Kaybol hain troll.Avrupa'da kendi ülkesinin takımını desteklemeyen melunu kınıyoruz @Çiğdem
döner yapabilirim senaryoda o acımasız bir perinin hedefindesin @serhattay yeter uğraşamam onun bombalarıyla
Ama dönerini parlaklar yicekmiş şimdi döner olmaya razı olmuşsundur @xemrexxx
Bakacağım ona da korkuyorum bakmaya,kim bilir yine ne yılanlıklar yaptın@MasacRE kendi dizisine de bakmadı 2.bölümde.
Safa yatıyor zaten Çiğdem, o anda öyle işine gelmiş.Şu trollü dinlemesene be, diğer takımları bırak milli takımın bile rakiplerini destekliyor bu herif @Bully
Belli olmuyor onun işi, gerçekten inanmış da olabilirSafa yatıyor zaten Çiğdem, o anda öyle işine gelmiş.
Hangi konularda saf, hangilerinde cin olduğu çözülmüyor cidden bazen.Belli olmuyor onun işi, gerçekten inanmış da olabilir
Şu trollü dinlemesene be, diğer takımları bırak milli takımın bile rakiplerini destekliyor bu herif @Bully
Kütük dostum dedik adam hain çıktı..Safa yatıyor zaten Çiğdem, o anda öyle işine gelmiş.
Senden büyük hain mi var troll Oh olsun sanaKütük dostum dedik adam hain çıktı..
Milli takım karşısında Fransa'yı desteklediğin günleri unutmadık hain trollKütük dostum dedik adam hain çıktı..
Senden büyük hain mi var troll Oh olsun sana
Benim tek gerçek dostum sayın Gs'li dostum olan @Sherlock beydir AğlayınMilli takım karşısında Fransa'yı desteklediğin günleri unutmadık hain troll
Şu anda kahroldum Umrumda değilsin.Benim tek gerçek dostum sayın Gs'li dostum olan @Sherlock beydir Ağlayın