ben destek vermeye çalsııyorum 4 yıldır sanayorum olarak iyi @Çiğdem-
Turhanla karşı karşıya geliceksin yakında dododa melekte @Çiğdem-ben destek vermeye çalsııyorum 4 yıldır sanagöndermeelrni senaryoda yapmanı hep takdir ediyorum[/QUOTE
Turhanla karşı karşıya geliceksinben destek vermeye çalsııyorum 4 yıldır sanagöndermeelrni senaryoda yapmanı hep takdir ediyorum
ama bu pakize kadar sürebilir kopyaları var turhanın bilmediğiniz yerde 1000 tane kopyası varturhanın kafasına indiririm sihirli oklavamıoklavam sihirli olsun bence sihirli deynek gibi
ohaaa hangi birini halledicem bunalrın ayoll karınca ordusu gibiama bu pakize kadar sürebilir kopyaları var turhanın bilmediğiniz yerde 1000 tane kopyası var
pakizenin 100 kopyası vardı @Çiğdem-ohaaa hangi birini halledicem bunalrın ayoll karınca ordusu gibi
yeni sihirli annemde vardı biraz mantıksızdı sen kötü bir periyi oynasan günümüzdeki dünyayı tek kıta bırakırsın yoksa 2052 yi mi @Çiğdem-hhaha aa unuttum bu pakize kimdi eski sihirli annemde varmıydı
aaa yeni versionda vardı demekyeni sihirli annemde vardı biraz mantıksızdı sen kötü bir periyi oynasan günümüzdeki dünyayı tek kıta bırakırsın yoksa 2052 yi mi @Çiğdem-
hhaha aa bilmiyorum ama yaşlı moruk gibi görünüyor hallederim sanırım
dudunun şatosunun benzerinde yatan kişi pakize @Çiğdem- pakize pek hafife alınacak türden değildi dududan beter çıktıhhaha aa bilmiyorum ama yaşlı moruk gibi görünüyor hallederim sanırım
Maşallah aksiyon, aşk, fantastik, küresel etmenler hepsi bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?