Maskeli Fedai
Favori Üye
Kalbim paramparça...Şu anda kahroldum Umrumda değilsin.
Kalbim paramparça...Şu anda kahroldum Umrumda değilsin.
Onu, @Sherlock u benim önüme koymadan önce düşünecektin...Kalbim paramparça...
Şu trollü dinlemesene be, diğer takımları bırak milli takımın bile rakiplerini destekliyor bu herif @Bully
Safa yatıyor zaten Çiğdem, o anda öyle işine gelmiş.
Aaa şimdi Beşiktaş konusunda @Tolstoyevski @MasacRE hatırlıyorum @Maskeli Fedai pek hatırlamıyorum anti yorumlarını ama fransa takımını tutuyordu masacre şimdi hatırlatınca onu hatırladımKütük dostum dedik adam hain çıktı..
Aga be Yapacak bir şey yokOnu, @Sherlock u benim önüme koymadan önce düşünecektin...
Kaşınıyorsun sen de melun, rahat durmuyorsun ki hiç.Aga be Yapacak bir şey yok
bu bölümü nasıl buldun @BullyKaşınıyorsun sen de melun, rahat durmuyorsun ki hiç.
Güzel olmuş, heyecanlıydı. Acımasız peri, senin gıcık olduklarının peşine düşmüş.bu bölümü nasıl buldun @Bully
Onları getirmek için yaptığım hamleGüzel olmuş, heyecanlıydı. Acımasız peri, senin gıcık olduklarının peşine düşmüş.
Halkın polisine ne oldu.@Çiğdem e büyük düşman
Kılık değiştiren yılan
Bukalemun gibi bir yılan
Sihirli HAYATLAR ve Çocuk 6.Bölüm bomba gibi geliyor
@Çiğdem @Harunnn60
Halkın Polisi anlamlıydı değiştir yoksa okumam Ben modum zaten kimse karşı çıkmaz
@bazinga araştırırHalkın Polisi anlamlıydı değiştir yoksa okumam Ben modum zaten kimse karşı çıkmaz
Halkın Polisi anlamlıydı değiştir yoksa okumam Ben modum zaten kimse karşı çıkmaz
Asır geçti isim değişeli kaç yıldır bakmıyorsun oğlana 😱😱😱@bazinga araştırır
Ömer seyfettini biliyordur
O yüzden ismini değiştirdim
@MasacRE yi öyle bir işkence ye soktum
@Harunnn60 bakmazsan sonsuza kadın olarak kalabilirsin dizide
@Çiğdem Şu @MasacRE yüzünden boykot yicem
@Harunnn60 bakmazsa diyeAsır geçti isim değişeli kaç yıldır bakmıyorsun oğlana 😱😱😱