Konuya gelmen bile şuan yetmiştir @pompy e tabi yarın oku yinedeYarın yani bugün okuyacağım, enerjim yok şu an.
3-0 yenilen biz değildik sizdiniz Çiğdem hanım. Biz 2-0 yenildik.
pompy haklı, Trabzon'un Avrupa maçını izledik, 3-1 kazandılar. O da enerjimi aldı.
Aaa onu biliyorum bizimkiler bakmıstı süralecek Beşiktaşlıda olsak başta Giresun ve diğer karadeniz takımlarınıda tuttumuz takım gibi destkeliyoruz
quaresma konoplyanka defans olmaz o teknik direktör kısa pası seviyor ama şimdiki ligdede büyyük sıkıntı olabilir göztepeyle oynayacaksın tabi teknik direktör olayı ne olacak taraftar istemiyor projeye girmesinler bu ligdeAaa onu biliyorum bizimkiler bakmıstı süralecek Beşiktaşlıda olsak başta Giresun ve diğer karadeniz takımlarınıda tuttumuz takım gibi destkeliyoruz
Sen Galatasaraylı oldun için onlarında maçı var sandım Evet bizde yenildik ama @MasacRE uğursuz ismi varmış kalemizde kıvanc yokmuş oyüzden yenildiniz diyorlardı
bu ligde proje olmaz3-0 yenilen biz değildik sizdiniz Çiğdem hanım. Biz 2-0 yenildik.
pompy haklı, Trabzon'un Avrupa maçını izledik, 3-1 kazandılar. O da enerjimi aldı.
Avrupa'da Beşiktaş'ı tutacağımın garantisini veremem.Aaa onu biliyorum bizimkiler bakmıstı süralecek Beşiktaşlıda olsak başta Giresun ve diğer karadeniz takımlarınıda tuttumuz takım gibi destkeliyoruz
Sen Galatasaraylı oldun için onlarında maçı var sandım Evet bizde yenildik ama @MasacRE uğursuz ismi varmış kalemizde kıvanc yokmuş oyüzden yenildiniz diyorlardı
Helal olsun reyiz.
kalede yine utku var @Bully adamada üzülüyorum genç zaten ilk maçı antalya 3-2 bittiAvrupa'da Beşiktaş'ı tutacağımın garantisini veremem.
Galatasaray'ın maçı haftasonu, sizin maç yarın.
Beşiktaş'a 3 gol yedirten Utku reyizi kutluyoruz. @MasacRE
Yurt dısı maçları başka hepsini destekliyoruz ama siz Beşiktaşın yenilmesini istiyorsunuz oyüzden türkiyede Galatsaray yenilince sizle dalga geçiyorum @MasacRE @Maskeli Fedai Ama yurk dısı baska biz size uymayıp destekliyoruz hepsiniAvrupa'da Beşiktaş'ı tutacağımın garantisini veremem.
Galatasaray'ın maçı haftasonu, sizin maç yarın.
Beşiktaş'a 3 gol yedirten Utku reyizi kutluyoruz. @MasacRE
trabzon 4.torbadan beşiktaş 1.torbadanYurt dısı maçları başka hepsini destekliyoruz ama siz Beşiktaşın yenilmesini istiyorsunuz oyüzden türkiyede Galatsaray yenilince sizle dalga geçiyorum @MasacRE @Maskeli Fedai Ama yurk dısı baska biz size uymayıp destekliyoruz hepsini
eğer kötü bir elenme faciası yaşanırsa gerçekten facia hollanda peşimizde avusturya çek çumhuriyeti hırvatistan eğer onların altlarına düşersek sırbistanın durumuda var desek uefa ülkeler sıralaması bunun için @Çiğdem geçen yıl fenerbahçe belki başlayacaktı erken 1 farkla yırttık @Çiğdem o da fener sayesinde yırttılar