YS Sihirli Hayatlar 4.Sezonuyla Çarşamba Günü Başlıyor

Hepsini karıştırmışsın yine ama Çocuklar Duymasın uymuyor cnm :A
Sihirli annemde ölenler olduğu için
Çocuklar Duymasında iki kişi öldü Sihirli annemde Peri nine öldü Metin serezli defne Joy foster 4 kişi öldü Çocuklar Duymasın iki kişi öldü zaten Çocuklar Duymasın 4 eksikle oynuyor Sihirli annem oynayamıyor

Sihirli annemde ölenler olduğu için
Çocuklar Duymasında iki kişi öldü Sihirli annemde Peri nine öldü Metin serezli defne Joy foster 4 kişi öldü Çocuklar Duymasın iki kişi öldü zaten Çocuklar Duymasın 4 eksikle oynuyor Sihirli annem oynayamıyor
Allah rahmet eylesin güzel insanlara :(

Sen bildiğin gibi yap biz okuruz cnm :A

Allah rahmet eylesin güzel insanlara :(

Sen bildiğin gibi yap biz okuruz cnm :A
Tutkuyu görevlendiren Gezegen 54.Bölümde ortaya Çıkacak @sokak sanati Beta Gezegeninin Başkanı yardımcısı @MayısKralı askerlerin başında @xBUGRAx var Tutku aslında bir ajan Beta gezegeni istihbaratı tarafından görevlendirilen bir ajan Hedefi Seçime girip
Periliçe seçime gidiyor kimseyi koymuyorum ben güveniyorum Adaletli birisi olacağına Tutkunun aday olması
Çiğdem aday oluyor Annesine ceza veremedi ama Vişne verdi cezayı
Sihirli Hayatlar Heyecan Dolu Yeni Maceralarıyla Yenisuda @Çiğdem-

Tutkunun eğittiği kızlar kim Tutku yakalandı ama eğittiği kızlar onu kurtarabilecekmi
Tutkuyu hangi gezegen görevlendirdi bu şahşi meseleyi gezegen öğrenebilecekmi
Melek kaçırıldığı yerden kurtulabilecekmi Çiğdemin bebeği 5 yaşına giriyor Adı Melek öldü zannettikleri Meleği yoksa uzaydan kaçarken Meleki bilinmeyen bir teknoloji öldürecekmi
Ömer hayata tutunabilecekmi Mandalinden yeni bir Tutku çıkacakmı melektende yeni bir dodo çıkacakmı Enis komiserin peri çıkması ve annesinin bir peri ve Tutkunun en iyi arkadaşı olması periler için büyük sıkıntı olmaya devam mı edecek
hepsinin Cevabı Sihirli hayatların 4.Sezonunda Yakında Yenisuda

@Çiğdem- @destere @gözlemci @Dosi @vadikızı @serhatt @eskici @papuleoo @ömer karataş @emree-29 @MayısKralı @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @gözlemci @vadikızı
Güzel olmuş..