aa doğruya @xemrexxx taci ama çocuğu taci yapmıssın oyüzden bakmıyordur belki@mrt-06 sen gördünmü nasıl olmuş gelişme varmı 4 yıl önceden
@xemrexxx sihirli annemdeki taci
@mesmeso61
aa doğruya @xemrexxx taci ama çocuğu taci yapmıssın oyüzden bakmıyordur belki@mrt-06 sen gördünmü nasıl olmuş gelişme varmı 4 yıl önceden
@xemrexxx sihirli annemdeki taci
@mesmeso61
@Harunn60 ta emniyet müdürü bakmıyor neden en güçlü dizimin sezon finali olmasını bekliyor 20 temmuzda yapacağım için boykot yapıyor @Çiğdem- bir getirsene onu @Harunnn60 ı
@Harunnn60 @pompy in dizisine bak ayoll polisiye değil sihirli annem uyarlaması@Harunn60 ta emniyet müdürü bakmıyor neden en güçlü dizimin sezon finali olmasını bekliyor 20 temmuzda yapacağım için boykot yapıyor @Çiğdem- bir getirsene onu @Harunnn60 ı
Sen oylarını kullan önce
ben getirdim artık sana kalmıs gerisi pompy suçluyu sana teslim ediyorumSen oylarını kullan önce![]()
sana oy kullan dedi öyleben getirdim artık sana kalmıs gerisi pompy suçluyu sana teslim ediyorum![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 turhan sultan kısmına yorum atsan yeterliBak pompa da öyle diyor @Çiğdem-![]()
@mrt-06 telefon tuzak kurmuş bana taşıyabilirmisin kaza eseri oldu bu
teşekkürler nasıl olmuş dicektim bide bidaha ben gözlüksüz bakmıyım demi @mrt-06
@Çiğdem- @vadikızı @destere @Harunnn60 @MasacRE- @sürgünüm @vadikızı @Dosi @Bully @eskici @batuhankaralar @emree-29
@*YıldırıM* @mesmeso61
@S.G.A.T.
@Dosi senaryo yukarda
sende bütün bir erkek yarışmacılara oy ver @Harunnn60 madem boykot ediyor bende bu hareketi yapıyorum kısasa kısasben getirdim artık sana kalmıs gerisi pompy suçluyu sana teslim ediyorum![]()
![]()
![]()
Şarkıları dinlemem lazım sakın kafayla bakarım yarın falan @Harunnn60 senaryona baksın yoksa boykotun kuvvetli vlla@destere @Harunnn60 bakana kadar senaryoma erkeklere oy vericem sürekli @destere
sende bütün bir erkek yarışmacılara oy ver @Harunnn60 madem boykot ediyor bende bu hareketi yapıyorum kısasa kısas
gecenin ilerleyen saatlerinde belki konuyu bir kurcalarım pompy