YS Sihirli Hayatlar 21.Bölüm

Maşallah aksiyon, aşk, fantastik, küresel etmenler hepsi bir arada :A

Ben Turhan Sultan'ı destekliyorum tabii ki :Z Şimdi @Çiğdem- düşünsün :A
Kanal d ye döndük tekrar konusunda sürekli tekrar ama farklı dizileri Halkın polisi ve sihirli Hayatlar iki tekrar @emree-29 un dizisine 3 tekrar

Son düzenleme:
Bana karışık geldi biraz. :D
Aslında karışıklık pek yok zaten geç kaldın reytingler açıklandı tamam yarın Yeni bölümü gelicek Dünya büyük Tehlikede
Periliçenin kendi eliyle yetiştirdiği kişi bu Turhan iyilik için güç tatlı gelmiş Turhan kendini Sultan olarak görüyor Perilerin Sultanı @FaJi

Aslında karışıklık pek yok zaten geç kaldın reytingler açıklandı tamam yarın Yeni bölümü gelicek Dünya büyük Tehlikede
Periliçenin kendi eliyle yetiştirdiği kişi bu Turhan iyilik için güç tatlı gelmiş Turhan kendini Sultan olarak görüyor Perilerin Sultanı @FaJi
Gelince etiketle. :)

6Ie4O.jpg

Sihirli Hayatlar 22.bölüm fragmanı 3 zombilerin infaz listesinde kimler bu zombiler durduk yere neden çıktı ortaya @Harunnn60 @cookies @emree-29 @eskici @FaJi @Yiğitt @vadikızı bugün 21.30 ta @Bully

@S.G.A.T.

Son düzenleme:
Sihirli hayatlarda Gündem içinde Gündem Dünyayı büyük bir felaket bekliyor Kuzey kutuptan sökeye kadar @Bully @Çiğdem- Kuzey kutup ve GÜNEY Kutuptan suriye ve kıbrısın tamamı büyük tehlikede Bakalım