ben destek vermeye çalsııyorum 4 yıldır sanayorum olarak iyi @Çiğdem-
Turhanla karşı karşıya geliceksin yakında dododa melekte @Çiğdem-ben destek vermeye çalsııyorum 4 yıldır sanagöndermeelrni senaryoda yapmanı hep takdir ediyorum
[/QUOTE
Turhanla karşı karşıya geliceksinben destek vermeye çalsııyorum 4 yıldır sanagöndermeelrni senaryoda yapmanı hep takdir ediyorum
![]()
ama bu pakize kadar sürebilir kopyaları var turhanın bilmediğiniz yerde 1000 tane kopyası varturhanın kafasına indiririm sihirli oklavamıoklavam sihirli olsun bence sihirli deynek gibi
![]()
ohaaa hangi birini halledicem bunalrın ayoll karınca ordusu gibiama bu pakize kadar sürebilir kopyaları var turhanın bilmediğiniz yerde 1000 tane kopyası var
pakizenin 100 kopyası vardı @Çiğdem-ohaaa hangi birini halledicem bunalrın ayoll karınca ordusu gibi![]()
yeni sihirli annemde vardı biraz mantıksızdı sen kötü bir periyi oynasan günümüzdeki dünyayı tek kıta bırakırsın yoksa 2052 yi mi @Çiğdem-hhaha aa unuttum bu pakize kimdi eski sihirli annemde varmıydı![]()
aaa yeni versionda vardı demekyeni sihirli annemde vardı biraz mantıksızdı sen kötü bir periyi oynasan günümüzdeki dünyayı tek kıta bırakırsın yoksa 2052 yi mi @Çiğdem-
hhaha aa bilmiyorum ama yaşlı moruk gibi görünüyor hallederim sanırım
dudunun şatosunun benzerinde yatan kişi pakize @Çiğdem- pakize pek hafife alınacak türden değildi dududan beter çıktıhhaha aa bilmiyorum ama yaşlı moruk gibi görünüyor hallederim sanırım![]()
Maşallah aksiyon, aşk, fantastik, küresel etmenler hepsi bir arada