki gün önceki yorumuma göre çok daha sakin ve ılımlı cümleler yazdığımı da ayrıca belirteyim.Ona bakarsan Selahaddin Eyyubi 3 haftadır AB'de rezalet reytingler alıyor, bu hafta 2.18 almış 10 Mart akşamı da 2.19 almış. 10 Mart akşamı 2.19 alması rahatsız etmedi ama bu Pazartesi sadece 0.47 kaybetti diye çemkiriyorsun. Ne olmasını bekliyorsun 1 reyting kaybı yaşayıp 1 reyting almasını mı ?
Bahar ve Kızıl Goncalar bu sezon kötü senaryo ile ilerliyorlar belki de bu düşüşleri biraz onlara bağlasan mı ? Bahar bütün sezon boyunca bir kere güzel dram yapıp geçtiğimiz 2 haftada ekmeğini yedi. Kızıl Goncalar'ı konuşmuyorum bile.
Yani bu forumda TRT hakkında bu denli yorumlar yapman irrite etmeye başladı, burası TRT'ye tepki vereceğin bir forum değil. Onun için başka yerler var. Senin yaptığını bir başkası yapsa, sanırım şimdiye kadar ban yerdi.
Farz edelim TRT'nin avukatıyım, sana hayırdır ? Uzak Şehir'in yayınlandığı günde 2 rakibi var 1'i direkt AB'ye bağlı bir yapım, Bahar'ın 3 tane rakibi var 2'si de AB'de güzel reytingler alan yapım. Daha fazla düşüş yaşaması bence normal. Komplo teorisi kasıyorsun demedim zaten, ama iki de bir TRT yapımlarına laf ediyorsun bundan da memnun olmayan tek kişi de ben değilim. Sadece bunu bil yeter, bu konuda fazla uzamasın.TRT'nin avukatı mısın hayırdır? Forumda izleyen izlesin benim yorumum sadece evinde reyting cihazı olan kitleyi bağlıyor. Bahar'ın senaryosu eski tadında olmayabilir ama yıllardır reyting takip eden biri olarak söylüyorum geçen hafta 7 reyting alan dizinin bu hafta çat diye 4 bandına düşmesi olağan bir reyting kaybı değil. Uzak Şehir bile Total'de daha baskın bir dizi olmasına rağmen AB-ABC1 gruplarında 1 küsür düşmüş vs. Komplo teorisi kasmaya çalışmıyorum, birilerini suçlama niyetinde de değilim sadece nesnel bir şekilde resmi reyting ölçüm kurumundan ortaya çıkan sonuçları karşılaştırıyorum.
Nesnel bir şekilde yorum yaptığını söyleyip, daha sonra kanal veya siyasi görüşünün hangi tarafa bağlı olduğuna dair (yayınlanan kanal ile alakalı) sezdirme işlerinde geri adım atmıyorsun. Nacizane sorun bu olabilir.TRT'nin avukatı mısın ne bu sinir? Forumda izleyen izlesin benim yorumum sadece evinde reyting cihazı olan kitleyi bağlıyor. Bahar'ın senaryosu eski tadında olmayabilir ama yıllardır reyting takip eden biri olarak söylüyorum ki geçen hafta 7 reyting alan dizinin bu hafta çat diye 4 bandına düşmesi olağan bir reyting kaybı değil. Hadi onların senaryosu kötü gittiği için düştü ama senin ballandıra ballandıra övdüğün Uzak Şehir bile Total'de daha baskın bir dizi olmasına rağmen bu hafta AB ve ABC'de 1 küsür düşmüş. Selahaddin Eyyubi'nin 0.47'lik kaybı onların yanında çok daha az kalmakla beraber ABC'de benzer oranda artışa geçmiş. Komplo teorisi kasmaya çalışmıyorum, birilerini suçlama niyetinde de değilim sadece nesnel bir şekilde resmi reyting ölçüm kurumundan ortaya çıkan sonuçları karşılaştırıyorum. İki gün önceki yorumuma göre çok daha sakin ve ılımlı cümleler yazdığımı da ayrıca belirteyim.