bende öyle yazdım bildin Plan senin değil ama buyüzden ortalık karışacak @Çiğdem-@gözlemci i ben oraya Tutkunun yanına yerleştirdim üvey kardeşim İçerde dizisi gibi
sebebi ne olabilir tahmin et ne plan kurduysa kızın çok sinirlendirecek @Çiğdem-Aaa o bizim için savasıyordu
büyü değil bir kız neden sinirlenir pakizenin dudunun savaşı neden çıktı dudunun bütün sevgililerin pakize kendine aşık etti oyüzden @Çiğdem- Pakize evliyken başkasıyla evlendiBüyü yapmışlardır
Aaa Portakal buna mı kızdıbüyü değil bir kız neden sinirlenir pakizenin dudunun savaşı neden çıktı dudunun bütün sevgililerin pakize kendine aşık etti oyüzden @Çiğdem- Pakize evliyken başkasıyla evlendi
İlhan diye eşi varmış kızı varmış pera ama ilhan görme engelliymiş onu bebekle yanlız bırakmış @Çiğdem-
hayır öyle değil sizin yanınızda Mandalinle arkadaş ama o aşık oluyor Aynısını senin kzın öyle plan yapıyor orası süpriz kalsın @Çiğdem-Aaa onun oğlu Tutkuların tarafında ozaman
Aaa tamam cnm zaten kafam karıştı ayollhayır öyle değil sizin yanınızda Mandalinle arkadaş ama o aşık oluyor Aynısını senin kzın öyle plan yapıyor orası süpriz kalsın @Çiğdem-
açılmıyor kötüymüş pakize zaten öldü pakizenin eşi dizide ilhan ve bir de bebek o haliyle @Çiğdem- Sinem kobal selenayı oynarken annesine ceza verdi betüş periliçeydi annesine ceza veremedi oyüzden periliçeliği verdiAaa büyüyle açsak gözünü
Aaa burada Betüş benim ozaman periliceğim gitti öyle miaçılmıyor kötüymüş pakize zaten öldü pakizenin eşi dizide ilhan ve bir de bebek o haliyle @Çiğdem- Sinem kobal selenayı oynarken annesine ceza verdi betüş periliçeydi annesine ceza veremedi oyüzden periliçeliği verdi
tabikide gitti ama bir daha alabilirsin Periliçelik seçimi olacak Tutkuda aday oyüzden adaylığını koyuyorsun @Çiğdem-Aaa burada Betüş benim ozaman periliceğim gitti öyle mi
Aaa Tutku Periliceğime aday demek 😱 Ona papuç bırakmamtabikide gitti ama bir daha alabilirsin Periliçelik seçimi olacak Tutkuda aday oyüzden adaylığını koyuyorsun @Çiğdem-