bende öyle yazdım bildin Plan senin değil ama buyüzden ortalık karışacak @Çiğdem-
sebebi ne olabilir tahmin et ne plan kurduysa kızın çok sinirlendirecek @Çiğdem-Aaa o bizim için savasıyordu![]()
büyü değil bir kız neden sinirlenir pakizenin dudunun savaşı neden çıktı dudunun bütün sevgililerin pakize kendine aşık etti oyüzden @Çiğdem- Pakize evliyken başkasıyla evlendiBüyü yapmışlardır![]()
Aaa Portakal buna mı kızdıbüyü değil bir kız neden sinirlenir pakizenin dudunun savaşı neden çıktı dudunun bütün sevgililerin pakize kendine aşık etti oyüzden @Çiğdem- Pakize evliyken başkasıyla evlendi
İlhan diye eşi varmış kızı varmış pera ama ilhan görme engelliymiş onu bebekle yanlız bırakmış @Çiğdem-
hayır öyle değil sizin yanınızda Mandalinle arkadaş ama o aşık oluyor Aynısını senin kzın öyle plan yapıyor orası süpriz kalsın @Çiğdem-Aaa onun oğlu Tutkuların tarafında ozaman![]()
Aaa tamam cnm zaten kafam karıştı ayollhayır öyle değil sizin yanınızda Mandalinle arkadaş ama o aşık oluyor Aynısını senin kzın öyle plan yapıyor orası süpriz kalsın @Çiğdem-
açılmıyor kötüymüş pakize zaten öldü pakizenin eşi dizide ilhan ve bir de bebek o haliyle @Çiğdem- Sinem kobal selenayı oynarken annesine ceza verdi betüş periliçeydi annesine ceza veremedi oyüzden periliçeliği verdiAaa büyüyle açsak gözünü![]()
Aaa burada Betüş benim ozaman periliceğim gitti öyle miaçılmıyor kötüymüş pakize zaten öldü pakizenin eşi dizide ilhan ve bir de bebek o haliyle @Çiğdem- Sinem kobal selenayı oynarken annesine ceza verdi betüş periliçeydi annesine ceza veremedi oyüzden periliçeliği verdi
tabikide gitti ama bir daha alabilirsin Periliçelik seçimi olacak Tutkuda aday oyüzden adaylığını koyuyorsun @Çiğdem-Aaa burada Betüş benim ozaman periliceğim gitti öyle mi![]()
![]()
![]()
Aaa Tutku Periliceğime aday demek 😱 Ona papuç bırakmamtabikide gitti ama bir daha alabilirsin Periliçelik seçimi olacak Tutkuda aday oyüzden adaylığını koyuyorsun @Çiğdem-