aa doğruya @xemrexxx taci ama çocuğu taci yapmıssın oyüzden bakmıyordur belki@mrt-06 sen gördünmü nasıl olmuş gelişme varmı 4 yıl önceden
@xemrexxx sihirli annemdeki taci
@mesmeso61
aa doğruya @xemrexxx taci ama çocuğu taci yapmıssın oyüzden bakmıyordur belki@mrt-06 sen gördünmü nasıl olmuş gelişme varmı 4 yıl önceden
@xemrexxx sihirli annemdeki taci
@mesmeso61
@Harunn60 ta emniyet müdürü bakmıyor neden en güçlü dizimin sezon finali olmasını bekliyor 20 temmuzda yapacağım için boykot yapıyor @Çiğdem- bir getirsene onu @Harunnn60 ı
@Harunnn60 @pompy in dizisine bak ayoll polisiye değil sihirli annem uyarlaması@Harunn60 ta emniyet müdürü bakmıyor neden en güçlü dizimin sezon finali olmasını bekliyor 20 temmuzda yapacağım için boykot yapıyor @Çiğdem- bir getirsene onu @Harunnn60 ı
Sen oylarını kullan önce
ben getirdim artık sana kalmıs gerisi pompy suçluyu sana teslim ediyorumSen oylarını kullan önce
sana oy kullan dedi öyleben getirdim artık sana kalmıs gerisi pompy suçluyu sana teslim ediyorum
@Harunnn60 turhan sultan kısmına yorum atsan yeterliBak pompa da öyle diyor @Çiğdem-
@mrt-06 telefon tuzak kurmuş bana taşıyabilirmisin kaza eseri oldu bu
teşekkürler nasıl olmuş dicektim bide bidaha ben gözlüksüz bakmıyım demi @mrt-06
@Çiğdem- @vadikızı @destere @Harunnn60 @MasacRE- @sürgünüm @vadikızı @Dosi @Bully @eskici @batuhankaralar @emree-29
@*YıldırıM* @mesmeso61
@S.G.A.T.
@Dosi senaryo yukarda
sende bütün bir erkek yarışmacılara oy ver @Harunnn60 madem boykot ediyor bende bu hareketi yapıyorum kısasa kısasben getirdim artık sana kalmıs gerisi pompy suçluyu sana teslim ediyorum
Şarkıları dinlemem lazım sakın kafayla bakarım yarın falan @Harunnn60 senaryona baksın yoksa boykotun kuvvetli vlla@destere @Harunnn60 bakana kadar senaryoma erkeklere oy vericem sürekli @destere
sende bütün bir erkek yarışmacılara oy ver @Harunnn60 madem boykot ediyor bende bu hareketi yapıyorum kısasa kısas
gecenin ilerleyen saatlerinde belki konuyu bir kurcalarım pompy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?