Sihirli Yeni Çağ - 5. Bölüm
Sahne 1: Betüş ve Eda’nın Araştırması (Betüş ve Eda, Sadık’ın gerçekten Başak’ı aldattığını anlamaya çalışırlar.)
Eda: Sadık normalde aldatmaz. Bence bu işin arkasında anneniz var. Benim de anneannem oluyor gelecekte. Çünkü hem görünmezleri hem geleceği görebiliyorum
Betüş: Eda Peri haklı olabilir.
Sahne 2: Merzuka Peri’nin İkinci Aldatılması (Gogo ve Orman Cadısı arasındaki gizli plan ortaya çıkmaya başlar.)
Betüş: Orman Cadısı Gogo'yu eğitmiş.
Eda: O zaman Gogo yarı cadı yarı peri olabilir!
Sahne 3: Karanlık Gelecek ve Gogo’nun Planları (Dünyanın geleceği tehlikeye girer.)
Betüş: Karanlık güçler dünyayı ele geçirmek üzere. Savaşlar, suçluların serbest kalması...
Eda: Adalet yoksa bu dünyada yerleri olmamalı!
Sahne 4: Periliçe’nin Planı (Periliçe, karanlık güçlere karşı önlem alır.)
Periliçe: İstanbul'u buzullar kaplayacak!
Eda: Gerçekten İrlanda ile Türkiye'nin yerini değiştiriyor musun?
Periliçe: Fikrim var ama bu büyüyü bozmak kolay olmayacak!
Sahne 5: Gogo ve Orman Cadısının Oyunu (Pakize ve Livia, Gogo ve Orman Cadısı’nın oyunlarını ortaya çıkarır.)
Pakize: Dudu'yla uğraşırken zaman değişimi oldu.
Eda: Başak'a peri olduğumuzu anlatamayız, yasak!
Sahne 6: Betüş ve Eda’nın Planı (Başak'la Sadık'ın ayrılmasını engellemek için harekete geçilir.)
Eda: Eğer Başak’ı durdurmazsak, benim gelecekteki kızım Toprak doğmayacak. Senin kızın da doğmayacak.
Betüş: O zaman hemen bir plan yapmalıyız!
Sahne 7: Eda ve Betüş’ün Planı (Dudu’nun geldiği gezegeninin bulunması gerekmektedir.)
Eda: Bütün renklerin olduğu gezegeni bulmalıyız.
Betüş: Ama zaman daralıyor. Hemen harekete geçmeliyiz!
Sahne 8: Başak ve Sadık’ın Geleceği (Boşanma durdurulmazsa bütün gelecek değişecek.)
Eda: Eğer boşanma davası durmazsa, her şey mahvolacak!
Betüş: İşimiz çok zor, ama başaracağız!
Livia: Her şey daha yeni başlıyor siz bir birlerinizle uğraşırken bende hamlemi yapacağım çok yakında
(Bölüm, büyük bir felaketin eşiğinde sona erer.)
@12.Adam @xdragxx @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Bully @serhatt @12.Adam @Gerekli24 @The_Erinch
@Dosi sen iftardan sonra bak burası sıkıntılı erken yayınladım çünkü sürekli fav10 da gidiyor
Sahne 1: Betüş ve Eda’nın Araştırması (Betüş ve Eda, Sadık’ın gerçekten Başak’ı aldattığını anlamaya çalışırlar.)
Eda: Sadık normalde aldatmaz. Bence bu işin arkasında anneniz var. Benim de anneannem oluyor gelecekte. Çünkü hem görünmezleri hem geleceği görebiliyorum
Betüş: Eda Peri haklı olabilir.
Sahne 2: Merzuka Peri’nin İkinci Aldatılması (Gogo ve Orman Cadısı arasındaki gizli plan ortaya çıkmaya başlar.)
Betüş: Orman Cadısı Gogo'yu eğitmiş.
Eda: O zaman Gogo yarı cadı yarı peri olabilir!
Sahne 3: Karanlık Gelecek ve Gogo’nun Planları (Dünyanın geleceği tehlikeye girer.)
Betüş: Karanlık güçler dünyayı ele geçirmek üzere. Savaşlar, suçluların serbest kalması...
Eda: Adalet yoksa bu dünyada yerleri olmamalı!
Sahne 4: Periliçe’nin Planı (Periliçe, karanlık güçlere karşı önlem alır.)
Periliçe: İstanbul'u buzullar kaplayacak!
Eda: Gerçekten İrlanda ile Türkiye'nin yerini değiştiriyor musun?
Periliçe: Fikrim var ama bu büyüyü bozmak kolay olmayacak!
Sahne 5: Gogo ve Orman Cadısının Oyunu (Pakize ve Livia, Gogo ve Orman Cadısı’nın oyunlarını ortaya çıkarır.)
Pakize: Dudu'yla uğraşırken zaman değişimi oldu.
Eda: Başak'a peri olduğumuzu anlatamayız, yasak!
Sahne 6: Betüş ve Eda’nın Planı (Başak'la Sadık'ın ayrılmasını engellemek için harekete geçilir.)
Eda: Eğer Başak’ı durdurmazsak, benim gelecekteki kızım Toprak doğmayacak. Senin kızın da doğmayacak.
Betüş: O zaman hemen bir plan yapmalıyız!
Sahne 7: Eda ve Betüş’ün Planı (Dudu’nun geldiği gezegeninin bulunması gerekmektedir.)
Eda: Bütün renklerin olduğu gezegeni bulmalıyız.
Betüş: Ama zaman daralıyor. Hemen harekete geçmeliyiz!
Sahne 8: Başak ve Sadık’ın Geleceği (Boşanma durdurulmazsa bütün gelecek değişecek.)
Eda: Eğer boşanma davası durmazsa, her şey mahvolacak!
Betüş: İşimiz çok zor, ama başaracağız!
Livia: Her şey daha yeni başlıyor siz bir birlerinizle uğraşırken bende hamlemi yapacağım çok yakında
(Bölüm, büyük bir felaketin eşiğinde sona erer.)
@12.Adam @xdragxx @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Bully @serhatt @12.Adam @Gerekli24 @The_Erinch
@Dosi sen iftardan sonra bak burası sıkıntılı erken yayınladım çünkü sürekli fav10 da gidiyor
Son düzenleme: